Gece gece içime kurt düştü

Mvikdn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2021
4.645
6.844
108
39
Selamlar ,konulara bakarken ,senet konusu gördüm, hafizamda şimşekler cakti.2007 yılında üniversite öğrencisi iken kpss kursuna başlamıştım, ne alaka ise senet imzalamıştık.Sonra taksitler bitince senetleri almak istedim ama senetler cok düzensiz istiflenmisti sanki birini aldim ama birini bulamadılar gibi hatırladım. Basima bir is gelir mi acaba bu seneti almamışsam eğer, hafızamda olay bu şekilde kalmış.Takintili kişiliğime yeni bir malzeme çıktı, fikirleriniz icin teşekkür ederim

Acaba bu senetlwrin geçerlilik tarihi falan olmuyor mu ,zaman aşımı vs ,umarım bu konuda bilgisi olan vardır

Selamlar ,konulara bakarken ,senet konusu gördüm, hafizamda şimşekler cakti.2007 yılında üniversite öğrencisi iken kpss kursuna başlamıştım, ne alaka ise senet imzalamıştık.Sonra taksitler bitince senetleri almak istedim ama senetler cok düzensiz istiflenmisti sanki birini aldim ama birini bulamadılar gibi hatırladım. Basima bir is gelir mi acaba bu seneti almamışsam eğer, hafızamda olay bu şekilde kalmış.Takintili kişiliğime yeni bir malzeme çıktı, fikirleriniz icin teşekkür ederim
Dershane senedi ile diğer konudaki senet ayrı. Dershane odedigin paranın taksidini belirten senedi imzalatmistir. Bu kadının bahsettiği tefeci faizci karanlık kişiler.

Eğer ödeme yaptığınız makbuzları sakladıysanız hiç dert etmeyin. Yine üzerinden çok zaman geçmiş Bir şey olacağını zannetmiyorum. Eğer bir şey olursa banka havalesi yaptıysanız yine bankada kaydı duruyordur 10 yıl, çıkartırsınız ortaya. İleride de bu nevi ödemeleri elden vermek yerine banka havalesi yoluyla yaparsanız daha sağlıklı olur.

Senetlerin zaman aşımı 3 yıl, bankadan vs senet aldıysanız 10 yıl her türlü rahatsınız korkmayın :)9

Back
X