- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Hatta komsu rahatsasiz olacak diye havada bile ucar te allahim ya kimsede tahamul kalmamis benm yerimde olsaniz komsulari falakaya yatiririsiniz haraldeEvet insanlar sessizce yurur
Nasil katlettilerÖncelikle çok teşekkür ederim , ben de okuyacağım bizim de yanlış yaptığımız şeyler olabilir yapmayalım.
Evet bu devirde kimseyle muhattap olmamalı çok haklısın daha 1-2 ay evel otopark kavgası yüzünden aynı apartmanda oturan bir aileyi katlettiler ya. Gerçekten insanlar delirmiş durumda ne olacağı da belli olmaz.
En iyisi kediyi göndereyim kapılarına işesin
Hatta komsu rahatsasiz olacak diye havada bile ucar te allahim ya kimsede tahamul kalmamis benm yerimde olsaniz komsulari falakaya yatiririsiniz haralde
Alt komsu mezdeke dinliyor suan napim ust kattan bende oyun havasi acip ver coskuyu yapayimmi
Bende sorun var galiba hic rahatsiz degilim kapiya dayanip sikayet etmek gibi bir gayretimde yok.allh herkesi evinde mutlu etsin
Sizinki yine iyiymis.Erkencilermis.Benim alttaki gergedan sürüsü gece 3 te matkapla kapilari dolaplari dogruyor.Hadi yoruldular ne de olsa bari sabah gec kalkarlar diyorum yok sabah 6 da tel ile konusuyo kufur ediyo..Cocuklar topuklu ayakkabilarla kosuyor anne bin bela okuyor bagiriyor sonra saat 8 gibi sandalye surume yarisi basliyor 8:30-9 sularinda merdivende aglamalar bagirmalar sarki söylemeleri ile devam ediyor bu arada gicirdayan diş kapi 99.gicirdamasindan sonra gümmmmm diye kapatiliyor.Uyardigimda ise bize soylenen su "siz sese gelemiyorsunuz . burasi apartman.olacak o kadar " ben bu buyukbaslarla bir sonraki gurultude neler duyacagimin meraki icinde eve donuyorum.vivelamour .!.:Delirmemek için yazmam gerek yoksa kapılarına dayanmam an meselesi. Bir ay önce yeni apartmanımıza taşındık. Üst katımda bir öküz mü desem sığır mı desem aile var ve en büyük hobileri gece yaşamak. Gündüzleri yarasa gibi evin tavanından sallandıklarını düşündüğüm bu aile her gece gece yarısı coşuyor. Sevişme sesine, inlemeye bile razıyım amaın şu an tamirat yapıp çivi çakıyor yahu ! Hatta şu an da da çakıyor. Benim gürültü eşiğim çok düşük uyuyamam, eşim gamsız rahatgillerden olduğundan eski evde de üst komşu ile ben tartışmıştım. ( Onların da çocuğu gece 2' de top oynuyordu koşuyordu vs. ) Bu evde de çıkıp muhattap olmak istemiyorum ama kocam dediğim gibi gamsız gürültü falan demeden yatar uyur ondan da hayır yok ne yapıcam bilemedim.
Sanıyorum çalışıyorlar çünkü gündüz hiç ses yok ama insaf ya gece 1.30 da temizlik yapılır mı ? Üstelik rutine döndürdüler bunu.
Zaten dolunay yüzünden çok gerginim çıkıp kavga edesim var ama dört numaranın asabi karısına çıkmasın adım. Off ne yapıcam ben yine sondaja başladılar evde
Edepsizlik etme!!Bazi insanlar ne dersen de kaz kafali olduklari icin laftan anlamaz ..
Ilk kiraci oldugum ev 4 katli bir apt.di ..
Bi ustumde ev sahibi
Onun ustunde gelini
Benim altimda da kizi oturuyordu ..
Sabah 7 de okuz gibi merdivenlerden inip
En alttan en uste bogurup
Camurlu ayakkabilarla apt.da gezip
Mangal yakip
Cocuk bezlerini balkonuma atip
Copleri bahceye atip
Anira anira gece ikilere uclere kadar takilan bir aile vardi ...
Apt.man yeniydi onlara aitti
Ve onlar hayatlarinda ilk defa apt.goruyordu
Burasi ufak bir sehir ...
Once uyardim
Sonra tek tek guzelce konustum
Sonra kavga ettim
En son polise sikayet ettim sonuc hanfendi sessiz olun diyen bir polis ..
En sonumda mahkemeye verdim zabita tutanak tuttu da oyle ..
Sonuc ne hicbir sey ..
Boyle dangoz bi ulkede insanlardan saygi
Yargidan adalet beklemek yanlis ..
Senin ozgurlugun baskasinin esareti oluyorsa o ozgurluk degil iste
Bunu anlamiyor basmiyor o kafan ..
Az sese herkes tahammul gosterir ..
Onemli olan tahammul edilmeyecek sesler cikarilmasi ..
Ben butun gun yabancilara tercumanlik yaparak para kazaniyorum ..
Kafam bir milyon oluyor eve gelene kadar ..
Sen butun gun devril yat
Gece 10 da supurge calistir ..
Falaka degilde o supurge borusunu bogazindan sokmak istedigim insanlar var !!
Umarim anladin
Uzun uzun yazdim ama hadi insallah ..
Şimdi diyecek ki eşşekler anırırBazi insanlar ne dersen de kaz kafali olduklari icin laftan anlamaz ..
Ilk kiraci oldugum ev 4 katli bir apt.di ..
Bi ustumde ev sahibi
Onun ustunde gelini
Benim altimda da kizi oturuyordu ..
Sabah 7 de okuz gibi merdivenlerden inip
En alttan en uste bogurup
Camurlu ayakkabilarla apt.da gezip
Mangal yakip
Cocuk bezlerini balkonuma atip
Copleri bahceye atip
Anira anira gece ikilere uclere kadar takilan bir aile vardi ...
Apt.man yeniydi onlara aitti
Ve onlar hayatlarinda ilk defa apt.goruyordu
Burasi ufak bir sehir ...
Once uyardim
Sonra tek tek guzelce konustum
Sonra kavga ettim
En son polise sikayet ettim sonuc hanfendi sessiz olun diyen bir polis ..
En sonumda mahkemeye verdim zabita tutanak tuttu da oyle ..
Sonuc ne hicbir sey ..
Boyle dangoz bi ulkede insanlardan saygi
Yargidan adalet beklemek yanlis ..
Senin ozgurlugun baskasinin esareti oluyorsa o ozgurluk degil iste
Bunu anlamiyor basmiyor o kafan ..
Az sese herkes tahammul gosterir ..
Onemli olan tahammul edilmeyecek sesler cikarilmasi ..
Ben butun gun yabancilara tercumanlik yaparak para kazaniyorum ..
Kafam bir milyon oluyor eve gelene kadar ..
Sen butun gun devril yat
Gece 10 da supurge calistir ..
Falaka degilde o supurge borusunu bogazindan sokmak istedigim insanlar var !!
Umarim anladin
Uzun uzun yazdim ama hadi insallah ..
Edepsizlik etme!!
Saygiyi dilinden dusurmuyorsun once bir ekndine bak basmiyor kafan diyen diline soyle saygili olsun...
O ailenin yerinde olsam seni yaka paca atardim o aile apartmanindan.
Sorun gurultu degil hal ve tavirlarin.
Benim kadar sakin insani bile cileden cikardin ya komsularina allah sabir versin.
Bu mahalede benm.kadar sessiz cok az insan vardir ama sorunlu degilim relaksim umarim basti kafan anlamazsin ya neyae hadi iyi eglenceler sana
Şimdi diyecek ki eşşekler anırır
Aynaya bak cirkef goruusun ben sizin gibi mahhale kavgasi yapmadim yapamam.git bulasma bana sorunlumusn nesiUuuuu cirkef en sevdigim
İki kelimeye yaygara kopardı ama rahatsız eden komşulara karşı çok anlayışlıNe derse desin valla
Herkes cikardigi sesi iyi biliyor
Bak ben ne dedim insanlar sessizce yurur
O dediki essekler anirir
Demekki herkes asina oldugu seyi biliyor ..
Madem essekler essek gibi uyacaklar kurallara
Demekki gerceksiniz siz ben toplumsal deney gozuyle bakiyordum ama neyse...
Yok oyle ben gece temizlik yapmayi seviyorum eger bir toplumda yasiyorsaniz baskalarina saygili olucaksiniz cokta istiyorsaniz siz ve sizin gibi gece temizlik yapmaya bayilanlar toplanin gidin uzak diyarlara istediginiz kadar tepinin
Hee ayiptir soylemesi ben mercimekli köfte, Poğaça, tantuni bile goturdum sonuç:Ben apartman icin de gecerli diye biliyorum.Belli bir desibel gecmedikce karsindakinin insiyatifine kaliyorsun.Yazili olmayan kurallar kime gore neye gore.Ben gece temizlik yapmayi daha uygun buluyorum.Neyse konu bu degil.Benim komsumda gece is yapmamdan rahatsiz.Hoş ben ses yapmamak icin elimden geleni yapiyorum onun derdi baska ama bana guzelllikle soylese daha da dikkat ederdim.Tavsiyem bir kek kurabiye neyse bir tabak goturun o ara guzelce soyleyin .
İki kelimeye yaygara kopardı ama rahatsız eden komşulara karşı çok anlayışlı
Ay okudukça içim fenalaştı şimdi camı açıp bas bas bağrıcam komşularda rahatsız oluversin dimi ama hep onlar mı rahatsız edecekSizinki yine iyiymis.Erkencilermis.Benim alttaki gergedan sürüsü gece 3 te matkapla kapilari dolaplari dogruyor.Hadi yoruldular ne de olsa bari sabah gec kalkarlar diyorum yok sabah 6 da tel ile konusuyo kufur ediyo..Cocuklar topuklu ayakkabilarla kosuyor anne bin bela okuyor bagiriyor sonra saat 8 gibi sandalye surume yarisi basliyor 8:30-9 sularinda merdivende aglamalar bagirmalar sarki söylemeleri ile devam ediyor bu arada gicirdayan diş kapi 99.gicirdamasindan sonra gümmmmm diye kapatiliyor.Uyardigimda ise bize soylenen su "siz sese gelemiyorsunuz . burasi apartman.olacak o kadar " ben bu buyukbaslarla bir sonraki gurultude neler duyacagimin meraki icinde eve donuyorum.
Nasil katlettiler
Allah serden korusun bugun kandil.mubarek olsunOoo ben anca sabah ezanıyla gördüm bunu.
Evet iki aile otopark yeri yüzünden kavgalıymış adam alıyor tüfeği öldürüyor diğer aileyi. Millet delirmiş.
Bizim apt görevlisi sürekli cıkarıp atıo onlar görüyor mu bilemedimAsansör fikri benim de aklıma geldi onu yapayım sabah. Şu an sesleri azaldı gibi.
Bizim apt görevlisi sürekli cıkarıp atıo onlar görüyor mu bilemedim
Bak bugun tatil bana sabah 7 de uyandım bunların hanzolukları yüzünden
Altta da ruh hastası bi kadın var iki tane doğurmus arka arkaya
Bütün gün cinnet gecirip dag basında gbi bagırıyo onlara
Bunlar da benim sabrım demek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?