Doğulu olarak yazıyorum kaynananın afedersin kafası kırık gibi geldi ne alakası varya olayların gidişâtına göre eşim bazen müsait olamıyor ben bırakıyorum misafirleri ya da ne bilim eşim nöbetçi olduğu zaman bebeğimi ben hastaneye bırakıyorumMerhaba herkese başlıktaki lafı eden kayınvalidem onları eve bırakmak için gittim eşim başım ağrıyor dedi gitmek istemedi
Yol boyunca, kadın başına nasıl döneceksin oğlum olacak kocan senle gelseydi ya da o bıraksaydı deyip durdu.
Ben de eve gelip eşime söylendim sen bıraksaydın keşke şimdi gidip her yerde benden laf edecek ya da senden edecek (karısına verdiği değer bu kadar mıydı tek başına gece gece eve döndü diyecek) canım sıkılacak.
Yani sizce haklı mı eş evdeyken ne olursa olsun kadın gece arabayı çıkarmamalı mı?
(Veya arabalı arabasız erkek olmadan çıkmamalı onlara göre)
Hayır diyecek çoğunluk ama doğudayım doğu geliniyim dipnot geçeyim.Belki bu bir etkendir.
Kötü olan da geçtiğimiz günlerde hava almak için gece10 civarıydı çıkayım dedim hayır dedi kocam kişisi ama bu akşam ailesini bırakmaya bana sen götür..dediKeşke götürmeseydin , oram ağrıyor buram ağrıyor diye annesini görünmekten imtina eden oğluna yalvaraydi. İyilik de yaramıyor.
Birakmasaydiniz yuruyetek gitseydi. Size soylenecegine ogluna soylenseymis size tesekkur etmesi lazim. Bence sorun yok tabiki çikabilirsiniz.Merhaba herkese başlıktaki lafı eden kayınvalidem onları eve bırakmak için gittim eşim başım ağrıyor dedi gitmek istemedi
Yol boyunca, kadın başına nasıl döneceksin oğlum olacak kocan senle gelseydi ya da o bıraksaydı deyip durdu.
Ben de eve gelip eşime söylendim sen bıraksaydın keşke şimdi gidip her yerde benden laf edecek ya da senden edecek (karısına verdiği değer bu kadar mıydı tek başına gece gece eve döndü diyecek) canım sıkılacak.
Yani sizce haklı mı eş evdeyken ne olursa olsun kadın gece arabayı çıkarmamalı mı?
Hayır diyecek çoğunluk ama doğudayım doğu geliniyim dipnot geçeyim.Belki bu bir etkendir.
Eri vardıKayınvalideniz kadın başına mıydı yoksa eriyle mi döndü eve? Taksi denen bir ulaşım aracı var, onu kullansınlar bundan sonra.
Bu tür konularda ya da konu muhafazakarlık olduğunda özellikle doğudayım,doğuluyum, Doğu geliniyim vsMerhaba herkese başlıktaki lafı eden kayınvalidem onları eve bırakmak için gittim eşim başım ağrıyor dedi gitmek istemedi
Onlara göre öyle.Bu tür konularda ya da konu muhafazakarlık olduğunda özellikle doğudayım,doğuluyum, Doğu geliniyim vs
Eee ne olmuş doğulu olunca ? Fazla abartılmıyor mu artık
Biraz öyle de.Yani şimdi sizin oraları pek bilmiyorum ama kv bana kötü niyetli değilde...biraz eski kafalı geldi. Yani o kadına siz laf anlatamazsınız, olaylara aynı yerden bakmanız da çok zor. O yüzden takmayın kafanıza.
Bu işin aşireti, töresi yok yani kadın her yörede her bölgede gece de çıkar gündüzde. O ne demek öyle. Sizde götürebilirsiniz elbet laf edecek bahane arıyormuş sadece. Araba mevzusu olmasa başka bir konu bulurdu laf sokacak merak etmeyin.Merhaba herkese başlıktaki lafı eden kayınvalidem onları eve bırakmak için gittim eşim başım ağrıyor dedi gitmek istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?