gece kalkıp kalkıp... :(

Uyumadan önce tarçınlı ılık su için iyi gelir. Diyetisyen önermişti bana her sabah tatlı açlığımı bastırıyordu. Kaynamış suyu. İçine çubuk tarçın koyun ılınınca için.

Yaa nasıl yaptınız lütfen söyleyin. İki sene önce 59 kiloydum şuan 80 kiloyum vermem lazım tüyo verin bana lutfennnn:KK16:
neler yaptıgımı yazdım ıste ekmek seker kızartılmıs urun ve gece atıstırmalıklarını kestım bu kadar :)
bogazı tutunca gıder kılo

Dün Ayça Kaya TV de bundan bahsediyodu. Mutlaka hastaneye gidilip gerekli tetkiklerin yapılması lazım insülin direncine,hormanlara,tansiyon şeker bakılması lazım diyodu. Bunlar normalde mutlaka piskolojik dedi ben dinlerken bile şaşırmıştım şimdi bu konuyu görünce demekki varmış dedim kurtulursunuz inşallah kilo durumunuz nasıl.

genel tahlillerime baktırmıştım, başka bi sebepten hormonlarımı da kontrol ettirdim bir problem yoktu :(
benimki sanırım biraz alışkanlık senelerdir var çünkü,
normalim yani kilo fazlam yok 57 kiloyum..

Hic aklima gelmez bilir misin? Ama esimi gordum sende. O bir de paketini birakir, cope atmaz. Gun icinde bile cogunlukla aklima gelmez. Kilolu degilseniz mutlu oldugunuz gibi yasayin.

Açlık şekerinizi ölçtürün. Sanırım düşüyor sizde de benim ki gibi. Ben bir ara abartmıştım. Resmen hatırlamadan yiyordum. Hatta çilekleri saplarıyla yediğim için ayıklayıp koyardım gece kesin yerim ben bunu diye.
Sonra beslenme şeklimi değiştirdim geçti çok şükür.

Mideyle acıkmayla ilgili bir şey değil bu bence. Psikolojik..

Lohusayken bile normalde az su içen biri olarak şişe taşırdım gece gündüz, ama hiç yemek aklıma gelmezdi. Keza hamileyken de ekstra yemek yemedim..
Yani metobolizma meselesi olduğunu düşünmüyorum sizinkinin..

Back
X