Gece eve gelmeyecekmiş

Abartmışsınız ikinizde. Benim eşimin arkadaşıda bizde kaldı daha önce. Eğer sık sık ve uzun süreli değilse problem edecek bisey yok. Eve her gelen sizi yicek sanki.

Nikahı onunla kiymis galiba!!! Bir insanın eşini ezmesini anlamıyorum.. Nedir bu arkadaş aşkı.. Arkadaşının da hatası var insan dusunur bunlar evli barkli insanlar bekar adam ne isim olur der kalmaz teklif gelse de idare eder .. Tüm gün gorusmemisler mi bugün de pazar oysaki.. Doymamış mi arkadaşına

Ben konuyu tam anlamadım sanırım. Eşinizin bekar arkadaşı ayda bir kez size geliyor ve eşinizle dışarı çıkıp gece geliyorlar. Buraya kadar bence sorun olan bir konu yok.
Eğer sizin arkadaşlarınız size gelip kalamıyorsa ya da siz arkadaşlarınızla eşiniz olmadan dışarı çık(a)mıyorsanız bence sorun olan kısım bu.

Ohh ne ala memleket esi sacmalamis ..ne isi var gece gece sabaha kadar ne konusacaklar ki bunlar alem yapcaz demiyordaa kofte..yutarsan canim bigunde sen yap arkadasinla gece gezmesii bakalim nasil karsilar

Arkadaşım senin hakaretlerini dinlemek zorunda değilim düzgünce yorumunu yaparsın ya da hiç yapmazsın. Senin bana hakaret vari konuşmaya hakkın yok.sana da sorsaydı madem eşim imzayı atarken birgün yaşadıklarımı yaşarsan anlarsın belki halimi

Foruma yazmışsın, cvp verdim.

Bence sizin tavriniz gayet normal sahsen bende evime bekar bir erkegin sık sık gelip kalmasindan rahatsiz olurum asıl burdaki problem esinizin gereksiz abartisi yani aksam disarlarda bir aray gelsin gecede kendi gelip evinde yatsin ya ne mantiksiz erkekler var kisura bakmayin ama esiniz haksiz

Örümcek kafalı çok hafif bir cümle de sanırım ben yanlış anladım. Sen de beni cahil sandın

Sana demedim, ortaya söylemişim, tekrar dön oku.

Neyse hadi iyi geceler, diğer yorumlarına, hem fikir olduklarına cevap verip, kendi kendini tatmin et, kendi fikrinden başka bir fikre tahammülü olmayan konu sahibi...

Sana demedim, ortaya söylemişim, tekrar dön oku.

Neyse hadi iyi geceler, diğer yorumlarına, hem fikir olduklarına cevap verip, kendi kendini tatmin et, kendi fikrinden başka bir fikre tahammülü olmayan konu sahibi...
Uslubu düzgün olanlara saygım sonsuz ama sizin gibi yanlış uslup sahiplerinin benim konuya yorum yapmasını istemiyorum. Sizin akşam akşam sinirlerinizi başka şeylere bozuk sanırım acınızı burda dökmeyin siz başka bir mesele bulup sinirlerinizi tatmin edin. İyi akşamlar

Sen haklısın. O arkadaşında azıcık ince düşünce olsa: "Arkadaş, ben kalacak yeri ayarladım ya yorma yengemi" "Bozma yengemin düzenini" vs. gibisinden konuşur, kalmaya girmez evinize.
Bekar arkadaşla da gece gezmelerine çıkılmaz öyle erkek erkeğe filan.
En olmadı, saat kotası olur, gidecekleri yeri söyler, her türlü bilgisini verir, ona göre gezer.

Misal, haftada bir eşimin halı saha maçları olurdu 11-12 arası gece, evli-bekar karışık arkadaşlarıyla. Sonra da bi kafede yorgunluk kahvesini arkadaşlarıyla içer gelirdi. Hiç de yanında gitmedim "Nere gidiyon göriim" diye. Güven olayı...

Anlattıklarından anladığım: Kocanın arkadaşında iş yok...
O gidip onla kalmak istese bile, abi, benim yüzümden yengeyle bozuşmayın deyip sana yollaması lazım.
Ama işte erkek düşünecek deee... Az bulunuyor böyleleri...

Tabiki sen haklısın bekar adamın yatiya gelmesi çok anlamsiz bunu senin değil eşinin düşünmesi gerekirdi.birak geceyi nerde geçirecekse gecirsin taviz verme

bence alem yapıcaz demek yanlış mıyım ben bunu anladım
Kadinin aklina niye boyle dusunceler sokarsiniz ki alem yapacakmista bilmem ne kadinin dusmani yine kadin resmen olumlu cevaplar verip konu sahibinin icini rahatlatmak varken aklina fitne sokmaya hic ama hic gerek yok dusunerek yorum yapin

Kadinin aklina niye boyle dusunceler sokarsiniz ki alem yapacakmista bilmem ne kadinin dusmani yine kadin resmen olumlu cevaplar verip konu sahibinin icini rahatlatmak varken aklina fitne sokmaya hic ama hic gerek yok dusunerek yorum yapin
fitne sokmak değil benim amacın fikrimi beyan etim hapimiz bunun için burda değilmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…