• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece kadın başına araba kullanma

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.204
5.099
398
Merhaba herkese başlıktaki lafı eden kayınvalidem onları eve bırakmak için gittim eşim başım ağrıyor dedi gitmek istemedi
Yol boyunca, kadın başına nasıl döneceksin oğlum olacak kocan senle gelseydi ya da o bıraksaydı deyip durdu.
Ben de eve gelip eşime söylendim sen bıraksaydın keşke şimdi gidip her yerde benden laf edecek ya da senden edecek (karısına verdiği değer bu kadar mıydı tek başına gece gece eve döndü diyecek) canım sıkılacak.
Yani sizce haklı mı eş evdeyken ne olursa olsun kadın gece arabayı çıkarmamalı mı?
(Veya arabalı arabasız erkek olmadan çıkmamalı onlara göre)
Hayır diyecek çoğunluk ama doğudayım doğu geliniyim dipnot geçeyim.Belki bu bir etkendir.

Kadın olunca ne oluyor anlamadım, kadınlar çaresiz zavallı yaratıklar mı arabayı götüren götürüyor.

Eeee madem istemiyormuş oğluna evden çıkmadan söyleseymiş sen gel diye senin başına neden ekşiyor ... hem kıçını çekmeyen evlat yetiştiriyor, sonra da gece vakti keyfini bozan geline kadın onu yapmaz bunu yapmaz diye cek cök çekiyor acaip bir kafa. ben olsam baştan gitmezdim o ayrı KV için gece gece keyfimi bozamam oğlu götürsün :halay:

Merhaba herkese başlıktaki lafı eden kayınvalidem onları eve bırakmak için gittim eşim başım ağrıyor dedi gitmek istemedi
Yol boyunca, kadın başına nasıl döneceksin oğlum olacak kocan senle gelseydi ya da o bıraksaydı deyip durdu.
Ben de eve gelip eşime söylendim sen bıraksaydın keşke şimdi gidip her yerde benden laf edecek ya da senden edecek (karısına verdiği değer bu kadar mıydı tek başına gece gece eve döndü diyecek) canım sıkılacak.
Yani sizce haklı mı eş evdeyken ne olursa olsun kadın gece arabayı çıkarmamalı mı?
Hayır diyecek çoğunluk ama doğudayım doğu geliniyim dipnot geçeyim.Belki bu bir etkendir.
Doğulu olarak yazıyorum kaynananın afedersin kafası kırık gibi geldi ne alakası varya olayların gidişâtına göre eşim bazen müsait olamıyor ben bırakıyorum misafirleri ya da ne bilim eşim nöbetçi olduğu zaman bebeğimi ben hastaneye bırakıyorum

Takmamaya çalışın derim, belki de sizin iyiliğiniz için demiştir malum kadınların başına gelenleri her gün haberlerde okuyoruz. Umarım bir gün bu lafların edilmediği, edilmesine gerek olmadığı güvenli ve güzel günlere uyanırız.

Keşke götürmeseydin , oram ağrıyor buram ağrıyor diye annesini görünmekten imtina eden oğluna yalvaraydi. İyilik de yaramıyor.
Kötü olan da geçtiğimiz günlerde hava almak için gece10 civarıydı çıkayım dedim hayır dedi kocam kişisi ama bu akşam ailesini bırakmaya bana sen götür..dedi

Bulunduğunuz yere göre değişebilir. Issız yerlerse biraz tehlikeli. Psikopatın biri kadınsınız diye sarabilir size. Kaza yapmanıza neden olabilir. Ama mesele bu değil sanırım. Boşverin, söylensinler.

Birakmasaydiniz yuruyetek gitseydi. Size soylenecegine ogluna soylenseymis size tesekkur etmesi lazim. Bence sorun yok tabiki çikabilirsiniz.

Bu tür konularda ya da konu muhafazakarlık olduğunda özellikle doğudayım,doğuluyum, Doğu geliniyim vs
Eee ne olmuş doğulu olunca ? Fazla abartılmıyor mu artık

Yani şimdi sizin oraları pek bilmiyorum ama kv bana kötü niyetli değilde...biraz eski kafalı geldi. Yani o kadına siz laf anlatamazsınız, olaylara aynı yerden bakmanız da çok zor. O yüzden takmayın kafanıza.

Bu tür konularda ya da konu muhafazakarlık olduğunda özellikle doğudayım,doğuluyum, Doğu geliniyim vs
Eee ne olmuş doğulu olunca ? Fazla abartılmıyor mu artık
Onlara göre öyle.
Bana göre kadınların yapamayacağı şey yok ama bizler kabul etmesek de hoş karşılamasak da bu bölgelerde bazı insanlar için yazılı olmayan bu kurallar hala var 😏

Yani şimdi sizin oraları pek bilmiyorum ama kv bana kötü niyetli değilde...biraz eski kafalı geldi. Yani o kadına siz laf anlatamazsınız, olaylara aynı yerden bakmanız da çok zor. O yüzden takmayın kafanıza.
Biraz öyle de.
Çünkü artık çocukları ben okula bırakıyorum servisten aldık dediğimde de çok şaşırmıştı hatta inanmamıştı ta ki bu akşam arabayı ben kullanana kadar.
Ailede araba kullanan birkaç kadın var aslında ama birinci dereceden kimse yok ne kadın ne erkek o yüzden de onlara uçuk geliyor.

Bu işin aşireti, töresi yok yani kadın her yörede her bölgede gece de çıkar gündüzde. O ne demek öyle. Sizde götürebilirsiniz elbet laf edecek bahane arıyormuş sadece. Araba mevzusu olmasa başka bir konu bulurdu laf sokacak merak etmeyin.

Back
X