- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
- Konu Sahibi Ogretmen1981
-
Yani kadin boyle davraniyorsa uzulmek yersiz mi diyorsunuzBenim umurumda olmuyor valla.
Iste ben de boyle duyunca bir kotu oldum haberlerde falan duyunca insana daha bir uzak geliyorHic basima gelmedi, hic sahit de olmadim boyyle durumlara yakin cevremde. Gercekten boyle adamlarin var olmasini tezahur edemiyorum, cidden!!
Yani kadin boyle davraniyorsa uzulmek yersiz mi diyorsunuz
Orasi da dogru da iste caresiz olan korkan da vardırEee yani, niye üzeleyim ki? Sokak ortasinda birbirilerini yiyorlar, avaz avaz yardim istiyor kadin, yardim gelince "koccagggm kocagmm kocami birakin, sikayetci degilim siz karismayin aile arasinda olur" oluyor. Banane valla kim ne hali varsa gorsun.
Oturup ona mi uzulecegim.
Boyle durumda sikayetci olup olmamasi onemli olmamali bence... sikinti sistem de yani... sikayetci olmasa bile adama ceza verilmeliKvm gece rahatsizlanmis esim biraz once kvm ve gorumcemi hastaneye goturdu simdi geldi.naptiniz dedim, ne olsun sinirlerimiz bozuldu geldik dedi .ne oldu dedim.pisliğin biri karisinin suratini dagitmis yanina da 2 tane serseri arkadasini almis karisini hastaneye getirmis .kizin yuzu o kadar kotuydu ki burnu da kirilmis bir de adamin omzuna yatmis o da guya oksuyor teselli ediyordu sinirlerim zipladi dedi.sikayetci misin diye sormuslar kiza kiz da hayir demis.dr o kadar sinirliymis ki masayi yumrukluyormus .gorumcem de polisi ariycam demis.esim de dr gerekirse arar zaten ama boyle olursa polis de ne yapacak demis.duyunca oyle uzuldum ki ne kadar kotu ya.kiz da nasil sikayetci olmaz korkuyor demek ki.iste hep boyle oluyor kiza kiziyorum ama belki de caresiz.cok kotu oldum gercekten.bir de oksuyormus pislik herif.gel de deli olma
Kesinlikle katılıyorum kadının gidecek yeri , mesleği , ekonomik durumu yoksa ya da olsa bile korkuyorsa sistem onu korumalı... Ama sistem korumaktan aciz 2017 de 6 ay uzaklaştırma , tedbir , koruma kararımız vardı ama yapılan tek şey sığınma evine gelecek misin ? hayır... o zaman al bu telefonları bir şey olursa ararsın demeleri oldu. Adam kapıma dayanıp gırtlağımı sıktığında sanırım 4 yaşında ki oğlum arardı o numaraları.... bir defa bile polis vs gelip kontrol filan de etmedi ... burası Türkiye :)Boyle durumda sikayetci olup olmamasi onemli olmamali bence... sikinti sistem de yani... sikayetci olmasa bile adama ceza verilmeli
Kurtuldun mj pislikten canim... kadinlar iyi korunmuyor... gereken cezayi vermiyorlar... keske boyle uzucu seyler yasanmasa.. ama meydan pisliklere kalmisKesinlikle katılıyorum kadının gidecek yeri , mesleği , ekonomik durumu yoksa ya da olsa bile korkuyorsa sistem onu korumalı... Ama sistem korumaktan aciz 2017 de 6 ay uzaklaştırma , tedbir , koruma kararımız vardı ama yapılan tek şey sığınma evine gelecek misin ? hayır... o zaman al bu telefonları bir şey olursa ararsın demeleri oldu. Adam kapıma dayanıp gırtlağımı sıktığında sanırım 4 yaşında ki oğlum arardı o numaraları.... bir defa bile polis vs gelip kontrol filan de etmedi ... burası Türkiye :)
Valla arada çocuk olduğu sürece zaman zaman bulaşacağı aşikar ama şimdilik sorun yok , teşekkür ederim.Kurtuldun mj pislikten canim... kadinlar iyi korunmuyor... gereken cezayi vermiyorlar... keske boyle uzucu seyler yasanmasa.. ama meydan pisliklere kalmis
Sevindim canim... cocuk olunca mecburen yuz yuze geliniyor... ama bence polis gozetiminde al ver cocugu... sana bulasamaz en azindan mumkunse tabiboyle birsey... yada almaya geldiginde baska biri versin cocugu annen baban filan... sen gormemis olursun en azindan...Valla arada çocuk olduğu sürece zaman zaman bulaşacağı aşikar ama şimdilik sorun yok , teşekkür ederim.
Dikkat et yine de bu tipler bosanmis olmayi umursamaz. sıkınti cikarir basina bela olabilir...Valla arada çocuk olduğu sürece zaman zaman bulaşacağı aşikar ama şimdilik sorun yok , teşekkür ederim.
Kadinin siddet gore gore psikolojisi bozulmus... dogruyu yanlisi ayird edemiyo bence... ya da artik o kadar alismis ki siddete normal oldugunu yada hakettim zannediyoKız korkusundan şikayetçi olmuyor olsa, adamın omzuna mı yatar yahu? Bazıları kıskançlığı, şiddeti sevgi emaresi sanıyor. Beni sahipleniyor, önemsiyor ya da hak ettim ondan bunlar başıma geldi zannediyor. O kadının psikolojik tedavi görmesi gerekiyor ama elbette büyük ihtimalle görmeyecek. Ziyan olacak bir ömür... Bence de böyle durumlarda kadının şikayetçi olmasına gerek olmamalı. Şiddet göstermek başlı başına bir suç çünkü. Kurbanın onay vermesine gerek yok.
Eee yani, niye üzeleyim ki? Sokak ortasinda birbirilerini yiyorlar, avaz avaz yardim istiyor kadin, yardim gelince "koccagggm kocagmm kocami birakin, sikayetci degilim siz karismayin aile arasinda olur" oluyor. Banane valla kim ne hali varsa gorsun.
Oturup ona mi uzulecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?