- 14 Ağustos 2016
- 1.575
- 3.089
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da annemi bırakır yani aramızda lafı olmaz senin benim annem de annesinin o kadar söylenmesine onun tepkisiz kalmasına gıcık oldumAy onun anasi ben neden gece gece araba kullanip birakicam ya. Kendi annem olsa neyse
Hem iyilik yap hem laf dinle yok boyle bisey. Gece araba kullanirim tehlikeli bulmam ama tabii ortama gore degisir. Esiniz ayip etmis siz de fazla fedakarlik etmissiniz.
Kötü olan da geçtiğimiz günlerde hava almak için gece10 civarıydı çıkayım dedim hayır dedi kocam kişisi ama bu akşam ailesini bırakmaya bana sen götür..dedi
Eşinize bizlerden selam söyleyin, ana babası eve bırakılacağı zaman kendini devirip yatarak sen götür, gezmek için çıkmak istediğinizde hayır diyerek yanardöner olmasın.Eri vardı![]()
Kayınvaliden saçmalamış.Merhaba herkese başlıktaki lafı eden kayınvalidem onları eve bırakmak için gittim eşim başım ağrıyor dedi gitmek istemedi
Yol boyunca, kadın başına nasıl döneceksin oğlum olacak kocan senle gelseydi ya da o bıraksaydı deyip durdu.
Ben de eve gelip eşime söylendim sen bıraksaydın keşke şimdi gidip her yerde benden laf edecek ya da senden edecek (karısına verdiği değer bu kadar mıydı tek başına gece gece eve döndü diyecek) canım sıkılacak.
Yani sizce haklı mı eş evdeyken ne olursa olsun kadın gece arabayı çıkarmamalı mı?
(Veya arabalı arabasız erkek olmadan çıkmamalı onlara göre)
Hayır diyecek çoğunluk ama doğudayım doğu geliniyim dipnot geçeyim.Belki bu bir etkendir.
Doğulu birçok tanıdığım var değil gece gündüz bile kadın araba kullanmaz.. Gençler de değişti şükür bu durum. Ben doğuma bile giderken kendim kullandım arabayı. Gece annemi mr için götürdüm. Tatile kendim kullanıp giderim. Benim için ayıp değil. Benim için değilse kimin ne düşündüğü de umrumda değil. Konuşursa orda burda senin olayın değil ki eşin düşünsünMerhaba herkese başlıktaki lafı eden kayınvalidem onları eve bırakmak için gittim eşim başım ağrıyor dedi gitmek istemedi
Yol boyunca, kadın başına nasıl döneceksin oğlum olacak kocan senle gelseydi ya da o bıraksaydı deyip durdu.
Ben de eve gelip eşime söylendim sen bıraksaydın keşke şimdi gidip her yerde benden laf edecek ya da senden edecek (karısına verdiği değer bu kadar mıydı tek başına gece gece eve döndü diyecek) canım sıkılacak.
Yani sizce haklı mı eş evdeyken ne olursa olsun kadın gece arabayı çıkarmamalı mı?
Hayır diyecek çoğunluk ama doğudayım doğu geliniyim dipnot geçeyim.Belki bu bir etkendir.
Biz kadın başımıza gece dışarı çıkabilelim diye araba kullanıyoruz tam tersiMerhaba herkese başlıktaki lafı eden kayınvalidem onları eve bırakmak için gittim eşim başım ağrıyor dedi gitmek istemedi
Yok o değil Cherry. Oğulları evde ağız burun dağıtsa sorun değil, gelin çareliymiş çaresizmiş umurlarında olmaz. Şimdi biri görse oğullarına laf gelecek. Erkek adam karısına o saatte nasıl araba kullandırır gavat derler sonra. Hatta gelinin ne haddine oğullarının arabasını sürmek.Kadın olunca ne oluyor anlamadım, kadınlar çaresiz zavallı yaratıklar mı arabayı götüren götürüyor.
Eeee madem istemiyormuş oğluna evden çıkmadan söyleseymiş sen gel diye senin başına neden ekşiyor ... hem kıçını çekmeyen evlat yetiştiriyor, sonra da gece vakti keyfini bozan geline kadın onu yapmaz bunu yapmaz diye cek cök çekiyor acaip bir kafa. ben olsam baştan gitmezdim o ayrı KV için gece gece keyfimi bozamam oğlu götürsün![]()
Araba kullanabilme gibi bir yetkiniz varsa trafik kuralları gece kadın araba kullanamaz diye birşey demiyor. Abartmışlar, oğluşu kalkıp götürmediği için siz götürmüşsünüz. Başı ağrıyacak varsa kocanız siz değilMerhaba herkese başlıktaki lafı eden kayınvalidem onları eve bırakmak için gittim eşim başım ağrıyor dedi gitmek istemedi
istediniz ve ciktiysaniz mevzu ne? Esinize niye gitmedi diye kiziyorsunuz? Yani kv oglunu hatali bulmus, sizin yaninizda konusmus, size de orta acmis. En bastan onlari goturmek kendi kararinizken sonrasinda esim giturmediye dondurmussunuz.Gayet istedim ve çıktım![]()
Eşimin onların laflarına aldırış etmemesiistediniz ve ciktiysaniz mevzu ne? Esinize niye gitmedi diye kiziyorsunuz? Yani kv oglunu hatali bulmus, sizin yaninizda konusmus, size de orta acmis. En bastan onlari goturmek kendi kararinizken sonrasinda esim giturmediye dondurmussunuz.
Istediginiz saatte istediginiz yerde araba kullanabilirsiniz, toplum kötü diye, cahil diye biz kendimizden feragat edecek değiliz ayrıca araba yine güvenli bir ulaşım aracı, en kötü gaza basıp uzaklaşırsınız yani, bu "kadın başına" mantığı çok zararlı. Evet, keşke olmasa, kadına yönelik şiddet var ama suçlu gece çıkan kadın değil, değişmesi gereken kadın değil, yine de tedirgin olan, gece çıkmak istemeyen biz oluyoruz çekinip çünkü olan bize oluyor ama kendimizi koruyabiliriz de. Kendimizi gündüzlere mi hapsedelim? Eşiniz olmadan da gece çıkmanız gerekebilirdi. Eşinizin hatası size kendi eşiti gibi davranması mı yani? Aciz bir kadınmışsınız gibi davranıp "bu saatte ne arabası" dese daha mı iyi olurdu?Merhaba herkese başlıktaki lafı eden kayınvalidem onları eve bırakmak için gittim eşim başım ağrıyor dedi gitmek istemedi
Kayın validenin bunu sana değil, bunları yaşatan oğluna söylemesi lazımdı, ve kocanın da adam olup en azından gece vakitlerinde onun gitmesi veya senin yanında olması gerekti, sana güvenmediklerinden değil, arabaya bişey olsa lastik patlasa önüne bir denyo çıksa vs sen kadın başına ne yapabilirsin?Merhaba herkese başlıktaki lafı eden kayınvalidem onları eve bırakmak için gittim eşim başım ağrıyor dedi gitmek istemedi