- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Fena çarpmışIste bunlar hep merkür retrosu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fena çarpmışIste bunlar hep merkür retrosu![]()
İnşallah, kendisini engelledim bunları yazarken sarhosta olabilir ,bazen alkol kullandığı oluyordu , bir hareket yada bakışını fark etmedim , 2011 den beri tanışıyoruz , eskiden samimiydik, sık sık mesajla konuşuyorduk ,ama ben kendisine kanka diye tabir ederdim eskiden oda aynı şekilde kanka diyordu , çoğunlukla eski eşimi anlatıyordum onada soruyordum gördün mü bugün onu diye,bunlara rağmen ona ilgim olduğunu nereden çıkardı bilmiyorum , belki de o zaman ki samimiyetimi yanlış anladı.Bu kişinin daha once sacma sapan hareketini, bakişini vs yakalamadiniz mi hiç? Adam deli gibi kendi kafasinda kurmuş "ne ben sana, ne sen bana" diyerek...
Kendi kendine sizin de hisleriniz oldugunu dusunmuş biri illa ki belli ederdi. Degişik valla çok korkarim boyle seylerden umarim bu deliligi devam ettirmez.
Boşandıktan sonra ben de çok yaşadım hâlâ niyeyse senin gibi sok oluyorum neyin ozbguveni geliyor bunlara anlamıyorumNeye uğradığımı şaşırdım sosyal medyada dolaşıyordum bir mesaj geldi, eski eşimin arkadaşından benimde arkadaşımdı çok sohbet ederdik eskiden , oda ex eşimle aynı mahallede yaşıyor ,yeni evlendigimizde bizi evine yemeğe davet etmişti, kendiside evli , bu gece mesaj atmış neyleym ne yapıyorsun? Bende iyi sen ne yapıyorsun eşin nasıl selam söyle derken özledim seni ya dedi ,bende sizi özledim dedim ama ben esinide kattım ,sonra ama en çok ben seni özledim seni seviyorum o kadar konuştuk ama hiç açılamadım sana dedi , o kadar şok oldum ki ölümlü dünyamış, söylemese içinde kalirmis birde diyor ki ne sen bana ,ne ben sana açılabildim öyle birşey yok ben eski eşimi sevmiştim onu hep arkadaş olarak gördüm , eski eşimle sevgiliyken hep ona soruyordum bugün gördün mü onu konuştunuz mu ,ne konuştunuz diyordum ,kendimi çok kötü hissettim .
Nasıl korkmam adam bana diyor ki sen bana açılamadın ,bende sana açılamadim ikimizde neyin ne olduğunu biliyoruz , bende ona öyle birşey yok ben hep ....yi seviyordum dedim bana cevap olarak diyorsuunnYa sizin bi yamuğunuz yoksa mesajlaşmada kim neyi niye yanlış anlasın yapmayın Allah aşkına.![]()
E o öyle konuşsun sizden yana bi şey yokmuş bu dediğiniz gibiyse.N
Nasıl korkmam adam bana diyor ki sen bana açılamadın ,bende sana açılamadim ikimizde neyin ne olduğunu biliyoruz , bende ona öyle birşey yok ben hep ....yi seviyordum dedim bana cevap olarak diyorsuunnyazmış bunu oradan birine anlatsa ona inanırlar , evet şuan ki mesajda benden yana bişey yok Ama o eskiden aramızda gizli kalmış bastırılmış bir aşk varmış gibi konuşuyor .
Kız boşa çıkıp daha çok sarmasinEşine ekran görüntüsü atıp şu kocana sahip çık diyeceksin. Sonra özlesin dursun.
Öyle vallaŞerefsizlik dizboyu kardeşlerim. Bununla evleneyim güveneyim, bununla arkadaşım güveneyim demek artık olmuyor.
+1Karisina atsa sikinti, adam diyo ki ne sen bana, ne ben sana acilamadik, onu biri okusa der ki bunlar karsilikli asikmis.
BendeBir daha konuşmazsınız olur biter. Keske konuda cinsiyetleri yazsaydiniz. Anlamak icin 3 kere okudum.
ortalık baya karışmış sinir bozucu bi durum gerçekten. Ben olsam bir daha muhatap olmam her yerden silerimNeye uğradığımı şaşırdım sosyal medyada dolaşıyordum bir mesaj geldi, eski eşimin arkadaşından benimde arkadaşımdı çok sohbet ederdik eskiden , oda ex eşimle aynı mahallede yaşıyor ,yeni evlendigimizde bizi evine yemeğe davet etmişti, kendiside evli , bu gece mesaj atmış neyleym ne yapıyorsun? Bende iyi sen ne yapıyorsun eşin nasıl selam söyle derken özledim seni ya dedi ,bende sizi özledim dedim ama ben esinide kattım ,sonra ama en çok ben seni özledim seni seviyorum o kadar konuştuk ama hiç açılamadım sana dedi , o kadar şok oldum ki ölümlü dünyamış, söylemese içinde kalirmis birde diyor ki ne sen bana ,ne ben sana açılabildim öyle birşey yok ben eski eşimi sevmiştim onu hep arkadaş olarak gördüm , eski eşimle sevgiliyken hep ona soruyordum bugün gördün mü onu konuştunuz mu ,ne konuştunuz diyordum ,kendimi çok kötü hissettim .
İçmiş olabilir başka açıklaması yok bence çok çirkin bir durum.. Engelleyin gitsinNeye uğradığımı şaşırdım sosyal medyada dolaşıyordum bir mesaj geldi, eski eşimin arkadaşından benimde arkadaşımdı çok sohbet ederdik eskiden , oda ex eşimle aynı mahallede yaşıyor ,yeni evlendigimizde bizi evine yemeğe davet etmişti, kendiside evli , bu gece mesaj atmış neyleym ne yapıyorsun? Bende iyi sen ne yapıyorsun eşin nasıl selam söyle derken özledim seni ya dedi ,bende sizi özledim dedim ama ben esinide kattım ,sonra ama en çok ben seni özledim seni seviyorum o kadar konuştuk ama hiç açılamadım sana dedi , o kadar şok oldum ki ölümlü dünyamış, söylemese içinde kalirmis birde diyor ki ne sen bana ,ne ben sana açılabildim öyle birşey yok ben eski eşimi sevmiştim onu hep arkadaş olarak gördüm , eski eşimle sevgiliyken hep ona soruyordum bugün gördün mü onu konuştunuz mu ,ne konuştunuz diyordum ,kendimi çok kötü hissettim .
Bende öyle yaptım sildim , engelledim.ortalık baya karışmış sinir bozucu bi durum gerçekten. Ben olsam bir daha muhatap olmam her yerden silerim