- Konu Sahibi meredithgrey
-
İnşallah öyleleri ile hiç karsilasmazsin. O türler bagirmaktan da anlamıyorlar.insanca konussan olmuyor hayvanların diyeceğim ama hayvanlara hakaret olacak. Yani dünya üstünde farklı bi tür bunlar görünüşleri aynı insan gibi hatta bilimsel olarak insan beyninede sahip ama sanırım bu konularda kullanamıyorlar. Birde bu konularda insan diliyle anlamıyorlar. Nerden mi biliyorum aynı apartmanda yaşadığım türlerden :/Ay okudukça içim fenalaştı şimdi camı açıp bas bas bağrıcam komşularda rahatsız oluversin dimi ama hep onlar mı rahatsız edecek
Bizde mal gibi susacak halimiz yok dimi ama
Valla Allah sana sabır versin. Öyle dağdan inmelerle uğraşmak gerçekten çok zor insanca konuşmadanda anlamıyorlar.
Ben bi keresinde seyyar satıcıyla kavga ettiğimi bilirim sabahın 9unda balık satmaya gelip öküz gibi bağırıyordu ama geliş o geliş hala ses yok
Valla insan gibi davranmayana insanca konuşmuyorum ben bu konularda biraz kaba olsamda etrafımda çıt mıt yok
Delirmemek için yazmam gerek yoksa kapılarına dayanmam an meselesi. Bir ay önce yeni apartmanımıza taşındık. Üst katımda bir öküz mü desem sığır mı desem aile var ve en büyük hobileri gece yaşamak. Gündüzleri yarasa gibi evin tavanından sallandıklarını düşündüğüm bu aile her gece gece yarısı coşuyor. Sevişme sesine, inlemeye bile razıyım ama adam / kadın şu an tamirat yapıp çivi çakıyor yahu ! Hatta şu an da da çakıyor. Benim gürültü eşiğim çok düşük uyuyamam, eşim gamsız rahatgillerden olduğundan eski evde de üst komşu ile ben tartışmıştım. ( Onların da çocuğu gece 2' de top oynuyordu koşuyordu vs. ) Bu evde de çıkıp muhattap olmak istemiyorum ama kocam dediğim gibi gamsız gürültü falan demeden yatar uyur ondan da hayır yok ne yapıcam bilemedim.
Sanıyorum çalışıyorlar çünkü gündüz hiç ses yok ama insaf ya gece 1.30 da temizlik yapılır mı ? Üstelik rutine döndürdüler bunu.
Zaten dolunay yüzünden çok gerginim çıkıp kavga edesim var ama dört numaranın asabi karısına çıkmasın adım. Off ne yapıcam ben yine sondaja başladılar evde
Sığır öküz bilmem ne diyene kadar polisi arasaydın keşke.
Rica ederim öküz deme okuzlere hakaret.Çözüm olmuyor ki o. Olmuyormuş yani. Ayrıca öküze öküz denir ne diyek çiçek mi diyek ?
Bize beklerim o zaman tam tarif ettiğiniz bende mevcut kisirida guzel yaparım yaniya kizlar hepsini bosverin de
keske gelişmiş bir ulke olsaydik da hepimiz kendi az katli ,guzel , bahceli, mustakil evimizde yasasaydik.
cocuklarimiz kendi ektikleri domatesleri koparsaydi, rahat rahat bisiklet sürüp agaclara kurduğumuz salincaklarda sallansalar biz de kamelyamizda cay icip kisir yeseydik . . .
Çiçek de böcek de gibi bi uyarıda mı bulundum ? Ayrıca gayette çözüm oluyor.Çözüm olmuyor ki o. Olmuyormuş yani. Ayrıca öküze öküz denir ne diyek çiçek mi diyek ?
Gunduzler çuvala mı girmiş polisi ara şikayet et gürültüyü bide rutine bindi diyosun çekilir dert değilDelirmemek için yazmam gerek yoksa kapılarına dayanmam an meselesi. Bir ay önce yeni apartmanımıza taşındık. Üst katımda bir öküz mü desem sığır mı desem aile var ve en büyük hobileri gece yaşamak. Gündüzleri yarasa gibi evin tavanından sallandıklarını düşündüğüm bu aile her gece gece yarısı coşuyor. Sevişme sesine, inlemeye bile razıyım ama adam / kadın şu an tamirat yapıp çivi çakıyor yahu ! Hatta şu an da da çakıyor. Benim gürültü eşiğim çok düşük uyuyamam, eşim gamsız rahatgillerden olduğundan eski evde de üst komşu ile ben tartışmıştım. ( Onların da çocuğu gece 2' de top oynuyordu koşuyordu vs. ) Bu evde de çıkıp muhattap olmak istemiyorum ama kocam dediğim gibi gamsız gürültü falan demeden yatar uyur ondan da hayır yok ne yapıcam bilemedim.
Sanıyorum çalışıyorlar çünkü gündüz hiç ses yok ama insaf ya gece 1.30 da temizlik yapılır mı ? Üstelik rutine döndürdüler bunu.
Zaten dolunay yüzünden çok gerginim çıkıp kavga edesim var ama dört numaranın asabi karısına çıkmasın adım. Off ne yapıcam ben yine sondaja başladılar evde
Size de kolaylık versinAllah kolaylık versin ya çok zor gerçekten. İnsanlar insan değil öküz olmuş memleketimde.
Gündüzleri yarasa gibi evin tavanından sallandıklarını düşündüğüm bu aile her gece gece yarısı coşuyor. Sevişme sesine, inlemeye bile razıyım
Direk kapıya dayanıp kibar bi şekilde söyle bence, bu ne? çekilecek dert değil!!!
Bunlar gece yarasa gibilerse bugun mutlaka başka bişey çıkarDün çivi çakma olayından sonra duruldular biraz içlerine mi doğdu kulakları mı çınladı bilemedim
maşallahBize beklerim o zaman tam tarif ettiğiniz bende mevcut kisirida guzel yaparım yaniben apartman hayatını sevmiyorum doğrusu alismamisiz yaklaşık 500 metre kareden fazla evimin bulunduğu yer valla 10 daire verseler yine istemem rahatimi paraya degisemem tavuklarimla bahçedeki patlıcan domates salatalık biberlerimle çok mutluyum zira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?