- 25 Eylül 2011
- 7.514
- 11.376
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
faceden arkadaşlık teklifi göndermen çok gereksiz olmuş.. bence bu yolda ilerlerken sen olduğun gibi davran, kimseye gereksiz ilgi gösterme bence..onlar bir adım gelsin sende bir adım gidersin.. yok sana karşı herhangi bir adımları olmazsa sende resmi resmi takıl tavrını saygını bozmadan ilerle.. herkesle samimi olacaksın diye bir kural yok...
Şimdi üç kız kardeş var zehra,ayşe ve erkek arkadaşının 2 yıl senin yüzünden küs kaldığı ?
bu sonuncuyla barıştı mı erkek arkadaşın ve onunla ilişkin nasıl?
Diğerleri ondan tepki almamak için yakınlaşmıyor olabilirler.
Zehrayı ciddiye bile almamak gerek sen 25 olsan o 19 şimdi hala ergen yani ,saçmasapan davranabilir hani mesaj atması falan.
Ve şunu da söylemeden geçemeyeceğim insan nasıl kardeşiyle 2 sene küs durur aklım almıyor.
Neticede genç insanlarsınız sevgilisi yüzünden 2 yıl küs kalan adamdan korkarım ben.
benim görümcem alenin en yakın kişisi olmuştu bana nişanlılık dönemimizde. fakat evlendik ve bir yıl sonra kayınvalidemlerin evine taşındık görümcem sürekli ortalığı karıştırdı. bana bir gün kombinin ayarını yükseltmedim diye tavır yaptı ve sofraya bile oturmadı ertesi günde ben bu tavrını eşime anlattım eşim kıyameti kopardı. ve yaklaşık 6 7 ay hiç görüşmedik ve konuşmadık. ama zaman ona öyle davranışlar sergiledim ki bütün tavrı değişti. şimdi lafımdan ıçkmaz oldu. sadece ona yakın davranırken aynı zamanda benden kork hissini verdim. yani anlayacağın mesafeyi koru fazla iyi olmak için çabalama onlar ne kadar yakın olursa sen de o kadar yakın ol hatta biraz geride kal. ne güzel aynı şehirde yaşamayacakmışsınız. bence fazla dert etme onların samimiyeti o kadar da önemli değil .
Diğer kardeşi büyük olan kardeşi(benden 3 yaş büyük)yurtdısında yasıyor.Küslük bu yüzden biraz uzadı sanırım.
Birde bana çok ağır laflar söylemiş,hiç haketmediğim halde.Zoruna gitmiş,yok sayamamış o lafları.Kızkardeşide adım atmamış,özür dilememiş.
Benden ayrı kaldıgı dönemde,anne babası barıştırmış.İlişkileri şuan iyi.
Ben onlara hep iyi davrandım,iyi niyetli davrandım,korkum bana ikili oynuyorlarmı kaygısı:26:
Evlenme niyeti olduğu için bu tarz şeyler seni daha düşündürüyor olmalı. Bir noktaya kadr bu kadar tkilenmen çok normal. Evli biri olrarak yazıyrum kievlendiğinde aileyle de evleniyorsun. İyi niyetli yaklaştığın belli ve bu çok güzel ama bir süre sonra iyi niyetini kaybetmeden insan karşısındkileri olduğu gibi kabul edip umursamamaya ve alttan almaya duymaz görmezden gelmeye başarırırsa mutlu olabiliyor. Hele erkek arkadasın benin eşim gibi dengeleri güzel kurabilecek ve mantıksız olanı kim derse reddedebilecek vherkese hakkyla yakaşabilecek biriyse hiç düşünme bile....
bir şey eklemeyi unutmuşum:
bence face konusunu erkek arkadaşına anlatma... işte ekledim kardeşin kabul etmedi vs. deme.. bence hiiiç umurunda değilmiş hatta farketmemiş gibi davran öylesine eklemiş gibi...
ayrıca kabul etmemesinin ardında özel fotoları, paylaşımları vs vardır görmeni istemiyordur belki...
bir şey eklemeyi unutmuşum:
bence face konusunu erkek arkadaşına anlatma... işte ekledim kardeşin kabul etmedi vs. deme.. bence hiiiç umurunda değilmiş hatta farketmemiş gibi davran öylesine eklemiş gibi...
ayrıca kabul etmemesinin ardında özel fotoları, paylaşımları vs vardır görmeni istemiyordur belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?