Boşanma davası karşı taraf boşanmayı istemiyor diye reddedilmez. Reddedilmiştir çünkü davayı açan taraf duruşmaya gitmemiştir. Hem davayı açıp hem duruşmaya katılmayınca davadan vazgeçtiği kabul edilerek davalı olan eşe sorulur, davaya devam etmek boşanmak istiyor musunuz diye. Eş devam etmek istiyorsa dava devam eder, boşanmak istemiyorsa dava düşer. Bu ilk seçenek..Bir üyenin çekişmeli boşanma davası karşı taraf bosanmak istemiyormus diye reddedilmis
Bu üçüncü boşanması olacak desem..üç boşanma iki cocukAdam olaydida birinci evliligini yiktigi gibi ikinciyi yikmasaydi
Oh ne ala memleket cocuk yap ayril cocuk yap ayril nafakada desen karincaya nimet verir gibi
Anladım.Bahsettigim üye davasını eksik yazmış demekki..avukatsiz açmış,bir seyleri kaçırmıştır.Boşanma davası karşı taraf boşanmayı istemiyor diye reddedilmez. Reddedilmiştir çünkü davayı açan taraf duruşmaya gitmemiştir. Hem davayı açıp hem duruşmaya katılmayınca davadan vazgeçtiği kabul edilerek davalı olan eşe sorulur, davaya devam etmek boşanmak istiyor musunuz diye. Eş devam etmek istiyorsa dava devam eder, boşanmak istemiyorsa dava düşer. Bu ilk seçenek.
İkinci seçenek ise davayı açan taraf kusurlu tarafsa dava reddedilir. Örneğin eşini aldatıyor ve gidip boşanma davası açıyorsun. Kimse hukuksuz fiili yüzünden hak iktisap edemez.
Eşim boşanmak istemedi diye hakim boşamadı diye bir şey yok, hiçbir zaman olmadı yani. En basitinden davalık olacak kadar evlilik birliği temelden sarsıldı diye bile boşarlar.
Siz iki kez ayrılmış adam ile mi evlendinizBu üçüncü boşanması olacak desem..üç boşanma iki cocuk
Uzatıp yıldırmak, lanet olsun boşan da hiçbir şey istemiyorum dedirtmek. İstenen buAnladım.Bahsettigim üye davasını eksik yazmış demekki..avukatsiz açmış,bir seyleri kaçırmıştır.
Bu arada yarın dinlenecek olan sözde tanığının adres değişikliği yapmasi bahanesiyle tebligat istemişler.Davayi uzatıyorlar.Tanik aşaması uzayacak anlaşılan.Cok sinir bozucu şeyler bunlar..Nedir yani niye böyle yapıyor uzayınca ne olacak tazminat mi gecikecek
MalesefSiz iki kez ayrılmış adam ile mi evlendiniz
O kadar değişik bir kişilik ki,bundan birkaç ay önce nafaka tazminatı silelim anlaşmalı olsun dediğim halde inatla reddediyor.Uzatıp yıldırmak, lanet olsun boşan da hiçbir şey istemiyorum dedirtmek. İstenen bu
Peki sizin ilk evliliğiniz miydi, öyleyse çok yazık etmişsiniz kendinize. Geçmişe dönüp dövünmenin anlamı yok ama eski eşlerinden neden boşandığını öğrenemediniz sanırım.Malesef
Psikiyatri bir ay rapor vermiş olmasa öyle düşünecektim ben de..Duruşma tarihini de bilmiyordur,hiç acmiyordum o konuyu..Neye şahit olacaklar ki?
Bu arada komşunuz acaba şahitlikten vazgeçmiş olabilir mi? Yani bahane olarak hastalığını öne sürmüş olabilir mi?
Bizim ülkemizde nedense pek kimse şahit olmak istemiyor sonra sürekli mahkemeye gitmek gibi bir durum olacak diye korkuyorlar...
Adamın 3.kere boşanması da süpriz değil maalesefkonularını biliyorum masterchef takip de ediyorum da 3 kere boşandığını yeni duydum
adam için bu artık standart bir prosedür olmuş durumda
yılma sakın, yılacaksa o yılmalı asıl.
Nasıl insanlar bunlar böyle yaa
İlkini geç söylemişti, ders çıkardığını fln söylemişti,saf gibi inandım ben dekonularını biliyorum masterchef takip de ediyorum da 3 kere boşandığını yeni duydum
adam için bu artık standart bir prosedür olmuş durumda
yılma sakın, yılacaksa o yılmalı asıl.
Nasıl insanlar bunlar böyle yaa
Anlaşamadık dedi küçük şeyler büyüdü vs dedi artık dersini almıştır dedim ki öyle söylüyordu ama yanılmışımPeki sizin ilk evliliğiniz miydi, öyleyse çok yazık etmişsiniz kendinize. Geçmişe dönüp dövünmenin anlamı yok ama eski eşlerinden neden boşandığını öğrenemediniz sanırım.
İnş en kısa sürede kurtulursunuz, mutlu bir hayat sizi bekliyordur umarımAnlaşamadık dedi küçük şeyler büyüdü vs dedi artık dersini almıştır dedim ki öyle söylüyordu ama yanılmışım
Sakin yanlis anlamayin bende 1 kere evlendim ayrildimBu üçüncü boşanması olacak desem..üç boşanma iki cocuk
İlkini geç söyledi, keşke yalanla başladığı için öğrendiğim an biraksaydim.Ya insancıl yaklaştım olabilir üst üste talihsizlik yaşamış olabilir insanlar dedim, kendi de vaatlerde bulununca devam ettiSakin yanlis anlamayin bende 1 kere evlendim ayrildim
Sizi elestirmek icin degil soyledigim sey
Ama siz bu adamla evlenirken 2 kez ayrilmis olmasina goz yumarakmi kabul ettiniz altinda bise aramadinizmi
Yada bilmiyormuydunuz 2 evlilik yaptigini
Sen cok asik oldun bu adama demiİlkini geç söyledi, keşke yalanla başladığı için öğrendiğim an biraksaydim.Ya insancıl yaklaştım olabilir üst üste talihsizlik yaşamış olabilir insanlar dedim, kendi de vaatlerde bulununca devam etti
Hayır aşık olmadim,evlenmek istedim artışı eksisinden cok gibi geldi,öyle değilmiş meğerSen cok asik oldun bu adama demi
Asik oldugun icin bir cok seyi yok saydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?