• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece gece gelen mesaj...

ve seninde hoşuna mı gitmiş ne bu msj? Direk güldüm diyosun öp beni
mesajına
bana kankam bildigim erkek öp
beni diye msj atsa direk sinirlenirim anlarım bana asıldını .boşluga düşmüş
senle eglence arıyo

beyinle yazılmayan mesajlara giriyo bu galiba..

HavvAsi, post: 37038282, member: 535584"]uykudayken yazmış olabilir mi?[/QUOTE]
Olamaz sanmiyorm isten geldim yemek yedim dedi saat 12ydi .sonra uykum var dedi bende uyuyalim dedim okadar

Arkadaşlar benim ara ara konuştuğum bir erkek ardkaşım var yani normal erkek arkdaşım.Arada konuşuruz hal hatır sorarız çok da severim kendisini.Dün gece bana bir mesaj attı.Aynen şu

Ne eksikse sen tamamla,
Son derece yorgunum,
Çok uykum var öp beni,
Öpersen ne güzel uyurum..

Ardından da bu sıralar zihnen ve bedenen çok yorgunum yazmış.Yani normal sıradan bir arkdaşın atacağı bir mesaj mı ya.? Sabahtan beri aklım burda. Kafam karıştı :S
Bunu pat diye atmadı herhalde. Daha önce hiç bir şey anlamadın mı sana karşı yakınlaşması vs?
Eğer yoksa öyle bir şey senin ona karşı ilgin olduğunu düşünerek yaralı bir anında sana sığınmak istiyor. Sevgiden yorgun erkekler hep üzüntü verir, ona göre.

Sabah konustuk ben spora gidiyorm o bana yilardir uykucu der hep sabah uyandin mi uykucu demis.ben de uyandim gidiyorm dedim.ben de vapurdan ise gidiyorm yazmis.

Bunu pat diye atmadı herhalde. Daha önce hiç bir şey anlamadın mı sana karşı yakınlaşması vs?
Eğer yoksa öyle bir şey senin ona karşı ilgin olduğunu düşünerek yaralı bir anında sana sığınmak istiyor. Sevgiden yorgun erkekler hep üzüntü verir, ona göre.
Simdi dusununce bi kac bisey var aslinda yeni anladim ama ya.bi kac hareket falan var.

Simdi dusununce bi kac bisey var aslinda yeni anladim ama ya.bi kac hareket falan var.
Bu hareketleri iyi sentezlemen lazım, duygusal amaçlı mı yoksa senin ona karşı ilgini bir çeşit kullanmak mı?
Bir kaç hareket dediğin ne mesela?

Arkadaşlar benim ara ara konuştuğum bir erkek ardkaşım var yani normal erkek arkdaşım.Arada konuşuruz hal hatır sorarız çok da severim kendisini.Dün gece bana bir mesaj attı.Aynen şu

Ne eksikse sen tamamla,
Son derece yorgunum,
Çok uykum var öp beni,
Öpersen ne güzel uyurum..

Ardından da bu sıralar zihnen ve bedenen çok yorgunum yazmış.Yani normal sıradan bir arkdaşın atacağı bir mesaj mı ya.? Sabahtan beri aklım burda. Kafam karıştı :S

hemen bir mesaj üzerine atlayıp kendinizi değersizleştirmeyin

Burada bunun için konu açtığına göre onu sadece arkadaş olarak görmüyorsun demektir.

Flört ediyor işte. Bir şekilde ne arkadaş, ne sevgili modunda takılmak istiyor olabilir.
Ben de çok yaparım bunu.

Back
X