- 25 Eylül 2011
- 7.514
- 11.376
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
yaa salak diyince esra ceyda kardeşler gelio aklıma acaba onlar kısa mı:)))
ayy neyse duru kızcak bize konuyu dağıtıyoruz sanki
ama duruda bu muhabbete katılsa ne ayşe kalır ne fatma:))
Şu konuda onları anlayabilirim.Erkek arkadaşım bana çok değer veriyor,çok iligili,Benden ayrı kaldıgı dönemde odasından resmimi kaldırmamış..vs.
Acı çekmiş yani ve kızkardeşleride tekrar aynı acıyı yasatacağımı düşünüyor olabilirler:26:
Ama bu tavoırdan sora koyarım totsuna rahman gitsin demeliyimsevdim bu lafı
görümceyi ne yapmalı
kaynar kazana atmalıı
yandım yenge dedikçe altına odun atmalıı
aman aman amaaaan görümce
dişleri gedik görümcee
abin kebap getirdi de sensiz yediik görümcee hıh:)
ben severim iyiniyeti, yakın olma isteğini.. eee onlar da bi ailem olacak sonuçta.. isterim görümcelerim kayınlarım beni sevsin, saysın, kardeş gibi olalım.. aile kavramına çok önem veririmkendimi evleneceğim adamın ailesine sevdirme çabalarım da anlamsız gelmez.. tam tersi insanlara atfedilen "kaynana görümce gelin" gibi tabirlerin insanda önyargı oluşturmasına karşıyım.. ama bu sevdirme çabalarımda kendim olmalıyım.. sen de kendin olmuşsun sevgili durumaya.. neden istek yolladım diye üzülme.. hatta gene de kötü düşünme.. belki sevgilisi vardır face adresinde çekinmiştir.. sen hep kendin ol.. seni sevmez seni benimsemezlerse de keyifleri bilir.. sonuçta sen önyargıyla yaklaşıp ayy aman görümcelerimle mesafeli olayım demedin.. onlarla iyi ilişkiler kurmaktı amacın.. ben de böyle davranırdım.. karşımdan olumlu yanıt alamazsam da umursamazdım.. etkilemesin bu seni.. korkma.. ikili oynasınlar ne çıkar.. sen yeter ki sevgiline yansıtma.. bunun bahsini açma..
Öylemi diyorsun:26:
İnsanlar gerçekten çok garip,bende evlendiğimde en iyi onunla anlaşırım diyordum.Çok şaşrttı beni.Hayır facde arkadaşlık teklifimi kabul etse ne olur yani,ne geçtiki eline şimdi.
Kendi aptallığıma kızıyorum,çok sinir oldum kendime,ah niye ekledim
yaa salak diyince esra ceyda kardeşler gelio aklıma acaba onlar kısa mı:)))
ayy neyse duru kızcak bize konuyu dağıtıyoruz sanki
ama duruda bu muhabbete katılsa ne ayşe kalır ne fatma:))
Diğer kardeşi büyük olan kardeşi(benden 3 yaş büyük)yurtdısında yasıyor.Küslük bu yüzden biraz uzadı sanırım.
Birde bana çok ağır laflar söylemiş,hiç haketmediğim halde.Zoruna gitmiş,yok sayamamış o lafları.Kızkardeşide adım atmamış,özür dilememiş.
Benden ayrı kaldıgı dönemde,anne babası barıştırmış.İlişkileri şuan iyi.
Ben onlara hep iyi davrandım,iyi niyetli davrandım,korkum bana ikili oynuyorlarmı kaygısı:26:
görümceyi ne yapmalı
kaynar kazana atmalıı
yandım yenge dedikçe altına odun atmalıı
aman aman amaaaan görümce
dişleri gedik görümcee
abin kebap getirdi de sensiz yediik görümcee hıh:)
ama eğer bu korkularını bu şekilde gösteriyorlarsa en güvendiğin bile sorun var demekki ve iyiki de yaptın aslında eklemekle en azından tanıdın...
ya böyle yapmasa ileride kendince sende bulduğu açıkları kullansaydı???
yüzyüze gelirseniz hiiç açma bile o konuyu..hatta çok neşeli ol bak al sana diyalog
duru: ayşe naber nasılsın??
ayşe: iyiyim canım sen nasılsın?? ( ama sinsice bakmalar )
duru: hahahaha çok iyiyim yaa hatta hiç bu kadar iyi olmamıştım ve seni nasııı özlemişim görünce anladım ( hemen sevgiline dön ve ona bakarak konuş adı da zühtü olsun) zühtücüm aşkım yaa dün geceki mesajların ne güzeldi öyle hepsini ezberledim valla bende seni dünyadaki herşeyden ve herkesten çook seviyorum,ayy ayşecim umarım sen de benimkisi gibi bi aşk yaşarsın hahahaha ayy daraldım gidelim
ben severim iyiniyeti, yakın olma isteğini.. eee onlar da bi ailem olacak sonuçta.. isterim görümcelerim kayınlarım beni sevsin, saysın, kardeş gibi olalım.. aile kavramına çok önem veririmkendimi evleneceğim adamın ailesine sevdirme çabalarım da anlamsız gelmez.. tam tersi insanlara atfedilen "kaynana görümce gelin" gibi tabirlerin insanda önyargı oluşturmasına karşıyım.. ama bu sevdirme çabalarımda kendim olmalıyım.. sen de kendin olmuşsun sevgili durumaya.. neden istek yolladım diye üzülme.. hatta gene de kötü düşünme.. belki sevgilisi vardır face adresinde çekinmiştir.. sen hep kendin ol.. seni sevmez seni benimsemezlerse de keyifleri bilir.. sonuçta sen önyargıyla yaklaşıp ayy aman görümcelerimle mesafeli olayım demedin.. onlarla iyi ilişkiler kurmaktı amacın.. ben de böyle davranırdım.. karşımdan olumlu yanıt alamazsam da umursamazdım.. etkilemesin bu seni.. korkma.. ikili oynasınlar ne çıkar.. sen yeter ki sevgiline yansıtma.. bunun bahsini açma..
Canım 3 kız kardeşin içinde 1 erkek kardeş. Sana yaşadığım bir şeyi anlatıyım daha iyi anlarsın.
Benim iki tane abim var. Bir gün dershaneden çıktım abim beni aradı nerdesin geliyorum diye şurdayım gel dedim.
Peşinden annem aradı. Abin kız arkadaşını tanıştırmaya getiriyor diye.
Yemin ederim ağlamaya başladım o an. Sanki abim artık beni sevmycekmş ilgilenmycekmiş gibi.
Kızlar için erkek kardeş baba çok önemlidir. Hep en kıymetlisi olmak istiyoruz ister istemez. Paylaşamıyoruz.
Bence bununla ilgili bir durumdur. Zamanla düzelir dert etme kendine. Olduğun gibi davran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?