GECE GELEN ARAMA VE TELASLA YATAKDAN KALKMA

azcık entrika şart böylelerine yoksa başedemezsin günahını almak istemem ama adamı ayakta uyutur böyleleri

sen takipte ol yiyosa bi halt tekrarı gelir bu arada konusunu açma bunun bi benzeri olay olursa tınmıyomuş gibi davran bir iki siler bakarki sen unuttun oda gevşek davrnır sende yakalarsın ipin ucunu

Gürbüz abinin numarası sizde yok mu?
Yani eşinin en çok sorumlu tuttuğu kişi olması lazım sanki.eğer yoksa kaydedip aramak yerine önce bir bakın whatsapp i varsa orda görünebilir veya cia diye program var ordanda adı çıkabilir.
Eşinin böyle bir durumu varsa itiraf etmesi zor.yinede kontrollü davranın yanlış anlaşılmada olabilir.
Allah şifa versin bebeğinize.

O numarayı kaydedip Whatsapp'tan bak kim olduğuna ayrıca "Kim arıyor" mu ne öyle bir program var oradan da arat numarayı belki çıkar bir şeyler

Hayir numarasi yok. Adamı görmüslugum bile yok. Esime ters
Hayir yok numarasi bende . adami gormedim bile. Esime ters biraz oyle seyler

İşte yalan söyledi ve gördüğü gibi söylediği yalanı unuttu
Halbuki yalan ilk söylediği kalıpta durduğu gibi durmuyor
İşkillenmemek elde değil birşeyler çevirdiği bariz
Bence tekrar konuşmadan genel tavırlarını ve görüşmelerini gözlemleyin

Hayir yok numarasi bende . adami gormedim bile. Esime ters biraz oyle seyler
Şimdi bu ayrı birşey.çoğumuzun eşi de bu görüştedir ama işinizden sorumlu adamla sohbet edecek haliniz yokki.Allah korusun eşinizin veya işinizin başına birşey gelir ulaşmak için vs.durumlar için durur.çok tutucuysa whatsappten falan engellenir ama numara kalır.

Alın bakalım numarayı eşiniz telefona şifre falan koymadan.

Sordum evet. Anahtarla ilgili birsey olmustur dedi. Niye telaslaniyosun dedim eleman ariyorsa dukkana bisey oldu diye dedi telas yaptim. Madem o kadar telaslandin ara mademm. Bide o saatte dukkan kapali oluyor zaten.

İyice batırmış. Burnuma hiç iyi kokular gelmedi benim. Numarayı yine farklı şekilde kaydetmiş olabilir silmediyse o zaman ki arama kaydına kadar bak.
Sakince takip et bir şey bulursan da hemen hesap sorma takibe devam et. Tabi önce numaranın kime ait olduğunu öğren.

Şu son harfi uzatanların hep altından bir halt çıkıyor.
Umarım sizin öyle birşey çıkmaz. Hat sahibinin hangi isimle kayıtlı olduğunu gösteren programlar var ordan baksaydınız keşke

Aldatma muhabbetini bilemem ama eşinizin yalan söylediği net.
Ya gecenin bir yarısı çay ocağıyla ilgili ne sıkıntı olabilir çok merak ettim.

cep telefonundan kımın aradıgını ısmen yazan proglamlardan yukle ceptelefonnu yaz.ordan arayan kısının ısmı yazar.

Sifresi var fakat şifresini biliyorum.Biraz once esimim telefonuna subatin 3 den onceki kayitlarr yok telefonda. Olay 3unden once mi sonrami oldu bilemiyorum. Tahmin ettigim gibi kaydettigi numara silinmis. Ayin 3nde gece 2.23 bi yabanci numara aramis onun oncesinde gece 1 gibi baska bi numara. Aldim numaralari ciayi yukledim ve hic bisey cikmiyor.bilgilerini gizlemis. Vhatsapda fotograf falan yok ikisindedee. Ozel numaradan aradim acmadi ikiside.

Esimin telefonunda gönlüm diye kayitliydim simdi baktigimda sadece ismimi gördüm.sok oldum.hareketlerinde tavirlarinda hic bi sorun yok .dun 12 de geldi diye konusmuyorum onunla pesimde dolanıp duruyor evin icinde . konusmaya çalışıyor saka falan yapiyor.

Tekrar ozel numaradan ariycam o numaralari. Ayrica tam bakamadim telefona simdi cumaya gitti sonra eve gelicek tahminimce o zaman whatsappina bakicam kim var kim yok. Hep bakiyorum aslinda ama gozumede birsey carpmadi simdiye kadar

bu işte maalesef kötü kokular var.. numaraları aramaya devam et.
bebeğin olmasa git takip et derdim ama
Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…