- 25 Eylül 2011
- 7.514
- 11.376
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Ben baştan böyle başlayan ilişkilerin sonradan iyi olacağına inanmıyorum pek.
Bir kere onlar üç kız kardeş birbirlerine yeterler ve sen dünyanın en iyi insanı bile olsan gelin olacaksın.
Belli ki önceden de çok sıkıntı olmuş sonradan tekrar barışmışsınız onlar için yumurtadan çıkan sürpriz gibisin.
Onlar seni çoktan unutmuştu. Şimdi tekrar senin varlığına alışmaya çalışıyorlar.
Tek erkek galiba erkek arkadaşın kıymetlidi yani ablası için de kardeşleri için de özel bir yeri vardır eminim.
Onların ilişkilerine karışma müdahale etme laf söz etme,ama kendi ilişkine de karıştırma.
Ben olsam hep bir mesafe koyar kendimi sevdirmeye çalışmazdım.
Umrumda bile olmazdı bir adım atarlarsa bir buçuk adım atardım bunu da eşime hissettirirdim.
Bir arkadaş güzle söylemiş özel hayatı yüzünden teklifi kabul etmemiş olabilir.
konusunu bile açma bence...
facebook'u çok takip eden biri değilse eğer ;
belki görmemiştir...genelde red cevapları iletilmez benım bıldıgım kadarıyla,,,tabıkı sen bunu iletilerinden anlamışsındır.
hiç yüz verme ileride pişman olursun.
inadına kabul etmemiştir senı gıcık etmek için. belkide 4 gözle bekliyordur, senın ona ''neden kabul etmedın'' demeni
veya abisine söylemeni..
salla gitsin.ileride zaten yeterı kadar sallamak isteyeceksin.
sen bir adım atmışsın o ilgilenmemiş o yüzden bundan sonra sen adım atma ama o seninle konuşursa karşılıksızda bırakma..akışına bırakırsan seni kabulleneceklerini düşünüyorum...kendini üzme..
Evlilik olacağı için bu kadar taktım kafama.Yakında aileler tanışacak.Oda gelicek neticede.
Erkek arkadaşım çok şükür dengeleri sağlayan biri.Birde diğer kız kardeşiyle (bi dönem küs kaldığı)
o olayda bana"sen ona kadar adım attın,hiçbir kabahtin yokken hasetlik beslemiş,o lafları haketmedin demişti.
Yani haksızlıkları görebiliyor.Ben yinede kimseyle kötü olmak istemiyorum.Çok teşekkürler:)
Laf arasında söylemeyi düşünüyorum,ama umursamamış bi tavırla söylemeyi düşünüyorum.İleride bi durum olursa yine,benim ona adım attığımı bilsin istiyorum.
İlerde içime atıp bunu söylemekten daha iyi olur gibi geliyor:/
Tek amacım kimseyle kötü olmamak ve bana ikili oynamalarından korkuyorum.Böyle bi tavır hepsinden beklerdim ama ayseden hiç beklemezdim.Çok şaşırttı beni.
zaten sessiz sedasız insanlardan kork..
bu tarz yapıda olanların rengi belli değildir, açık gözlü ve çenebazlardan korkma en azından renklerı belli ..
ee ne demişler : suyun durgun akanından insanın yere bakanından kork....
bir de totosu yere yakından da kork diyolar ama onla bi bağlantı kuramadım henüz:)))
evet çok doğru..
totosu yere yakın olanlar genelde şöyle der; bakma benım böyle olduğuma benım gibi bir tanede yerın altında var.
duru sana açık ve net bi soru sorcam güzelim...
sen de herkesin senle iyi olmasını ve seni sevmesini istiyenlerden misin???
bunu konuyu bizimle paylaştığına göre canını çok sıkıyorsun bu duruma...
hahahaha işte artık o göremediğimiz tarafı yer altı canavarı oluo demekki hıh şimdi oldu bağlantı
Herkesin beni sevmesi gibi bir egoya sahip olmadım hiçbizaman.
Erkek arkadaşımın ailesi olunca,huzursuluk çıkmasını hiç istemiyorum.
Kötü olmak istemem hiçbizaman.
Büyük kız kardeşiyle bi dönem küs kalmıştı,o zaman hiçbi kabahtim olmadıgı halde yinede kendimi kötü hissetmiştim.Umursamamzlık yapamıyorum.
Birde ayseden hiç beklemiyordum.Çok şaşırdım.Burada çok fazla tecrübeli oldugu için paylaşıp dertleşmek istedim.
Elbette canım sıkıldı.
boşver laf arasında falan da söyleme...
ileride bir durum olursa ikiniz arasında olur, buda pek önemli değil bence..nasıl olsa ömrünüz boyunca bırbırınıze gıcık olacaksınızkızın yapısı zaten belli.
o yüzden kaçan o olmasın, sen ol...
daha kıymetli olursun.
gelme bu oyunlarına... kendısı merak etsın bu kız neden sormadı etmedı dıye..akıllı davran
bırak kendısı sorma gereği duysun..
kısacası
fena zeki ve kurnaz olurlar...bu doğru bir şey
sen hiç, kısa boylu olup salak olanı gördün mü, veya cüce.
hımm amaan koyarım totosuna rahman gitsin diyemiyosun yani...
aman be yaa üzülme nolcak sen böyle haklı olmana rağmen bile üzülürsen çok işin var bu kızlarla çook...
ayşe,fatma,hayriye kim olursa olsun güvenme bu kadar sonuçta sen yenge adayısın ama diğerleri kareşi ablası vs...haklı da olsan senin tarafında yer almazlar objektif olmadıkları sürece ki değiller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?