Gece eve gelmeyecekmiş

konuş kız konuş kim tutar seni dimi bunu kadın yapsa oooo direk topa koyarlar

yastığını ,yorganını eline tutuşturmayı unutmaa

Kendi istemez benim arkadaşlarımın gelmesini ve her ay her ay ben onu saat üçlere kadar gelmesini beklemek iatemiyorum

Kendi istemez benim arkadaşlarımın gelmesini ve her ay her ay ben onu saat üçlere kadar gelmesini beklemek iatemiyorum
bütün erkeklerin de diline pelesenk olmuş ya bi bu eğlencem var engel olma lafı

Ben de size hakverdim, gezsin tozsunlar 3 e kadar. Sonra da gitsin yatsin otel de arkadasi.

Gecenin o vaktinde kimsenin sizi rahatsiz etmeye hakki yok. Ustelik bir iki de degil, her ay. Utanir adam olsa.

Yobaz biri degilim... bekar bir adami esinizin evinize ısrarla sokmaya calismasi ne kadar sacma bir hareket gercekten akil tutulmasi yasadigini dusunuyorum tek zevki arkadasi ise onu alsin nufusuna sanirim evli oldugunu ve sorumluluklarını henuz idrak edememis birakin disarda kalsin madem siz kendiniziden taviz vermeyin bu konuda.

Ya bende bi tuhaflık var sanırım. Herkes konu sahibini haklı bulmuş ama bence değil. İnsanın ayda bir kere görüştüğü arkadaşımda evinde kalamıcaksa bide tasma takalım eşlerimize yada onlar bize tam olsun. Sizin hiç mi arkadaşınız yok bekar ama evinize gelen insan arkadaşlarını sınıflandırır mı? Üstelik şehir dışından gelen bi arkadaştan bahsediyoruz bulunduğunuz şehirde evi olmayan birinden. Dostluk zor kurulan birşey ve belliki eşinizin kıymet verdiği bir insan. Eşinizin arkadaşının bir yanlışını mı gördünüz de potansiyel sapık muamelesi çektiniz. Hepi topu ayda bir gece evinizde ağırlayacağınız bir misafir. Çok rahatsız oluyosanız sizde o gece annenize gidin mesela. Eşimin arkadaşı benimde arkadaşımdır ilişki durumu beni ilgilendirmez yanlış yapabilecek bi insanla eşim bukadar kıymet verecek şekilde arkadaşlık yapmaz zaten. Aynı şekilde benimde arkadaşlarım eşiminde arkadaşıdır. Bekar arkadaşım geldimi eşim bizimle yer içer sonrada konuşacaklarımız olabilir diye mutfağı bize bırakır biz özellikle gel bizle otur muhabbet edelim demezsekde arada sigara içmek dışında gelmez yanımıza. Onun arkadaşı gelincede ben aynısını yaparım çok geç olduysa gelen misafir arabasızsa yatmasını teklif ederiz genelde yada eşim bırakır evine. Arkadaşlık budur bence.

Ayda bir kere işi varsa sizin olduğunuz yerde, pardon da otel mi sizin eviniz? Arada bir olur bu tür şeyler ve hoş görmek gerekir ama her ay düzenli bir şekilde olması sinir bozucu bir durum. Otel mi pansiyon mu eviniz,siz de otel görevlisi misiniz? Misafirlige gelmiyor sonuçta işi düştüğü için geliyor bunda da ne deseniz haklısınız..Ben olsam arkadaşını nikahına al, git bir daha da gelme derdim.

Benim eski sevgilim böyleydi, arkadaşına çok değer veriyodu. Baktım olcak gibi değil ayrıldım. Bu tarz adamların değişecegini sanmıyorum

Hayır sen haklısın canım eşinin yaptıgı doğru değil...
Bende evli olsam evime bekar ark. Sokmasını istemem sen tavrından geri dönme haklısın cunku...
Dışarda görüssün evet ama gece onunla kalmasınada musade etme...

Ne dar zihniyetli, örümcek kafalı kadınlar varmış, pes...
Evlendiniz diye boynuna tasma takın, ne demek bekar ark. Eve gelmesi.
Yok yok dar ağacına asın yav, Adam ne olsa imza atmış, başını belaya sokmuş bi kere sizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…