GECE GELEN ARAMA VE TELASLA YATAKDAN KALKMA

Boşanmayacaksanız hiç huzurunuzu bozmayın aileler giriyor işe ve daha çok karışıyor ortalık

Umarım düşündüğümüz gibi bir şey çıkmaz. Baktığınızda mutlaka haber verin bizede

numarayı neden almadınız ki? Bir de eşinizin benden,ihaneti asla bekleme cümlesini diline pelesenk etmesi de ilgimi çekti niye insan bunu söyler ki hep.
bebeğiniz kısa zamanda çıkar inşallah.

Davranışları Evet şüpheli, açıklamaları da çelişkili olmuş ve sizin şüphe ettiğinizi anlamış...
Bu işin peşine düşecekseniz eşinize yutmuş gibi herşey normal gibi davranın ...

Davranışları Evet şüpheli, açıklamaları da çelişkili olmuş ve sizin şüphe ettiğinizi anlamış...
Bu işin peşine düşecekseniz eşinize yutmuş gibi herşey normal gibi davranın ...
Evett o gun bugundur daha hic konusunu açmadım. Unuttum zannediyor.bugun alicaktim numarayi alamadim da.

Normal değil hareketler

Ama evli adamın sevgilisi de gece 2 de aramaz

Acaba sizin o çay ocağı dediğiniz yerde kumar ya da benzeri bir yasak davranış yapıyorlar da onun için mi yanınızda açmadı

Ama açıkçası adam telefonu açmadı diye hemen başka yerde yatmak vs baba garip geldi

Eşim gece gelen telefonların bir bölümünü açmaz çoğunda isim yazmaz o numaradan bilir sonra ararım şimdi ona bulaşamam vs der

Hiç aklıma bunlar sevgilisi de o nedenle açmıyor fikri gelmedi zira eşim de sevgilisi varsa o şahıs da salak değildir evde bir arada iken birbirlerini arasınlar

Arayanın adını değiştirdi demişsin de silersin son aramaları olur biter neden adını değiştirmeye uğraşsın ki

Keske ilk bastan itibaren hic caktirmasaydiniz. Sizin süphelendiginizi anlayip,arayan numaranin ismini bile degistirmis.

Bence sessizce takipte kalin. Her ulastiginiz seyde hemen hesap sormayin. Inkar edecektir cünkü. Siz öyle bi noktaya kadar takip edin ki inkar edemesin.

Umarim kötü bi sey cikmaz bu isin altindan. Bebeginize de gecmis olsun.

Neden telefonu açmadın sorusuna cevabı ne oldu? Gece 2'de eleman arıyorsa bir problem var demektir, açarsın telefonu konuşursun niye açmamış?
Sordum evet. Anahtarla ilgili birsey olmustur dedi. Niye telaslaniyosun dedim eleman ariyorsa dukkana bisey oldu diye dedi telas yaptim. Madem o kadar telaslandin ara mademm. Bide o saatte dukkan kapali oluyor zaten.

Sordum evet. Anahtarla ilgili birsey olmustur dedi. Niye telaslaniyosun dedim eleman ariyorsa dukkana bisey oldu diye dedi telas yaptim. Madem o kadar telaslandin ara mademm. Bide o saatte dukkan kapali oluyor zaten.
Yalan söylemeyi bile beceremeyen beceriksiz bir kocan var. Sen bunu kesin yakalarsın, takipte ol.

Illa sevgilisidir diye suphelenmiyorum. Bende gizli birsey cevirdigi belli telas yaptığına gore. Ben bu herneyse ortaya ciksin istiyorum. Esiminde surekli telefonlari calar konuda anlattigim gibi. Evde rahat birakmazlar. Ama hic bi zaman boyle telas yapmazdi.evet oda acmaz gelen telefonlarin çoğunu. Ama kimin aradigini neden aradigini sordugumda gayet rahat bi tavirla bana açıklardi. Herzamanki hareketlerinde bi farklilik vardı. Telefon caldi ve kimim aradigini gormemem icin once ekrani cevirdi sonra yatakdan firladi.bu normal mii sizce????? Ve o gece tartıştik. Bakiyim diyorum kimin aradigina gostermiyorr.ve sacma sapan seylerle kandiriyor ertesi gunde soyledigi yalanlari unutuyor. Gece bana kimin aradigini göstermedigi icin kustum ve ayri odada yattim.telefonu caldigi icin degil .yoksa telefonu her zaman calar.

Umarim cikmaz. Saolun

Siz de ona "seni hic aldatmayacagim" diyor musunuz? Bir insan karisini neden ikna etmeye calisir ki sadakat konusunda.. yiyor bir halt o yuzde yuz..
Demiyorum oda bana imasini yapmiyor. Ben geceleri gec geldiği zamankar falan suphelendigimi dile getiriyorum ona ondan dolayi yapiyo olabilir

şu hatunlara işi öğretemedik ona yanarımbacım niye hemen soruyon farketmemiş gibi takıl ara sende sonra o numarayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…