Gece gece canım sıkıldı...

Benimde kardeşlerim bana yetiyor,yani onların sıcaklığına zaten ihtiyacım yok.
O dönemlerde bana karşı çok iyiydiler.Yani hiçbi sorun olmadı(büyüğü dışında)

Tek erkek,bugüne kadar hiç karışmadım,ama kız kardeşiyle küs oldugu dönemde,ona kızkardeşin,benim yüzümden ne olursa olsun küslük yasama,barış lütfen,olabilir,beni tanıyamamış olabilir,oda pişmandır eminim diye ikna etmeye çalışmtım.
Küçük kızkardeşini kısıtladıgı dönemlerdede kendi abimden çektiğim için,bu kadar sıkmaması gerektiğini söylerdim.Yani olumsuz yönde yorumum olmadı hiç.

Kendimi sevdirmeye çalışmak değil amacım,sadece kötü olmamak amacım var.Oraya eklememde bir amacımda yoktu,yani böyle bi sonuçla karşılacağımı hiç düşünmedim,pişmanım,bir yönden nasıl davranmam gerektiğini öğrendim:/

sen iyi niyetine yenik düşüp faceden ekleme yapma talihsizliğinde bulunmuşsun...

hiç söyleme bile erkek arkadaşına...

belliki bunu yapan görümce namzeti pusuda yatmış abisine anlatılacağı günü bekliyor olabilir....

yahu ben bazen bu hatunların siyasetine akıl sır erdiremiyorum...

Laf arasında söylemeyi düşünüyorum,ama umursamamış bi tavırla söylemeyi düşünüyorum.İleride bi durum olursa yine,benim ona adım attığımı bilsin istiyorum.
İlerde içime atıp bunu söylemekten daha iyi olur gibi geliyor:/

Tek amacım kimseyle kötü olmamak ve bana ikili oynamalarından korkuyorum.Böyle bi tavır hepsinden beklerdim ama ayseden hiç beklemezdim.Çok şaşırttı beni.

Ben evlilik arifesinde eşimin ailesinden kim ne dese kabul ettim hiç gık deyip sıkıntı çıkarmadım bazen alındığım oldu ama kötü niyet görmediğim için sadece kültür farklarından olduğunu düşündüğüm için kimseye ben diye başlayan cümle bile kurmadım. Gerçi eşim hep grektiği yerde kendi istedigm istemediklerimi söylememe gerekliğini söylerken hep haklıydı. Ama bir yandan kendi kendine bir stratejim oluştu kimseyle yüz göz olmadım kimseyi kırmadığm için onlar da bana konuştuklarında daa hassas oluorlar. İstemediğim durumlarda da eşimin bahanesine sığınıyorum zaten erkek çok büyük faktör. Resmen dengesi evliliğin erkeğin elinde. Yani anlayacağın sen evlenecegin zaman en çok tartıp düşüneceğin kocan olcak kişi. Sorululuk ve akıl olarak uygun bulduktan sonra evlilik kolaylaşıyor. Yoksa herkese sorsan burda kaç yz sayfa olur herkes eşinini ailesinden memnun olmadığı bir ton şey rahatlıkla yazabilir. İlla ki oluyor yani

boşver laf arasında falan da söyleme...

ileride bir durum olursa ikiniz arasında olur, buda pek önemli değil bence..nasıl olsa ömrünüz boyunca bırbırınıze gıcık olacaksınız kızın yapısı zaten belli.
o yüzden kaçan o olmasın, sen ol...
daha kıymetli olursun.
gelme bu oyunlarına... kendısı merak etsın bu kız neden sormadı etmedı dıye..akıllı davran
bırak kendısı sorma gereği duysun..

duru sana açık ve net bi soru sorcam güzelim...

sen de herkesin senle iyi olmasını ve seni sevmesini istiyenlerden misin???

bunu konuyu bizimle paylaştığına göre canını çok sıkıyorsun bu duruma...

Tek amacım kimseyle kötü olmamak ve bana ikili oynamalarından korkuyorum.Böyle bi tavır hepsinden beklerdim ama ayseden hiç beklemezdim.Çok şaşırttı beni.

zaten sessiz sedasız insanlardan kork..

bu tarz yapıda olanların rengi belli değildir, açık gözlü ve çenebazlardan korkma en azından renklerı bellidir ..

Son düzenleme:

zaten sessiz sedasız insanlardan kork..

bu tarz yapıda olanların rengi belli değildir, açık gözlü ve çenebazlardan korkma en azından renklerı belli ..

ee ne demişler : suyun durgun akanından insanın yere bakanından kork....

bir de totosu yere yakından da kork diyolar ama onla bi bağlantı kuramadım henüz:)))

ee ne demişler : suyun durgun akanından insanın yere bakanından kork....

bir de totosu yere yakından da kork diyolar ama onla bi bağlantı kuramadım henüz:)))

evet çok doğru..

totosu yere yakın olanlar genelde şöyle der; bakma benım böyle olduğuma benım gibi bir tanede yerın altında var.

duru sana açık ve net bi soru sorcam güzelim...

sen de herkesin senle iyi olmasını ve seni sevmesini istiyenlerden misin???

bunu konuyu bizimle paylaştığına göre canını çok sıkıyorsun bu duruma...

Herkesin beni sevmesi gibi bir egoya sahip olmadım hiçbizaman.
Erkek arkadaşımın ailesi olunca,huzursuluk çıkmasını hiç istemiyorum.
Kötü olmak istemem hiçbizaman.

Büyük kız kardeşiyle bi dönem küs kalmıştı,o zaman hiçbi kabahtim olmadıgı halde yinede kendimi kötü hissetmiştim.Umursamamzlık yapamıyorum.
Birde ayseden hiç beklemiyordum.Çok şaşırdım.Burada çok fazla tecrübeli oldugu için paylaşıp dertleşmek istedim.
Elbette canım sıkıldı.

hımm amaan koyarım totosuna rahman gitsin diyemiyosun yani...

aman be yaa üzülme nolcak sen böyle haklı olmana rağmen bile üzülürsen çok işin var bu kızlarla çook...

ayşe,fatma,hayriye kim olursa olsun güvenme bu kadar sonuçta sen yenge adayısın ama diğerleri kareşi ablası vs...haklı da olsan senin tarafında yer almazlar objektif olmadıkları sürece ki değiller...

Öylemi diyorsun:26:
İnsanlar gerçekten çok garip,bende evlendiğimde en iyi onunla anlaşırım diyordum.Çok şaşrttı beni.Hayır facde arkadaşlık teklifimi kabul etse ne olur yani,ne geçtiki eline şimdi.
Kendi aptallığıma kızıyorum,çok sinir oldum kendime,ah niye ekledim

Anlamiyorum niye iyi niyet gostermeye yakin olmaya cabaliyorsunuz olmayin size 2 adim gelirlerse siz kosacaksiniz yani gorumceler kim oluyo ki bosverin gitsin ciftler evlendiginde aileleriylede evlenilmiyo sallama ya en fazla bayramda seyranda gorus samimi olma olmak icin kendini yorma demekki karsindaki insanlar buna degmez kapini kapattinmi kim olursa olsun disarida kalir unutma

Sen çok iyi niyetlisin.. sen köprü kurmak istiyorsun onlarsa yanaşmıyor.. valla canım bu tür konularda tek bişey söylerim.. herkesin keyfi biliiiiiiiiiiiiiir.. isteyenle abla-kardeş olurum, bacı olurum, ana-kız olurum.. istemeyenle de gelin-görümce, kayınvalide-gelin olurum.. bence sevgiline bişey söyleme.. gider onlara bişey der basit bi olay büyür.. sen bizi abimize şikayet ediyorsun derler.. boşver.. sevgiline bak sen..

kısacası
fena zeki ve kurnaz olurlar...bu doğru bir şey

sen hiç, kısa boylu olup salak olanı gördün mü, veya cüce.

yaa salak diyince esra ceyda kardeşler gelio aklıma acaba onlar kısa mı:)))

ayy neyse duru kızcak bize konuyu dağıtıyoruz sanki

ama duruda bu muhabbete katılsa ne ayşe kalır ne fatma:))

Şu konuda onları anlayabilirim.Erkek arkadaşım bana çok değer veriyor,çok iligili,Benden ayrı kaldıgı dönemde odasından resmimi kaldırmamış..vs.
Acı çekmiş yani ve kızkardeşleride tekrar aynı acıyı yasatacağımı düşünüyor olabilirler:26:
Ama bu tavoırdan sora koyarım totsuna rahman gitsin demeliyim sevdim bu lafı

insan sevdiğinin ailesini (ya da onlar seni) sevmek zorunda değildir ama saygı duymak zorundadır diye düşünüyorum

geldiklerinde kendin gibi ol yapmacık olma bence surat asmayada gerek yok kac sene once olmus seyler siz yeni bi sayfa acmıssınız

siz güleryüzlü olun karsınızdakı de tam tersi davranırsa yaptıgından o utansın iciniz rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…