Gece eve gelmeyecekmiş

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba arkadaşlar eşimin uzun yıllardır tanıdığı bekar bir arkadaşı var. Bulunduğumuz şehre iş için geliyor ayda bir ve gece gitmesi zor oluyor diye iki gece bizim evimize getirdi. Ben de bu doğru bişey değil dedim sürekli sürekli bekar birinin gelmesi.. Eşim o gün bugündür bana psikolojik baskı uyguluyor. İşte tek zevkim o arkadaşımla oturmak onu da yok ettin bana değer vermiyorsun vs. Diye. Şimdi yine gelecekmiş o eve gelmeyecek madem geceyi onunla geçirircem eve gelmeyeceğim diyor. Sizce yaptığım çok mu yanlış

Sizin yaptiginiz dogruda, esinizin bu arkadasiyla bukadar asiri vakit gecirmek istemsi yanlis.
Sonucta evli barkli adam...

Gece ne yapacaklarmis?
Ben olsam izin vermezdim, deniz yanarmi? Ihtimal ...

Sizin yaptiginiz dogruda, esinizin bu arkadasiyla bukadar asiri vakit gecirmek istemsi yanlis.
Sonucta evli barkli adam...

Gece ne yapacaklarmis?
Ben olsam izin vermezdim, deniz yanarmi? Ihtimal ...
Gece geldiği yere döneniyormuş otobus saatine kadar dışarda yanında brkleyecekmiş

Bence görüşsünler ne olacakki ayda 1. Hem sizin eve gelmesi daha iyi gözünüzün önündelermiş işte. Sizde arkadaş olmayı deneseniz birlikte güzel vakit geçirirdiniz. Uzaklaştırmaya çalışmamalısınız bence. İnsanın arkadaşada ihtiyacı var. Birde bekar biri eve girse ne olurki. Eşinizde varken kalıyor bence yanlış bir şey yokki eşiniz güvendikten sonra... Size başka gözle bakacak biri olsa eşiniz solmazdı zaten eve. Siz bir yanlışını gördüyseniz bilemem ama.

napıcak acaba bi bekar bi evli adam gece vakti

Gecenin üçünde eve geliyorlar arkadaşım ben ertesi gün kalkıp işe gidiyorum

Gecenin üçünde eve geliyorlar arkadaşım ben ertesi gün kalkıp işe gidiyorum
Aaa ben sizin evde takılıyorlar akşamda sizde kalıyor şeklinde anlamıştım. Ona bende kızardım. Siz çıkıp arkadaşınızla 3 te dönemiyorsanız o da yapmasın.

Otobus saatine kadar beklese sorun olmazda.gece 3 te gelip kalmak sacma.bende rahatsiz olurdum.gece 3 e kadar gez gez sonra gelin yatin.

Bence eve gelebilir. Ne olurki yani. Rahatsiz edici bir durumu yoksa. Ki olsa esin istemez zaten. .

bence alem yapıcaz demek yanlış mıyım ben bunu anladım
Yok ben de anladım zaten de, resmen eşi yerine arkadaşını tercih ediyor. Ona kıl oldum ben, yoksa arkadaş gezmesinde falan değilim ben. Fakat insan eşiyle bu mesele yüzünden bu kadar inatlaşır da savaş haline getirir mi ya? Ne gerek var aile huzurunu kaçırmaya?
Zevkiymiş, başlarım öyle zevke ben! Arkadaşıyla görüşsün ama gece eve gelsin yani nedir? Aynı şeyi kadın yapsa ne anlamlar yüklenir şu duruma! Başlarım öyle ayrımcılığa ben!

Maça gidiyorlar o saatte eve geliyorlar
Haklısın bence evlendikten sonra sınırlar olmalı yine çıksın arkadaşıyla ama 12 de 1 de dönsün mesela. Yada birlikte çıkın. Yani bunlar kişiye göre değişen şeyler ama ben gece 3,5 ta gelen bir eşe tepki gösteririm. Halı saha falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…