Gece gece canım sıkıldı :(

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.625
16.049
298
Hanımlar selamlar,
Çekişmeli boşanma davam var,davayı açalı tam bir yıl oluyor.İki gün sonra tanık duruşması olacak.Taniklarim annem ve komşum..komşum bipolarmis son bir haftadır çok kötü, annesinde kalıyor,çocuk ve eşi evde.. psikiyatri bir aylık rapor vermiş.Avukatima yazdım
,Bir sonraki duruşmada dinletiriz dedi.Durusma normalde Ekim ayindaydi ama hakim izne ayrılmış diye bu aya ertelenmişti.Oncekine gelmişti,iyiydi ama şimdi böyle..Bu durum canımı çok sıktı.Karsi taraf üç yalancı tanık gösterdi hiçbirini tanımıyorum,benim iki gerçek tanigimin biri fire veriyor neredeyse...Karşı tarafın özür mesajları var dosyada, onlara güveniyorum en çok..

Davanın akıbeti hakkında şüpheye düşmüştüm zaten, üstüne de az önce okuduğum bir konu canımı sıktı..Bir üyenin çekişmeli boşanma davası karşı taraf bosanmak istemiyormus diye reddedilmis🙄 Ya öyle bişey olmasın ins.Bosanma lafı ağzından düşmeyen, olmadık işkenceyi yapan şahıs iki kuruş nafakadan ve tazminattan kurtulmak için itiraz ediyor, lütfen reddedilmesin 🙏
Var mı başına gelen çok merak ettim, teşekkürler

Hanımlar selamlar,
Çekişmeli boşanma davam var,davayı açalı tam bir yıl oluyor.İki gün sonra tanık duruşması olacak.Taniklarim annem ve komşum..komşum bipolarmis son bir haftadır çok kötü, annesinde kalıyor,çocuk ve eşi evde.. psikiyatri bir aylık rapor vermiş.Avukatima yazdım
,Bir sonraki duruşmada dinletiriz dedi.Durusma normalde Ekim ayindaydi ama hakim izne ayrılmış diye bu aya ertelenmişti.Oncekine gelmişti,iyiydi ama şimdi böyle..Bu durum canımı çok sıktı.Karsi taraf üç yalancı tanık gösterdi hiçbirini tanımıyorum,benim iki gerçek tanigimin biri fire veriyor neredeyse...

Davanın akıbeti hakkında şüpheye düşmüştüm zaten, üstüne de az önce okuduğum bir konu canımı sıktı..Bir üyenin çekişmeli boşanma davası karşı taraf bosanmak istemiyormus diye reddedilmis🙄 Ya öyle bişey olmasın ins.Bosanma lafı ağzından düşmeyen, olmadık işkenceyi yapan şahıs iki kuruş nafakadan ve tazminattan kurtulmak için reddediyor, lütfen reddedilmesin 🙏
Var mı başına gelen çok merak ettim, teşekkürler
Tanik bir sonraki durusma dinlenir bir sey olmaz. Hatta farkli sehirdeyse orda da dinlenebilir. Anneniz yerine keske aileden olmayan baska bir tanik bulsaydiniz ama o da cok cok muhim degil. Kusurlu olan tarafin actigi bosanma davasi reddedilir; siz kendi davanizda karsi tarafin kusurlu oldugunu ispat edebiliyorsaniz reddedilmez. Yalanci sahitleri de ihbar edin, akillari baslarina gelsin 😁

Tanik bir sonraki durusma dinlenir bir sey olmaz. Hatta farkli sehirdeyse orda da dinlenebilir. Anneniz yerine keske aileden olmayan baska bir tanik bulsaydiniz ama o da cok cok muhim degil. Kusurlu olan tarafin actigi bosanma davasi reddedilir; siz kendi davanizda karsi tarafin kusurlu oldugunu ispat edebiliyorsaniz reddedilmez. Yalanci sahitleri de ihbar edin, akillari baslarina gelsin 😁
Komsum alt katta..
O yalancılar ne diyecekler bilmiyorum ama avukatıma sormuştum şikayetçi olabiliyor muyum diye,geniş zamanda konuşuruz dedi.Carsamba günü il dışında yaşayan hiç tanımadığım, evliliğe hiç tanık olmamış şahıs ne bilebilir şahsen çok merak ediyorum, talimatla dinlenecek.Çarşamba UYAP ta okuyacağım bakalım.Elimden ne geliyorsa da yapacağım.
Bu arada avukatım demişti ki aile hukukunda zateh olayları aile içindekiler bilir

Benim anlamadigim bosanma davasinda neden tanik oluyorki? Sahit nedir ya. Mutsuzum bosanmak istiyorum. Bende 2 hafta once bosandim. Iyiki Turkiyede yasamiyorum valla ya. Sahit nedir. Allah bilir ne yalanlar soyleyecek.
Uzulme sen. Sabret. Bitecek hersey! Allah yardimcin olsun🌸

Benim anlamadigim bosanma davasinda neden tanik oluyorki? Sahit nedir ya. Mutsuzum bosanmak istiyorum. Bende 2 hafta once bosandim. Iyiki Turkiyede yasamiyorum valla ya. Sahit nedir. Allah bilir ne yalanlar soyleyecek.
Uzulme sen. Sabret. Bitecek hersey! Allah yardimcin olsun🌸
Amin teşekkürler, geçmiş olsun size de..Evet Türkiye de boşanmak zor işmiş,içine girince gördüm.Evli kalmaya zorlanmak çok saçma..

Oncelikle Allah yardimcin olsun master
Da ben anlamadim ne diye sahit falan. Kbakma trde bosanma sistemi cok daha farkli oldugu icin aklim almiyor
Tazminat falan talep ettin sanirim
Ben bosanirken yeterki bosanimda Tazminat falan bise istemedim
Okadarki gozden cikarmisim. Cocuga nafaka bagladik ok dedim, elimde 0 la yola ciktim

Oncelikle Allah yardimcin olsun master
Da ben anlamadim ne diye sahit falan. Kbakma trde bosanma sistemi cok daha farkli oldugu icin aklim almiyor
Tazminat falan talep ettin sanirim
Ben bosanirken yeterki bosanimda Tazminat falan bise istemedim
Okadarki gozden cikarmisim. Cocuga nafaka bagladik ok dedim, elimde 0 la yola ciktim
Amin canım sağol.Ya aslında tazminatta fln gözüm yoktu avukata da söylemiştim de rakamları görünce anlaşmaya dönüyorlar dedi diye peki dedim.Burada sanırım biraz da avukst gazına geldim.Evet dilekçeyi okur okumaz anlaşma istedi ama avukat hadi üç gün düşüneyim de,bir hafta da zaman ver burnu sürçsun vs deyince ben de uygulayınca karşı taraf anlaşmadan vazgeçti.Sonradan çok teklif ettim anlaşmalı olsun nafaka da istemiyorum tazminat da ama çok inat kabul etmedi..
Evet düşününce bir evliliği bitirmek için şahit aramak çok saçma ama burada sistem neyazikki bu.

Duruşma esnasında tanıkları tanımadığını belirtsen hakimin gözünde karşı taraf için negatif etki olabilir belki.
Bir taraf boşanmak istemiyor diye dava düşmez, anlaşmalı ise çekişmeliye döner diye biliyorum.
Aynısı kız kardeşimin başına gelmişti çünkü.

Sakin bunu yapma
Yani cocugun icin mutlaka ama mutlaka nafaka almalisin
Kendin icin demiyorum orasi sana kalmis bise ama asil bunu yapmazsan cok pisman olursun
Nafakayi mutlaka talep et
Nafaka en başta istendi,şu an beklemediği kadar yüksek nafaka ödüyor(500 TL)Zaten artık istese de anlaşmalıya dönmem,bu kadar yipratiyorsa sonuçlarına katlansin.
Bir de utanmadan nafakanın kaldırılmasını talep etmişti,çocuk sadece benim sanki

Nafaka en başta istendi,şu an beklemediği kadar yüksek nafaka ödüyor(500 TL)Zaten artık istese de anlaşmalıya dönmem,bu kadar yipratiyorsa sonuçlarına katlansin.
Bir de utanmadan nafakanın kaldırılmasını talep etmişti,çocuk sadece benim sanki
Size ödenen nefaka ayrı, çocuğa ödenen iştirak nafakası ayrı. İştirak nafakasını kesinlikle ödemek zorunda zaten. Geliri olmayan adama bile iştirak nafakasını bağlıyorlar. Sonuçta ebeveyn çocuğa bakmakla yükümlü. İkisi ayrı şeyler.

Turkiyenin ekonomi sartlarini benden daha iyi biliyosunuz ben cok hakim olmasamda goruyorum haberlerde falan
Bu yüzden 500 bana cok az bi miktar gibi geldi
Bosanmis cocuguna nafaka alan arkadaslarim yazsinlar yinede yanlis bise soylemeyim

Ne gerekce gosterip cocuga nafaka odemek istemiyo, ayrica 500 lira neye yeter, arada cocuk varken erkege gidip yalanci sahitlik yapanin vicdanina pes diyorum. Utanmiyolar mi hic? Mahkemede lütfen yuzlerine soyle, siz benim evime girmis insan degilsiniz utanmaniz yok mu diye, gicik oldum.

Ne gerekce gosterip cocuga nafaka odemek istemiyo, ayrica 500 lira neye yeter, arada cocuk varken erkege gidip yalanci sahitlik yapanin vicdanina pes diyorum. Utanmiyolar mi hic? Mahkemede lütfen yuzlerine soyle, siz benim evime girmis insan degilsiniz utanmaniz yok mu diye, gicik oldum.
Önceki eşinden olan çocuğuna da 1365 ödüyor,bunu bahane ediyor.Hakim dedi ki çocuğun birine 1300 verrken diğerine 500 u çok mu gorecegiz daha çok çalışsın.Allah'tan hakim vicdanlı çıktı

Önceki eşinden olan çocuğuna da 1365 ödüyor,bunu bahane ediyor.Hakim dedi ki çocuğun birine 1300 verrken diğerine 500 u çok mu gorecegiz daha çok çalışsın.Allah'tan hakim vicdanlı çıktı
Bu adalet degil ki, oteki 1365 aliyosa , asagi yukari ayni rakamlari almalisin sen de cocugun icin

Adam olaydida birinci evliligini yiktigi gibi ikinciyi yikmasaydi
Oh ne ala memleket cocuk yap ayril cocuk yap ayril nafakada desen karincaya nimet verir gibi

Bu adalet degil ki, oteki 1365 aliyosa , asagi yukari ayni rakamlari almalisin sen de cocugun icin
Diğeriyle anlaşmalı boşandı,8 yıl önce 550 ile başlamışlar,arta arta bu kadar oldu.Dava sonunda daha yüksek talep ediyoruz bakalım.Yarin bir tanığı talimatla dinlenecekti, dilekçe vermişler bugün adres değistu yeni tebligat yapılsin diye..
Uzatma çalışmaları bunlar,derdi ne ne geçecek eline anlamıyorum.Bosanmayi yıllara yaymaya çalışıyor

Back
X