Gece 11' de çivi çakan komşu !

ya ben hıc unutamıyorum
ust komsum esınden sıddet gordugu ıcın bosanmıs evde pasta yapıp gecımını saglayan kendı halınde bı kadındı
bı gun erkek sesı duydum bıde dayak sesı kadının kafasını bı yere vuruyor gıbı kadın nasıl cıglık artıyor ımdaaat ımdaat dıye
hemen polısı aradım o panıkle ev adresını unuttum faturaya falan baktım oyle bı ses gelıyor sız dusunun

polıs geldı gelırken hanı mavılı kırmızılı ısıklar heryere yansıyor ya onu gordu heralde hemen adam gıttı o sıradada polıs apartman kapısı ıce bakıyor dıye gırısı bulamadı arıyor gece zıfırı karanlık bende pencereden bakıyorum

polıs ust komsunun kapısını caldı hal hatır sordu evde kımler var dedı cocukları gormek ıstedı kımlıklerı gormek ıstedı bende duyuyorum ... evden sesler gelmıs sızın ıcın endıselenmısler bı sorun yok degıl mı dedı

komsu kadın ne dese begenırsınız ? kım o munasebetsız kım sıkayet etmıs bızı soyleyın soyleyın nolmus yanı ufak bı tartısma yasadıysak !!!

ben oha dedım ya

o gunden sonra kadın cok ters davrandı bızım eve gorusmeyı kestı halbukı ben onun ıcın cok korkmustum

yanı bu cıvı mevzusundada sızın kotu olmanızı ıstemem en ıyısı apartman yonetıcısıyle konusmak dırek polısı aramayın
oncesınde komsunuza da bı gece bı tabak kek falan cıkarıp ( tam gurultulu esnada )
ya kusura bakmayın asagıya cok ses gelıyor uykumuzu alamadıgımızdan iş yerınde sorun yasıyoruz ses yalıtımı yok farkında degılsınızdır muhtemelen haber vermek ıstedım deyın bence

devam ederse apartman yonetıcısıne :)

2 hafta önce bizimde üst katta. matkapla bişi deliyolardı.
gecenin 11 de.
eşimle küstük. olmasa idik site yönetimini arattırıcaktım.
gündüz torbayamı girdi. herkesin tam uyku vaktinde.
müzik acıp son ses acmamak için kendimi zor tutmuştum
Bugün xıkın cocugum uyuyamadı vs. gibi şeylerle üstü kapalı uyarmamı yapsanız. Yada yöneticiniz varsa ona söyleyin

Öf benim geri zekalılar da her gece arabesk konseri veriyorlar tepemde. Söyleme lanet olasıca diye ben de anırıyorum artık, bazen duyup susuyorlar. Hakaretten anlıyor bazısı.
Parkeye vurup ritim tutuyor, ağzıyla ara gaz veriyor, çiviye şükredersin valla.

İnşallah öyleleri ile hiç karsilasmazsin. O türler bagirmaktan da anlamıyorlar.insanca konussan olmuyor hayvanların diyeceğim ama hayvanlara hakaret olacak. Yani dünya üstünde farklı bi tür bunlar görünüşleri aynı insan gibi hatta bilimsel olarak insan beyninede sahip ama sanırım bu konularda kullanamıyorlar. Birde bu konularda insan diliyle anlamıyorlar. Nerden mi biliyorum aynı apartmanda yaşadığım türlerden :/

Bizde de var bu modellerden. Artık o kadar kanıksadım ki dert bile etmiyorum. Hatta bazen aynı şekilde cevap veriyorum içim soğusun diye, gerekirse.

Muhtemelen üst katınızda bir çeşit apartman aygırı var efenim tıpkı su aygırı gibi, sığır - öküz deyince hafif kalıyor.
Bu insanlar doğal ortamlarından (ormandan) ayrıldıktan sonra, toplu yaşam alanlarında zorlanıyorlar.

Bizimkilerin de hobileri, gecenin ve sabahın körünü seçerek kargalar kahvaltısını yapmadan güne çeşitli gürültülerle başlamak. Alt katımda oturuyorlar ve havalandırmadan yankı yankı matkap sesleriyle uyandığımı bilirim.

Gecenin bir vakti mutfaktan çaat çuut sesler... Kabuklu yemiş kırıyorlar, belli ki birileri bir şeylere hazırlanıyor...
Bir kase cevizle inip "Buyurun bizde kırılmışı var, enişte fazla beklemesin" diyeceğim kadına o olacak.

Havanın güzel olduğu bazı pazar sabahları tepemde paldır küldür sesler... Çatıya halı yıkamaya çıkmışlar, uyardım yapmayın demiyorum daha medeni saatlerde yapın diye, hala ara ara yapıyorlar. "İnsan olana laf bi kere söylenir" dedim daha da üstelemedim.

Yine bir kör sabah, elektrikli süpürge çalışır, çalıştırmazsa olmaz, çünkü rüyasında görmüştür! Komşuları uyumasındır mok yesindir!

Şikayet de etseniz, bir yere kadar... Ev alma komşu al diye boşuna demişler, tepkinizi belli edin, söyleyin güzelce, anlatın vs.
En son baktın anlamıyorlar, sizi gece uyutmayanları sabah da siz uyutmayın. Anlasınlar.

Bize beklerim o zaman tam tarif ettiğiniz bende mevcut kisirida guzel yaparım yani ben apartman hayatını sevmiyorum doğrusu alismamisiz yaklaşık 500 metre kareden fazla evimin bulunduğu yer valla 10 daire verseler yine istemem rahatimi paraya degisemem tavuklarimla bahçedeki patlıcan domates salatalık biberlerimle çok mutluyum zira

Gunduzler çuvala mı girmiş polisi ara şikayet et gürültüyü bide rutine bindi diyosun çekilir dert değil

Vardı bizde de. En üst katta kafasına eser silah sıkar kafasına eser bağırır çağırır. Geçen polis geldi. Aşağıda bir kavga kıyamet. Baktım polisler bağırıyor bu adama bi sus diye. Aldılar içeri sonra. Geçen hafta taşındılar apartmandan. Bizim olay daha ağır belki de polis çözüm oluyor cidden. Ha biz birde urfadayız üç sene oldu. Çivi olayı filan '' sıkıntı tınne'' dir burda. Gayet normal ne yazıkki.

İlkokulda yaptığımız gibi kartona saat 12 yi gösteren bi saat çizip yanınada bunun resmini yapıp kapısına yapıştırıp kaçardım !
Üçbuçuk atsın manyak sansın ne düşünürse düşünsün ondan âlâ manyak olamam herhalde !

Bizim alt komsularda uzun essek oynuyorlardi gece 3 te.kendileri ikinci ogretim olduklari icin..ben burdan oklavayla dürttüm.bi daha yapmadilar.ama bizimkiler uni ogrencisi ve de kiracilar...sizinkiler belki cazgir biseydir.her aksam olursa yoneticiye soylersiniz

Direk kapıya dayanıp kibar bi şekilde söyle bence, bu ne? çekilecek dert değil!!!

maşallah
ne güzel mutlulukla yasayin inşallah :)
darisi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…