Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26yasindayiz lisede dersanede arkadasiydikYaslariniz kac canim?
Nerdeyse son bir haftadir geceleri hep konustuk ama hic bise sezmedim ya .yillardir gorusuruz cunku.Alenen asilmis kiz bu herif sana![]()
:)beyinle yazılmayan mesajlara giriyo bu galiba..
Bunu pat diye atmadı herhalde. Daha önce hiç bir şey anlamadın mı sana karşı yakınlaşması vs?Arkadaşlar benim ara ara konuştuğum bir erkek ardkaşım var yani normal erkek arkdaşım.Arada konuşuruz hal hatır sorarız çok da severim kendisini.Dün gece bana bir mesaj attı.Aynen şu
Ne eksikse sen tamamla,
Son derece yorgunum,
Çok uykum var öp beni,
Öpersen ne güzel uyurum..
Ardından da bu sıralar zihnen ve bedenen çok yorgunum yazmış.Yani normal sıradan bir arkdaşın atacağı bir mesaj mı ya.? Sabahtan beri aklım burda. Kafam karıştı :S
Simdi dusununce bi kac bisey var aslinda yeni anladim ama ya.bi kac hareket falan var.Bunu pat diye atmadı herhalde. Daha önce hiç bir şey anlamadın mı sana karşı yakınlaşması vs?
Eğer yoksa öyle bir şey senin ona karşı ilgin olduğunu düşünerek yaralı bir anında sana sığınmak istiyor. Sevgiden yorgun erkekler hep üzüntü verir, ona göre.
Bu hareketleri iyi sentezlemen lazım, duygusal amaçlı mı yoksa senin ona karşı ilgini bir çeşit kullanmak mı?Simdi dusununce bi kac bisey var aslinda yeni anladim ama ya.bi kac hareket falan var.
Arkadaşlar benim ara ara konuştuğum bir erkek ardkaşım var yani normal erkek arkdaşım.Arada konuşuruz hal hatır sorarız çok da severim kendisini.Dün gece bana bir mesaj attı.Aynen şu
Ne eksikse sen tamamla,
Son derece yorgunum,
Çok uykum var öp beni,
Öpersen ne güzel uyurum..
Ardından da bu sıralar zihnen ve bedenen çok yorgunum yazmış.Yani normal sıradan bir arkdaşın atacağı bir mesaj mı ya.? Sabahtan beri aklım burda. Kafam karıştı :S
ben yazmiyorm simdilik kendi hic mesaj atmiyosun demeye basladi bu sefer dehemen bir mesaj üzerine atlayıp kendinizi değersizleştirmeyin
ben yazmiyorm simdilik kendi hic mesaj atmiyosun demeye basladi bu sefer de