Gece gece canım sıkıldı :(

Hanımlar selamlar,
Çekişmeli boşanma davam var,davayı açalı tam bir yıl oluyor.İki gün sonra tanık duruşması olacak.Taniklarim annem ve komşum..komşum bipolarmis son bir haftadır çok kötü, annesinde kalıyor,çocuk ve eşi evde.. psikiyatri bir aylık rapor vermiş.Avukatima yazdım
,Bir sonraki duruşmada dinletiriz dedi.Durusma normalde Ekim ayindaydi ama hakim izne ayrılmış diye bu aya ertelenmişti.Oncekine gelmişti,iyiydi ama şimdi böyle..Bu durum canımı çok sıktı.Karsi taraf üç yalancı tanık gösterdi hiçbirini tanımıyorum,benim iki gerçek tanigimin biri fire veriyor neredeyse...Karşı tarafın özür mesajları var dosyada, onlara güveniyorum en çok..

Davanın akıbeti hakkında şüpheye düşmüştüm zaten, üstüne de az önce okuduğum bir konu canımı sıktı..Bir üyenin çekişmeli boşanma davası karşı taraf bosanmak istemiyormus diye reddedilmis🙄 Ya öyle bişey olmasın ins.Bosanma lafı ağzından düşmeyen, olmadık işkenceyi yapan şahıs iki kuruş nafakadan ve tazminattan kurtulmak için itiraz ediyor, lütfen reddedilmesin 🙏
Var mı başına gelen çok merak ettim, teşekkürler

Size tanıklık yapabilecek başka bir tanıdığınız varsa , duruşma günü o da hazır olursa , 2 tanık yeterli olur diye , başka tanık yazmamıştık . Ama 1 tanıdığımız şu sebeplerden dolayı bu duruşmaya gelemedi . Şu olaylarımıza bizzat şahit olan bu kişi geldi . Dinlemenizi talep ederiz tarzı konuşulsa , acaba hakim dinler mi
Avukatınız bir danışın isterseniz

Size tanıklık yapabilecek başka bir tanıdığınız varsa , duruşma günü o da hazır olursa , 2 tanık yeterli olur diye , başka tanık yazmamıştık . Ama 1 tanıdığımız şu sebeplerden dolayı bu duruşmaya gelemedi . Şu olaylarımıza bizzat şahit olan bu kişi geldi . Dinlemenizi talep ederiz tarzı konuşulsa , acaba hakim dinler mi
Avukatınız bir danışın isterseniz
Delil tanık süresi geçti,artık yeni delil ya da yeni şahit sunamayiz.Bir de eve gelen giden yoktu,kimse şahit olamadı zaten baska..Annem bile karşı taraf ile teldeki konuşmasıyla şahit olmuş oldu sadece

Delil tanık süresi geçti,artık yeni delil ya da yeni şahit sunamayiz.Bir de eve gelen giden yoktu,kimse şahit olamadı zaten baska..Annem bile karşı taraf ile teldeki konuşmasıyla şahit olmuş oldu sadece

nasıl kimse tanık olmadı yaa?
ben olsam yazardım 5 kişi... biri olmazsa öteki...

Duruşma nasıldı
Karşı taraftan hiç tanık gelmemişti,kendi de yoktu sadece avukatı vardi.Bizden annem vardı tanık,arkadaşa (komşuya) söylemedim durumu iyi değilmis bir ay raporu varmis annesinde kalıyor.

Annem söylemesi gerekenleri söyledi.Hakim sorular sordu,kavga gürültü hakaret vs oldu mu yanında,kızının vücudunda darp izleri gördün mü hiç ? Hayır dedi.Bu kısım karşı tarafın işine yarar belki bilemem ama hiçbir zaman olmaysn şeyi yazmadım söyletmedim,ilahi adalet yerini bulsun diyorum.

Karşı taraftan hiç tanık gelmemişti,kendi de yoktu sadece avukatı vardi.Bizden annem vardı tanık,arkadaşa (komşuya) söylemedim durumu iyi değilmis bir ay raporu varmis annesinde kalıyor.

Annem söylemesi gerekenleri söyledi.Hakim sorular sordu,kavga gürültü hakaret vs oldu mu yanında,kızının vücudunda darp izleri gördün mü hiç ? Hayır dedi.Bu kısım karşı tarafın işine yarar belki bilemem ama hiçbir zaman olmaysn şeyi yazmadım söyletmedim,ilahi adalet yerini bulsun diyorum.

Çok doğru yapmışsınız
Yalan hele yalancı şahitlik çok büyük günah . Doğrular eninde sonunda ortaya çıkar . Ama bugün ama yarın .
Arapçada bir söz vardır : yalanın ipi kısadır .
İngilizce de de şu söz var : yalanların kısa bacakları vardır .
Türkçede de yalancının mumu yatsıya kadar yanar .

Tüm cümleleri severim .

Bir sonraki duruşma ne zaman ?
Nafakayı belirledi mi

Çok doğru yapmışsınız
Yalan hele yalancı şahitlik çok büyük günah . Doğrular eninde sonunda ortaya çıkar . Ama bugün ama yarın .
Arapçada bir söz vardır : yalanın ipi kısadır .
İngilizce de de şu söz var : yalanların kısa bacakları vardır .
Türkçede de yalancının mumu yatsıya kadar yanar .

Tüm cümleleri severim .

Bir sonraki duruşma ne zaman ?
Nafakayı belirledi mi
Nafaka davanın başında belirlendi.
Bir sonraki duruşma Mart'ta

Diğeriyle anlaşmalı boşandı,8 yıl önce 550 ile başlamışlar,arta arta bu kadar oldu.Dava sonunda daha yüksek talep ediyoruz bakalım.Yarin bir tanığı talimatla dinlenecekti, dilekçe vermişler bugün adres değistu yeni tebligat yapılsin diye..
Uzatma çalışmaları bunlar,derdi ne ne geçecek eline anlamıyorum.Bosanmayi yıllara yaymaya çalışıyor

Bana yeni dank eden bir şey şu ki ; özellikle uzatıp doğurganlık yaşının bitmesi için uğraşıyorlar . Ki yeniden anne olmayalım diye . Yani aklıma bu yeni geldi.

Tanığı talimatla dinlemek nasıl oluyor ?

Bana yeni dank eden bir şey şu ki ; özellikle uzatıp doğurganlık yaşının bitmesi için uğraşıyorlar . Ki yeniden anne olmayalım diye . Yani aklıma bu yeni geldi.

Tanığı talimatla dinlemek nasıl oluyor ?
Yemin ederim aynı şeyi düşündüm ben de.. Doğurganlık yaşim geçsin diye oyaliyor olabilirler kesinlikle ama kusura bakmasın benden 3 yaş büyük(44)kuzenim yeni doğum yapti, yapılıyor.

Yemin ederim aynı şeyi düşündüm ben de.. Doğurganlık yaşim geçsin diye oyaliyor olabilirler kesinlikle ama kusura bakmasın benden 3 yaş büyük(44)kuzenim yeni doğum yapti, yapılıyor.

İyi de dava daha bitmiş değil
Kaç yıl süreceği meçhul
Bitince yeni biriyle tanışıp evlenmeye karar vermek kaç yıl sürecek o hiç belli değil .
Çocuk yapmayı isteyince hemen olacak mı , o da muamma . Tüm bunlar olduğunda yaş kaç olacak Allah bilir

Back
X