- 5 Ağustos 2022
- 25
- 3
- 16
- 25
- Konu Sahibi dinlebenibbii
-
Böyle olmayacağının farkındayım tabiki, daha çok yeni bir olay ve henüz atlatamadım. Birde üstüne daha dün gece beni aradı.. Benden ayrılırken söylediği şeyler yalanmış meğer diye düşündüm o yorumu görünce..Bende kalp yapan el ten rengi yuvarlak kalp yapan el ten rengi yuvarlak var
Popon kalp ben mi demek şimdi
Ayrıca adam terkettiyse neden hala hesabında duruyor konu sahibi ?
Neden düşünsün ki ayrılmış?
Sende silmelisin niye sildin diye sorarsa öyle gerekti, ayrıldığım kişileri hesabımda tutmayı doğru bulmuyorum dersin
Hesabında tutman çok saçma
Ben ergenken sevgilimle ayrılmanın 1.dksında silerdim ciddiyetimi anlasın diye
Şimdi adam seni görüyor sen onu görüyorsun foto atıyor nispet gibi
Çantada kekliksin
Bi gün evlenecek olsam o sen olurdun demiş kitlemiş seni
Bi köşede pusuya yatmışsın nasıl olsa evleneceği zaman o ben olcam diyip araya karışan kızların gbtsine bakıyorsun
Kendini cimcikle ve kendine gel
Neden telefonunu açıyorsun ya da neden şu an silmiyorsun hala hesabından?Böyle olmayacağının farkındayım tabiki, daha çok yeni bir olay ve henüz atlatamadım. Birde üstüne daha dün gece beni aradı.. Benden ayrılırken söylediği şeyler yalanmış meğer diye düşündüm o yorumu görünce..
Telefonunu açmadım.. hesabımdan silmedim silemedim bilmiyorumNeden telefonunu açıyorsun ya da neden şu an silmiyorsun hala hesabından?
Kalp yapan el emojileriKızın yaptığı yorum nedir , ben ekranda 2 tane yuvarlak daire görüyorum. ( Siteye giriş yaptığım tarayıcı kaynaklı mı , emin olamadım.)
Kalp yapan el emojisi atmış normal mi..Ne varda bunda emoji atmış
Normal veya değil sizi ilgilendirmez kiKalp yapan el emojisi atmış normal mi..
Ben beni ilgilendirir demiyorum ki. Neden anlamıyorsunuz. Ben bunu görünce üzüldüğümü çünkü yalan söylediğini anladığımı ayrıca daha dün beni aramışken böyle bişey görmek beni iyice garip bi duruma sürükledi. Kolay bağ koparan biri değilim karşı tarafa bunu belli etmem gidip hesap soracak halim yok böyle kendi kendimi yiyorum işteNormal veya değil sizi ilgilendirmez ki
eski konunu bilmeden yorum yaptım? daha sonra tekrar başka yorum yaptım ama sizin işinize bu yorumu okuyup cevap vermek geldiyse bir şey diyemem? Gerçekten kırıcısınız
Bende kalp yapan el ten rengi yuvarlak kalp yapan el ten rengi yuvarlak var
Popon kalp ben mi demek şimdi
Ayrıca adam terkettiyse neden hala hesabında duruyor konu sahibi ?
Neden düşünsün ki ayrılmış?
Sende silmelisin niye sildin diye sorarsa öyle gerekti, ayrıldığım kişileri hesabımda tutmayı doğru bulmuyorum dersin
Hesabında tutman çok saçma
Ben ergenken sevgilimle ayrılmanın 1.dksında silerdim ciddiyetimi anlasın diye
Şimdi adam seni görüyor sen onu görüyorsun foto atıyor nispet gibi
Çantada kekliksin
Bi gün evlenecek olsam o sen olurdun demiş kitlemiş seni
Bi köşede pusuya yatmışsın nasıl olsa evleneceği zaman o ben olcam diyip araya karışan kızların gbtsine bakıyorsun
Kendini cimcikle ve kendine gel
Eller kalp sonra popon güzel mi?eller kalp popon güzel mi?
Örüntü bu şekilde devam etmis
Açık ten kalpli emoji koyduğu için öyle görünüyorEller kalp sonra popon güzel mi?eller kalp popon güzel mi?
Örüntü bu şekilde devam etmis
kızlar bende eller hiç gözükmüyor iki tane nude lop var sadece ... : )
Anladım. Ayrılıktan hemen sonra olduğuna göre demek ki öncesinden başlamış bir şeyler. Üzülme etme vs demicem çünkü elinde değil biliyorum ama kendini yıprattığına değmez. Biliyorum stalk yapmamak elinde değil ama her hamlesinde daha çok kırılacaksın. Buradaki herkes ne derse desin teselli olmayacak.Kalp yapan el emojisi sadece
Söyleyene bak, 21 yaşında okul okuması gerekirken hamile. Sen çok olgunsun çünkü değil mi?aynen ben de girip okudum çocuk soğumuş Erkekler o yaşta daha olgunlaşmıyorlar maalesef ben erkeklerin 25 den sonrasında evlilik planlamasını dogru buluyorum ondan önce çünkü fikirler falan değişebilir
Bana “psikopat” “yol vermiş” ve alaycı bir tavırla yaptığınız yorumun eski konumu bilip bilmemenizle alakalı olduğunu düşünmüyorum.. Karakterinizle alakalı olmalı..eski konunu bilmeden yorum yaptım? daha sonra tekrar başka yorum yaptım ama sizin işinize bu yorumu okuyup cevap vermek geldiyse bir şey diyemem
aynen ben de girip okudum çocuk soğumuş Erkekler o yaşta daha olgunlaşmıyorlar maalesef ben erkeklerin 25 den sonrasında evlilik planlamasını dogru buluyorum ondan önce çünkü fikirler falan değişebilir
Söyleyene bak, 21 yaşında okul okuması gerekirken hamile. Sen çok olgunsun çünkü değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?