- 13 Haziran 2020
- 1.584
- 5.391
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam işte sen onların kafalarındaki şemayı bozmuşsun. Alışırlar ama alışmak zorundalarBiraz öyle de.
Çünkü artık çocukları ben okula bırakıyorum servisten aldık dediğimde de çok şaşırmıştı hatta inanmamıştı ta ki bu akşam arabayı ben kullanana kadar.
Ailede araba kullanan birkaç kadın var aslında ama birinci dereceden kimse yok ne kadın ne erkek o yüzden de onlara uçuk geliyor.
Ona da kızdım işteNerede yaşandığına bağlı.Güvenli bir yer değilse eşinizin yaptiği olmamiş bence, kv söylenmese de ben olsam umursamamasina bozulurdum eşimin. Gece araba kullanmaniz sorun değilse yani güvenli bir yerdeyseniz de kvyi takmayin.
Kimse kusura bakmasın da gece vakti tek başıma hastalık veya acil bir durum olmadan araba kullanmam . Paşanın başı agriyormus seks yapmak istemeyen kadınlar gibi ..
Kaza olayını düşünüyorum ben bir sarhoş geldi çarptı gece etrafta adam yok ne yapabilirsiniz yanlız başınıza . Önceden cesaretli biriydim ama ülkede her türlüsü var artik işlek bir yer değilse hele gittiğim yer hayatta götürmem . Kayınvalideniz çok haklı
Banane ki onun annesi ablası biraz prenses olun ya gerçekten kayınvalidenizi haklı buldum tek noktada hatalı oğluna kendi diyecekti bu kız ne yapacak gece vakti kaza olursa birşey olursa. Evet büyük ihtimal birşey olmaz ama ne gerek varKayınvalidem çok nezih bir semtte ama görümcemin semti öyle değil,görümcemi de bıraktım
Ve bence onlar da o sokaklar için öyle söyledi haklı olarak ama eşim bildiğin cins cins baktı kalkmadı.Ben de ona sinir oldum.
Ona da kızdım işte
En azından annen “iti var kopuğu var karın tek dönmesin” dedikten sonra kalksaydın dedim
İti kopuğu seni mi bekliyor dedi gevşek![]()
Ona da kızdım işte
En azından annen “iti var kopuğu var karın tek dönmesin” dedikten sonra kalksaydın dedim
İti kopuğu seni mi bekliyor dedi gevşek![]()
Ahh sormayınBu umursamazlik seviyesinde biriyle ev arkadaşi olurdum.ben ancak.
Sizde aynı kafadasınız neden sorun yaptınız ha bana sorarsanız ben kadın başıma çıkamıyor olsaydım taxilerde sürünürdünüz rahat rahat gidiyorsunuz işte diye lafı verirdim kendi kadın başına hiçbir şeyi yapamadığı için yapanı da kendi seviyesine çekmeye çalışıyor işte noldu kadın başına çıktınız yediler mi sizi öcülerMerhaba herkese başlıktaki lafı eden kayınvalidem onları eve bırakmak için gittim eşim başım ağrıyor dedi gitmek istemedi
Yol boyunca, kadın başına nasıl döneceksin oğlum olacak kocan senle gelseydi ya da o bıraksaydı deyip durdu.
Ben de eve gelip eşime söylendim sen bıraksaydın keşke şimdi gidip her yerde benden laf edecek ya da senden edecek (karısına verdiği değer bu kadar mıydı tek başına gece gece eve döndü diyecek) canım sıkılacak.
Yani sizce haklı mı eş evdeyken ne olursa olsun kadın gece arabayı çıkarmamalı mı?
(Veya arabalı arabasız erkek olmadan çıkmamalı onlara göre)
Hayır diyecek çoğunluk ama doğudayım doğu geliniyim dipnot geçeyim.Belki bu bir etkendir.
Aynı kafa ?Sizde aynı kafadasınız neden sorun yaptınız ha bana sorarsanız ben kadın başıma çıkamıyor olsaydım taxilerde sürünürdünüz rahat rahat gidiyorsunuz işte diye lafı verirdim kendi kadın başına hiçbir şeyi yapamadığı için yapanı da kendi seviyesine çekmeye çalışıyor işte noldu kadın başına çıktınız yediler mi sizi öcüler
Gayet aynı kafadasın zorunluluk olmuş çıkmışsın işte yoksa eşine alınmaz burada adama gevşek demezdinAynı kafa ?
Doğru okumamış olabilir misiniz ?
Aynı kafada olsam korkar veya çekinir çıkamazdım
Gayet istedim ve çıktım![]()
Bunu kvden önce eşinizin düşünmesi lazımdı. İstanbul gibi büyük yerlerde ya da doğuda gece çıkmasanız tabi ki iyi olur sırf kadın diye sıkıştırılıp kaza yaptırılan çok insan var. ama eşiniz sen götür dediyse sıkıntı da yok demektir. Asla hiç yalnız çıkmayın demem, o tam bir saçmalık. Bir dahaki sefere 'oğlunuz sorun görmediyse benim için hiç mesele yok' deyip tıkın lafı ağzınaMerhaba herkese başlıktaki lafı eden kayınvalidem onları eve bırakmak için gittim eşim başım ağrıyor dedi gitmek istemedi
Yol boyunca, kadın başına nasıl döneceksin oğlum olacak kocan senle gelseydi ya da o bıraksaydı deyip durdu.
Ben de eve gelip eşime söylendim sen bıraksaydın keşke şimdi gidip her yerde benden laf edecek ya da senden edecek (karısına verdiği değer bu kadar mıydı tek başına gece gece eve döndü diyecek) canım sıkılacak.
Yani sizce haklı mı eş evdeyken ne olursa olsun kadın gece arabayı çıkarmamalı mı?
(Veya arabalı arabasız erkek olmadan çıkmamalı onlara göre)
Hayır diyecek çoğunluk ama doğudayım doğu geliniyim dipnot geçeyim.Belki bu bir etkendir.
O öyle söylenince ben de eş kişisine söylendim ama bu dediğiniz de varKaçıncı yüzyılda yaşıyoruz? Ne demek gece vakti kadın başına? Kadınlar 2. Sınıf insan mı? Erkekten eksik neyimiz var? Araba sonuçta. Had toplu taşıma olsa taciz filan ihtimali olur diyeceğim ama arabanın önünü eşkiyalar mı kesecek? Ay hadi eş kişisi kısıtlasa bir nebze anlarım da Kv noluyor?