- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi HayaLvisaL
-
O numarayı kaydedip Whatsapp'tan bak kim olduğuna ayrıca "Kim arıyor" mu ne öyle bir program var oradan da arat numarayı belki çıkar bir şeyler1 yıllık evliyim 2 aylık bi bebeğim var. Her evlilikte olduğu gibi bizimde sorunlarımız oluyor. Eve geç gelmesinden dolayı kaynaklanıyor bütün sorunlar. Eşim çay ocağı işletiyor.Elemanı var ve oglen 2 den gece 12 ye kadar eleman bakıyor.Fazla uzatmadan konuya geleyim.
2 hafta önce hemen hemen gece 2 de telefonu çaldı aldı eline. Kimin aradığı na bakarken ekranı benden çevire cevire bakmaya çalıştı.Erennnn yaziyodu sanirim tamda goremedim açıkçası ama sonundaki nnnn harfini gordum.Telesla yatakdan kalktı ayağa açmadı telefonu.Kim diye sorduğumda ise eleman gürbüz abi dedi. Erenn yazıyordu dedigimse ise oğlunun telefonu falan dedi. Niye oglundan arıyor dediğimde de pek telefondan anlamıyor dedi. Gece kustum ve baska odada uyudum bu olaydan sonra.
Bu elemandan pek memnun olmadigini2 söylerdi hep. Sebebi ise tabletten surekli tavla oynamasindan dolayi diyordu. Tablet kullanmayi bilen bir adam nasıl olurda telefondan anlamaz.
Ertesi gun uyandığımda son aramalara baktim ve gece 2 de elmngrbuzabi diye birisi aramış. Ama belliki ismini değiştirmiş arayanın. Niye değiştirdiğini sordum inkar etti degistirmedim diye.niye ariyor o saatte dedim dukkanla ilgili birşey olmustur diyor. Oglunun telefonu ne geziyor adam dukkandaysa diyorum oglu degil kendi aradi diyor. Ama oğlunun numarasi demistin diyorum .yok oyle bisey demedim diyor. Gece soyledigi yalanlari unuttu kisaca. Ve sonuna kadar inkar etti. Inanmis gibi yaptim ve uzatmadim. Cunku bebegim hasta ve kuvozde yatiyordu. Kafami bununla doldurcak vaktim yoktu. Fakat kafami cok kurcaliyor bu mesele. Beni asla aldatmiycagini soyler hep. Herşeyi bekle ama ihanet olmaz bizim evliliğimizde der. Peki o zaman neden geçerli bi aciklama yapamadi bana ogun. Bu konuyu tekrar ona acicam.
Hayir numarasi yok. Adamı görmüslugum bile yok. Esime tersGürbüz abinin numarası sizde yok mu?
Yani eşinin en çok sorumlu tuttuğu kişi olması lazım sanki.eğer yoksa kaydedip aramak yerine önce bir bakın whatsapp i varsa orda görünebilir veya cia diye program var ordanda adı çıkabilir.
Eşinin böyle bir durumu varsa itiraf etmesi zor.yinede kontrollü davranın yanlış anlaşılmada olabilir.
Allah şifa versin bebeğinize.
Hayir yok numarasi bende . adami gormedim bile. Esime ters biraz oyle seylerGürbüz abinin numarası sizde yok mu?
Yani eşinin en çok sorumlu tuttuğu kişi olması lazım sanki.eğer yoksa kaydedip aramak yerine önce bir bakın whatsapp i varsa orda görünebilir veya cia diye program var ordanda adı çıkabilir.
Eşinin böyle bir durumu varsa itiraf etmesi zor.yinede kontrollü davranın yanlış anlaşılmada olabilir.
Allah şifa versin bebeğinize.
1 yıllık evliyim 2 aylık bi bebeğim var. Her evlilikte olduğu gibi bizimde sorunlarımız oluyor. Eve geç gelmesinden dolayı kaynaklanıyor bütün sorunlar. Eşim çay ocağı işletiyor.Elemanı var ve oglen 2 den gece 12 ye kadar eleman bakıyor.Fazla uzatmadan konuya geleyim.
2 hafta önce hemen hemen gece 2 de telefonu çaldı aldı eline. Kimin aradığı na bakarken ekranı benden çevire cevire bakmaya çalıştı.Erennnn yaziyodu sanirim tamda goremedim açıkçası ama sonundaki nnnn harfini gordum.Telesla yatakdan kalktı ayağa açmadı telefonu.Kim diye sorduğumda ise eleman gürbüz abi dedi. Erenn yazıyordu dedigimse ise oğlunun telefonu falan dedi. Niye oglundan arıyor dediğimde de pek telefondan anlamıyor dedi. Gece kustum ve baska odada uyudum bu olaydan sonra.
Bu elemandan pek memnun olmadigini2 söylerdi hep. Sebebi ise tabletten surekli tavla oynamasindan dolayi diyordu. Tablet kullanmayi bilen bir adam nasıl olurda telefondan anlamaz.
Ertesi gun uyandığımda son aramalara baktim ve gece 2 de elmngrbuzabi diye birisi aramış. Ama belliki ismini değiştirmiş arayanın. Niye değiştirdiğini sordum inkar etti degistirmedim diye.niye ariyor o saatte dedim dukkanla ilgili birşey olmustur diyor. Oglunun telefonu ne geziyor adam dukkandaysa diyorum oglu degil kendi aradi diyor. Ama oğlunun numarasi demistin diyorum .yok oyle bisey demedim diyor. Gece soyledigi yalanlari unuttu kisaca. Ve sonuna kadar inkar etti. Inanmis gibi yaptim ve uzatmadim. Cunku bebegim hasta ve kuvozde yatiyordu. Kafami bununla doldurcak vaktim yoktu. Fakat kafami cok kurcaliyor bu mesele. Beni asla aldatmiycagini soyler hep. Herşeyi bekle ama ihanet olmaz bizim evliliğimizde der. Peki o zaman neden geçerli bi aciklama yapamadi bana ogun. Bu konuyu tekrar ona acicam.
Şimdi bu ayrı birşey.çoğumuzun eşi de bu görüştedir ama işinizden sorumlu adamla sohbet edecek haliniz yokki.Allah korusun eşinizin veya işinizin başına birşey gelir ulaşmak için vs.durumlar için durur.çok tutucuysa whatsappten falan engellenir ama numara kalır.Hayir yok numarasi bende . adami gormedim bile. Esime ters biraz oyle seyler
Sordum evet. Anahtarla ilgili birsey olmustur dedi. Niye telaslaniyosun dedim eleman ariyorsa dukkana bisey oldu diye dedi telas yaptim. Madem o kadar telaslandin ara mademm. Bide o saatte dukkan kapali oluyor zaten.
Üzülme ama çok şüpheli hareketleri var.
Bir ark. Evli adamı o saatte sevgilisi aramaz demiş ama acaba evli olduğunu biliyor mu arayan.
Aldatma muhabbetini bilemem ama eşinizin yalan söylediği net.
Ya gecenin bir yarısı çay ocağıyla ilgili ne sıkıntı olabilir çok merak ettim.
Esimin telefonunda gönlüm diye kayitliydim simdi baktigimda sadece ismimi gördüm.sok oldum.hareketlerinde tavirlarinda hic bi sorun yok .dun 12 de geldi diye konusmuyorum onunla pesimde dolanıp duruyor evin icinde . konusmaya çalışıyor saka falan yapiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?