Gece gece canım sıkıldı...

3 yıl birliktelik döneminde onlar eklemişti.Bana çok iyiydiler.Heryere çağırırdılar henüz sevgili olmamıza rağmen.Hediyeler alırdılar.Yemekler yollardılar yurduma.
Yani özellikle Ayşe ile.Bu yüzden şaşırmıştım.

Bazı arkadaşlar çeneni tutuamadın dicekler bana ama biraz önce erkek arkadaşıma söyledim ama şu şekilde söyledim "sanırım hata veriyor face,ayşe redetmez normalde,bi sorun var galiba" dedim.Erkek arkadaşımda onun kayınvalidesi gilde oldugunu yaklaşık 1 haftadan beri,köyde oldugu için bırak interneti,tel bile doğru düzgün çekmiyor dedi bana.
Onu geçtim ayşe seni herdaim sevdiğini dile getiiriyor.Herkesten beklerim ondan beklemem.Mutlaka bi yanlışlık vardır zaten doğru düzgün face kullanamaz,şifresi bile onların evinde yazılıymışBende çok şaşaırmıştım bu yüzden çünkü gerçekten temiz,iyi yürekli biridir özünde.çokda alçakgönüllüdür,bana iyiliği çokdur,benim ona vefasızlığım olsa onun yokdur.
İçim rahatladı iyiki söylemişim.

Birde erkek arkadaşım şöyle dedi bana.
"bitanem,yıllar araya girdi,arada bi soğuma oldugunu düşünüyorsun,uzakta oldugun için küçük detaylara boğuyosun kendini,ama inan söz,nişan,düğün zamanları geldiğinde kendine kızacaksın eminim,olduki böyle bi durum olsa,yani kızkardeşlerimden biri sana tavır alsa karşılarında beni bulacaklarını bildiklerinden,üzüleceklerimi bildiklerinden böyle bişeyi yapmazlar.Hepsi istiyordu artık senle olmamı,onlar benden mutlulular,böyle küçük detaylara boğulma,bize hepsi çok destek olacak emin ol" dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
belki de kabul etmemesinin seninle kişisel bir alakası yoktur. genç kızdır belki sevgilisi vardır yada abisinin duymasını istemediği konusmaları resimleri vardır bunun için de reddetmiş olabilir

3 tane görümce :18: sanırım biraz dişli olman ya da yaptıklarını kafaya takmaman lazım .... çok saçma bi hareket seni reddetmesi...bence mesafeni koru hepsiyle....geçmişte yaptıklarından dolayı onlar sana ilk adımı atsınlar herzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…