GECE GELEN ARAMA VE TELASLA YATAKDAN KALKMA

Ben olsam numarayı alır arardım içimde şüphe kalacağına

Numarayı kendi telefonuna kaydet Whatsapp'tan fotoğrafa bak.CIA denen programı telefonuna indirerek numarayı gir ve hattın kime ait olduğunu gör. Ben nedense bir bayan olduğundan eminim.Eşinin asla ihanet olmaz lafları havada kalmış gibi.Anlattıklarından baska hiccc birsey anlasılmıyor.Ben aldattığına inanıyorum..

Allah kolaylık versin size

Evet olabilir. Benim kocam yapmaz laflarina hic inanmıyorum. Helede burda okudugum konulardan sonra hic inanmiyorum. Yapmis olabilir. Ama benim görüşmesini istemedigim arkadaslari var onlardan biride olabilir diye dusunuyorum. Gece arkadaslari arayip cagiriyor evde olduğu zamanlar hic rahat vermiyorlar. Belki ondan dolayida eleman ariyo demis olabilir. Normalde hic tlefonunu saklamaz. Onum yanindads alir bakarim cogu zaman. Hic supheli bi hareketi gormedim simdiye kadar acikcasi. Bana karsi ilgisindede bi problem yok. Ama herseyi cok ustaliklada yapiyo olabilirr. Bu meseleyi cozmem lazim.

Dediğim gibi en kolay yolu numarayı Whatsapp olan bir telefonun rehberine kaydedip whatsapp listesinden fotoğrafa bakmak.Eğer whatsapp'ta fotoğraf görünmüyorsa yine bir akıllı telefona CIA programını indirip,numarayı girip sorgulatarak kullanıcının ismini bulmak. %90 aranan tüm numaralar orda çıkıyor ama çıkmazsa facebook'un arama kısmına numarayı yazmak.Artık çoğu facebook profilinde numara kaydı oluyor.Şahsın cep numarasıyla facebook hesabı bulunuyor yani.Hadi oda olmadı baska bir cep numarasından (arkadaşınızın falan filan) yanlışlıkla aramış ayağı yaparak telefonu kullanan kişinin bayan yada erkek olduğunu anlamak. Bu yöntemlerden en az biri mutlaka kim olduğunu ortaya çıkarır.Ben bunları yapamam anlamam derseniz, en yakınınızdaki bir gence yaptırabilirsiniz. Whatsapp,CIA,facebook bilmeyen genç nesil yok :)))) Yani eşinizin telefonundan numarayı alıp biyere yazıp saklamanız sonrada müsait bi zamanda bu söylediklerimi yapmanız yeterli.Hepsini yapmak zorunda kalıcağınızı pek sanmıyorum zaten,çabuk ortaya çıkar. Numarayı şimdi bana mesaj olarak gönderseniz, ben bile 5 dakika içinde size bütün ayrıntılarını veririm::)))) kolay seyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…