Gece gece stalk yapmak

dinlebenibbii

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2022
24
3
16
25
Bir önceki konumu okuyanlar biliyordur, gece gece içimde bi sıkıntı bi türlü uyuyamadım, hala takipleşiyoruz o kişiyle, fotoğraf atmış :,( ve altında bir kızın yorumu 🫶🏻🫶🏻 Diye… allah kahretsin dedim başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen. Daha dün gece beni aradın ben uyurken.. canımın yandığını hissettim.. aldatılmış gibi hissettim.. bekledim görür de siler belki diye tuttu yorumu beğendi. Hiç mi düşünmüyorsun bu kız bunu görecek ne düşünür diye. Bide bana palavra atıyor ben kimseyle konuşmuyorum benim hayatımda biri olamaz.. yani kızı da görseniz beni bunun için mi bıraktın dedim.. bunu kendimi övmek için söylemiyorum asla lütfen yanlış anlamayın ama gerçekten öyle.. uykumdan oldum şu saatte çok moralim bozuldu

Bir önceki konumu okuyanlar biliyordur, gece gece içimde bi sıkıntı bi türlü uyuyamadım, hala takipleşiyoruz o kişiyle, fotoğraf atmış :,( ve altında bir kızın yorumu 🫶🏻🫶🏻 Diye… allah kahretsin dedim başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen. Daha dün gece beni aradın ben uyurken.. canımın yandığını hissettim.. aldatılmış gibi hissettim.. bekledim görür de siler belki diye tuttu yorumu beğendi. Hiç mi düşünmüyorsun bu kız bunu görecek ne düşünür diye. Bide bana palavra atıyor ben kimseyle konuşmuyorum benim hayatımda biri olamaz.. yani kızı da görseniz beni bunun için mi bıraktın dedim.. bunu kendimi övmek için söylemiyorum asla lütfen yanlış anlamayın ama gerçekten öyle.. uykumdan oldum şu saatte çok moralim bozuldu

Kızın yaptığı yorum nedir , ben ekranda 2 tane yuvarlak daire görüyorum. ( Siteye giriş yaptığım tarayıcı kaynaklı mı , emin olamadım.)

Konu sahibi psikopat bence sevgiliside bunu anlayıp yol vermiştir

Eski erkek arkadaşı da kendi de , 22 yaşında halen üniversite öğrencisiler.

Kız evlilik planları yapıp, hayal kurmaya başlamış ; çocukta daha fazla zamanını almadan ilişkiyi sonlandırmış.

6 Ağustos 2022 Her şey karmakarışık konusundan :
Kendime zor yeten bi insanım bi ev geçindirebilir miyim bilmiyorum dedi. ( henüz ikimiz de üni son sınıf okuyoruz, aile işinde çalışıp maddiyatını o şekilde karşılıyor) Bunların zamanla olabilecek şeyler olduğunu, beraber üstlenip zamanı geldiğinde de olursa evlenebileceğimizi söyledim, amacım ısrar etmek değil olması gereken böyledir yani diye düşündüğüm için söyledim. Sen benim gözümde hep farklıydın, sen öyle üç beş ay gezip bi kenara bırakabileceğim birisi değilsin, bir insanla evlenecek olsam sen olurdun tarzı şeyler ki bunu hep söylerdi ve daha bir çok şey söyledi.

Eski erkek arkadaşı da kendi de , 22 yaşında halen üniversite öğrencisiler.

Kız evlilik planları yapıp, hayal kurmaya başlamış ; çocukta daha fazla zamanını almadan ilişkiyi sonlandırmış.

6 Ağustos 2022 Her şey karmakarışık konusundan :
aynen ben de girip okudum çocuk soğumuş Erkekler o yaşta daha olgunlaşmıyorlar maalesef ben erkeklerin 25 den sonrasında evlilik planlamasını dogru buluyorum ondan önce çünkü fikirler falan değişebilir

yani popon güzel mi demek istemiş bu yorumla :110:

iki tane ten rengi içi dolu yuvarlak görünüyor bende de ondan öyle şeyettim...
Bende kalp yapan el ten rengi yuvarlak kalp yapan el ten rengi yuvarlak var
Popon kalp ben mi demek şimdi :deli:

Ayrıca adam terkettiyse neden hala hesabında duruyor konu sahibi ?

Hiç mi düşünmüyorsun bu kız bunu görecek ne düşünür diye
Neden düşünsün ki ayrılmış?
Sende silmelisin niye sildin diye sorarsa öyle gerekti, ayrıldığım kişileri hesabımda tutmayı doğru bulmuyorum dersin
Hesabında tutman çok saçma
Ben ergenken sevgilimle ayrılmanın 1.dksında silerdim ciddiyetimi anlasın diye
Şimdi adam seni görüyor sen onu görüyorsun foto atıyor nispet gibi
Çantada kekliksin
Bi gün evlenecek olsam o sen olurdun demiş kitlemiş seni
Bi köşede pusuya yatmışsın nasıl olsa evleneceği zaman o ben olcam diyip araya karışan kızların gbtsine bakıyorsun
Kendini cimcikle ve kendine gel

yani popon güzel mi demek istemiş bu yorumla :110:

iki tane ten rengi içi dolu yuvarlak görünüyor bende de ondan öyle şeyettim...
Eller kalp sonra popon güzel mi?eller kalp popon güzel mi?
Örüntü bu şekilde devam etmis🙈

Eklentiler

• Screenshot_20220808-084546_Chrome.webp
    Screenshot_20220808-084546_Chrome.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 125
Back
X