- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Belki onlarda kkda takılıyordu.belki....Dün çivi çakma olayından sonra duruldular biraz içlerine mi doğdu kulakları mı çınladı bilemedim
Belki hanfendi gündüz kkda takılıp gece yapamadii işleri yapıyordur.bjraz alayisli olmak lazım diilmiAmanınn yoksa
Sağol canim hepimiz insallahmaşallah
ne güzel mutlulukla yasayin inşallah :)
darisi bize
Görgü kurallarından bihaber toplum içinde nasıl davranması gerektiğini bilmeyen insanlar mümkünse bir dağ evine yerlessin ve istediği kadar gürültü yapsın. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeeye hakkı yok.illaki kocaman harflerle apartman girişine bir bildiri asilmasi gerekmiyor bunlar her medeni ve aklı başında bir bireyin bilmesi gereken basit saygı kurallaridir.
Konu sahibi o komşunuzu mutlaka uyarmaniz lazım. Kibar bir şekilde rahatsız olduğunuzu söyleyin.
O zaman aynı şekilde karşılık vermek lazım ki anlasınlar. Gece onların uyuduğu bir saatte konu sahibi çivi çaksın,matkapla duvarı dersin filan.gelip sorarlarsa ne oluyir diye cevabını versin.O zihniyetteki insanlar bunun tam tersini soyluyo,gurultu istemiyosaniz mustakil eve cikin deyip terbiyesizligi iki katina cikariyolar.Onlar icin ev tepemize yikilmadigi surece gurultu yapmis sayilmiyorlar.
benim üst kattaki hayvanlarda çekiçle ceviz kırıyor. aldım bir elime vileda sapını, bir elime oklavayı tak tak tak yukarı vurup gerizekalılar vs diye ağzıma geleni saydım. nasılsa herşey duyuluyor. birde bağıra bağıra konuşuyorlar. onların konuşmalarını duydukça aşağıdan onların taklitini yaparak bağırıyorum, susuyorlar. bundan önceki kuduruk komşumunda aaah ooh diye sesini dinletirdi, onada ayyh ohhş diye bağırarak taklitini yapmıştım bağırarak, 1 ay içinde taşındı gitti
Yine sizinki civi cakiyomus.. Bizim komsu hep inliyoooo !!!! Bizimkinin kocasi karisina civi cakiyo biktim valla billa...
Yine sizinki civi cakiyomus.. Bizim komsu hep inliyoooo !!!! Bizimkinin kocasi karisina civi cakiyo biktim valla billa...
BiYine sizinki civi cakiyomus.. Bizim komsu hep inliyoooo !!!! Bizimkinin kocasi karisina civi cakiyo biktim valla billa...
Bizim de yan komsu böyleYine sizinki civi cakiyomus.. Bizim komsu hep inliyoooo !!!! Bizimkinin kocasi karisina civi cakiyo biktim valla billa...
geçtiğimiz yaz tatilde oteldeki komşulardan çekmiştim bu konuda ama otel ya hani millet salıyo kendini demiştim de apartmanda da salanlar varmış demek.Bi
Bizim de yan komsu böyle
Dağ basında gbi sevişiyorlar !!!!
Evet bir de bizim yatak odaları yanyanageçtiğimiz yaz tatilde oteldeki komşulardan çekmiştim bu konuda ama otel ya hani millet salıyo kendini demiştim de apartmanda da salanlar varmış demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?