Gece gece sinirim bozuldu

Şikayetci degilim diyen insan umurumda olsa ne olacak? Sikayetci degilim dedikten sonra kimse birsey yapamaz.
Siginma evine gidip adini, adresini gizleyip yeni bir hayata başlamaya calişan insanlar var. Kocasinin yaninda durmak istiyorsa napalim...
Agzi var dili var yardim icin bas bas bagiriyor ve kimse yardim etmiyorsa o zaman uzulurdum.

Kadın şikayetçi olmasa bile hastane polisine doktor haber vermiş ve darp edildiğine dair tıbbi raporunu tutmuştur eminim.Sonrasında kadın şikayetçi olmak istemese bile bu kayıtlar tutulur. Polis ifadesini alır.Cesareti olmayan öyle çok kadın var ki.Korkutulmuş,sindirilmiş.Allah yardımcıları olsun.Hastaneden çıktıktan sonrasını düşünüp korkuyor bir çoğu.

e kadın kendıne bunu layık gormus sız nıye uzuluyorsunuz
dayak yıyıp sonrada eşimdır dıyenler benım umrumda degıl acık soyleyeyım
ne halı varsa gorsun der cekılırım
akıl mantık dıye bırsey var kullansın

Teşekkür ederim şu an kendinden olmayan bir bebeğe babalık yapmakla meşgul bizle uğraşmaz ama ortada kalırsa can sıkacaktır kesinlikle....
Olsun sen yine dikkat et pwk muhattap olma...o cocugun gozyasinin vebali o adamin boynuna zaten... cocuguna annelik babalik yapmayan insan iki yakasi bir araya gelmez...cezasini omur boyu ceksin ins

Nasıl yani muayne olurken kocam dayak attı diyor ama şikayetci değilimmi diyor
Genel olarak şikayet etmeye korkanlar, bir yere çarptım,düştüm gibi anlatır olayı.Ama,doktor şüpheli bulduysa vakayı,polise haber verip rapor tutar.Sonrasında kişi şikayetçi olmasada farketmez.Doktorun şüpheli gördüğü vakaya rapor tutma ve polise haber verme hakkı ve yetkisi var.

Boyle durumda sikayetci olup olmamasi onemli olmamali bence... sikinti sistem de yani... sikayetci olmasa bile adama ceza verilmeli
Evet ya kesinlikle
Insallah sikintilariniz bitmistir.cok zor bur durum allah yardimciniz olsun
İnşallah çocukları yoktur. Ve inşallah üreyemezler diyorum sadece..

Ben en çok o ortamda bir çocuk bunlara şahit oldu mu diye endişe ederim..
evet malesef oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…