Gece gece canım sıkıldı :(

.Bir üyenin çekişmeli boşanma davası karşı taraf bosanmak istemiyormus diye reddedilmis
Boşanma davası karşı taraf boşanmayı istemiyor diye reddedilmez. Reddedilmiştir çünkü davayı açan taraf duruşmaya gitmemiştir. Hem davayı açıp hem duruşmaya katılmayınca davadan vazgeçtiği kabul edilerek davalı olan eşe sorulur, davaya devam etmek boşanmak istiyor musunuz diye. Eş devam etmek istiyorsa dava devam eder, boşanmak istemiyorsa dava düşer. Bu ilk seçenek.

İkinci seçenek ise davayı açan taraf kusurlu tarafsa dava reddedilir. Örneğin eşini aldatıyor ve gidip boşanma davası açıyorsun. Kimse hukuksuz fiili yüzünden hak iktisap edemez.

Eşim boşanmak istemedi diye hakim boşamadı diye bir şey yok, hiçbir zaman olmadı yani. En basitinden davalık olacak kadar evlilik birliği temelden sarsıldı diye bile boşarlar.

Anladım.Bahsettigim üye davasını eksik yazmış demekki..avukatsiz açmış,bir seyleri kaçırmıştır.
Bu arada yarın dinlenecek olan sözde tanığının adres değişikliği yapmasi bahanesiyle tebligat istemişler.Davayi uzatıyorlar.Tanik aşaması uzayacak anlaşılan.Cok sinir bozucu şeyler bunlar..Nedir yani niye böyle yapıyor uzayınca ne olacak tazminat mi gecikecek

Uzatıp yıldırmak, lanet olsun boşan da hiçbir şey istemiyorum dedirtmek. İstenen bu

Uzatıp yıldırmak, lanet olsun boşan da hiçbir şey istemiyorum dedirtmek. İstenen bu
O kadar değişik bir kişilik ki,bundan birkaç ay önce nafaka tazminatı silelim anlaşmalı olsun dediğim halde inatla reddediyor.

Neye şahit olacaklar ki?

Bu arada komşunuz acaba şahitlikten vazgeçmiş olabilir mi? Yani bahane olarak hastalığını öne sürmüş olabilir mi?

Bizim ülkemizde nedense pek kimse şahit olmak istemiyor sonra sürekli mahkemeye gitmek gibi bir durum olacak diye korkuyorlar...

Psikiyatri bir ay rapor vermiş olmasa öyle düşünecektim ben de..Duruşma tarihini de bilmiyordur,hiç acmiyordum o konuyu..
Evdeki eşyaları götürmüştüm, kendisi de gelip arkadaşına maddi manevi destek olmuş,böyle söyleyecekmis,başka eklemeler de illa ki vardır.Esyanin bit kısmını aldığım doğru(ben ödedim) ama arkadaşının gelip destek sağladığı yalan

Hakim değişsin diye de oyalaniyor olabilirler,öyle bir şey olmasın ins

konularını biliyorum masterchef takip de ediyorum da 3 kere boşandığını yeni duydum
adam için bu artık standart bir prosedür olmuş durumda
yılma sakın, yılacaksa o yılmalı asıl.
Nasıl insanlar bunlar böyle yaa

Adamın 3.kere boşanması da süpriz değil maalesef

İlkini geç söylemişti, ders çıkardığını fln söylemişti,saf gibi inandım ben de

Peki sizin ilk evliliğiniz miydi, öyleyse çok yazık etmişsiniz kendinize. Geçmişe dönüp dövünmenin anlamı yok ama eski eşlerinden neden boşandığını öğrenemediniz sanırım.
Anlaşamadık dedi küçük şeyler büyüdü vs dedi artık dersini almıştır dedim ki öyle söylüyordu ama yanılmışım

Bu üçüncü boşanması olacak desem..üç boşanma iki cocuk
Sakin yanlis anlamayin bende 1 kere evlendim ayrildim
Sizi elestirmek icin degil soyledigim sey
Ama siz bu adamla evlenirken 2 kez ayrilmis olmasina goz yumarakmi kabul ettiniz altinda bise aramadinizmi
Yada bilmiyormuydunuz 2 evlilik yaptigini

Sakin yanlis anlamayin bende 1 kere evlendim ayrildim
Sizi elestirmek icin degil soyledigim sey
Ama siz bu adamla evlenirken 2 kez ayrilmis olmasina goz yumarakmi kabul ettiniz altinda bise aramadinizmi
Yada bilmiyormuydunuz 2 evlilik yaptigini
İlkini geç söyledi, keşke yalanla başladığı için öğrendiğim an biraksaydim.Ya insancıl yaklaştım olabilir üst üste talihsizlik yaşamış olabilir insanlar dedim, kendi de vaatlerde bulununca devam etti

Sen cok asik oldun bu adama demi
Asik oldugun icin bir cok seyi yok saydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…