konuş kız konuş kim tutar seni dimi bunu kadın yapsa oooo direk topa koyarlarYok ben de anladım zaten de, resmen eşi yerine arkadaşını tercih ediyor. Ona kıl oldum ben, yoksa arkadaş gezmesinde falan değilim ben. Fakat insan eşiyle bu mesele yüzünden bu kadar inatlaşır da savaş haline getirir mi ya? Ne gerek var aile huzurunu kaçırmaya?
Zevkiymiş, başlarım öyle zevke ben! Arkadaşıyla görüşsün ama gece eve gelsin yani nedir? Aynı şeyi kadın yapsa ne anlamlar yüklenir şu duruma! Başlarım öyle ayrımcılığa ben!
Dışarıda sabahlayan kadına neler yakıştırırlar neler!konuş kız konuş kim tutar seni dimi bunu kadın yapsa oooo direk topa koyarlar
yastığını ,yorganını eline tutuşturmayı unutmaaMerhaba arkadaşlar eşimin uzun yıllardır tanıdığı bekar bir arkadaşı var. Bulunduğumuz şehre iş için geliyor ayda bir ve gece gitmesi zor oluyor diye iki gece bizim evimize getirdi. Ben de bu doğru bişey değil dedim sürekli sürekli bekar birinin gelmesi.. Eşim o gün bugündür bana psikolojik baskı uyguluyor. İşte tek zevkim o arkadaşımla oturmak onu da yok ettin bana değer vermiyorsun vs. Diye. Şimdi yine gelecekmiş o eve gelmeyecek madem geceyi onunla geçirircem eve gelmeyeceğim diyor. Sizce yaptığım çok mu yanlış
bütün erkeklerin de diline pelesenk olmuş ya bi bu eğlencem var engel olma lafıKendi istemez benim arkadaşlarımın gelmesini ve her ay her ay ben onu saat üçlere kadar gelmesini beklemek iatemiyorum
Güreş tutacaklar sanirim baska bisey gelmedi aklimaGece gece ne maciymis anlamadım
Merhaba arkadaşlar eşimin uzun yıllardır tanıdığı bekar bir arkadaşı var. Bulunduğumuz şehre iş için geliyor ayda bir ve gece gitmesi zor oluyor diye iki gece bizim evimize getirdi. Ben de bu doğru bişey değil dedim sürekli sürekli bekar birinin gelmesi.. Eşim o gün bugündür bana psikolojik baskı uyguluyor. İşte tek zevkim o arkadaşımla oturmak onu da yok ettin bana değer vermiyorsun vs. Diye. Şimdi yine gelecekmiş o eve gelmeyecek madem geceyi onunla geçirircem eve gelmeyeceğim diyor. Sizce yaptığım çok mu yanlış
Küçücük çocuk herhalde. Şeker veririr kandırırlar falan. Te Allah'ım yaGece geldiği yere döneniyormuş otobus saatine kadar dışarda yanında brkleyecekmiş
Güreş tutacaklar sanirim baska bisey gelmedi aklima
Güreş tutacaklar sanirim baska bisey gelmedi aklima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?