- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
İyi akşamlar herkese ... Eşim her zaman ki gibi yine görev e gitti .. Artık çok sıkıldımbu kadar zor olduğunu bilmiyordum butun hayatım böyle mi geçecek kendi kendime konuşuyorum artık yalnızlıktan.. Bırak bi arkadaşı rehberimde arayıp dertleşecek bi Allahın kulu yok bi gün çocuğumuz olsa anladım ki yalnız buyuteceğim .. Çok sıkıldım .. Yalnızlık ne kadar da kotu bi ben miyim geceleri yalnız olan .. Yada eğer yalnız değilsem sizde benim gibi korkuyor musunuz
O tarz şeylere inanmıyorum en azından bize müdahale edebildiklerineallah bsına getirmesin tabi bende oyle diyodum basına gelince korkuyosun o zamandan sonra evd eyanlız kalamama korkusu oldu esim evdeyse bende sabaha kadar otursamda korkmam ama yanlız duramam
Belki yakınızdır :)Eşim vardiyalı çalışıyor 5 yıllık evliyiz çocuk yokken daha rahat geçiyordu tek başıma gerekirse sabaha kadar oturuyordum eşim gelince kahvaltı yapıp beraber uyuyorduk. .şimdi çocuk var uyusa da bende kendime vakit ayırıp yatsam diye gözüne bakıyorum mecbur uyuyorum hatta yoksa sabah babası gelince yatacak çocuğa ben bakcam ..et duani geç yatağına al kitabını eline..keşke yakın olsaydik vardiyalarda takilirdik beraber :)yeni eve taşındık daha arkadaşım yok çünkü benimde
Polis .. Hiç belli olmuyor valla canım .. Şehrin durumuna bağlı .. Bezen işten geliyo aniden çağrıyılar ... Bide yeni başladı ondan sanırımNe iş yapıyor eşiniz. Her gece mi evde yok.
Seni çok iyi anlıyorum benim eşim de aynı meslekten ve doğuda görev yapıyoruz. Bazen il dışı görevine de gidiyor. Üstelik ben de çalışıyorum ve sabaha kadar uymamak çok zor oluyor. Ben de çok korkuyorum ama kendimce yöntemlerle biraz daha korkuyu azaltıyorum. Öncelikle yattığım oda dahil tüm odaların kapısını kilitliyorum. Koridorun ışığını açık bırakıyorum. Odaya mutlaka elektrik giderse diye mum falan alıyorum. Yanıma biber gazı alıyorum. Bir de Kur'ân-ı Kerim. Balkonlu odada yatıyorum en azından bir şey olsa balkona çıkar bağırırım mantığı ile. Tv yi açıyorum sesini kısıp uyumaya çalışıyorum.Polis .. Hiç belli olmuyor valla canım .. Şehrin durumuna bağlı .. Bezen işten geliyo aniden çağrıyılar ... Bide yeni başladı ondan sanırım
Yıllardır gece yanlızım yeni evlendigim sene cok korkuyordum sabaha kadar tv acık ışıklar açık oturuyordum afedersin odadan çıkıp wc ye gidemiyordum korkumdanİyi akşamlar herkese ... Eşim her zaman ki gibi yine görev e gitti .. Artık çok sıkıldımbu kadar zor olduğunu bilmiyordum butun hayatım böyle mi geçecek kendi kendime konuşuyorum artık yalnızlıktan.. Bırak bi arkadaşı rehberimde arayıp dertleşecek bi Allahın kulu yok bi gün çocuğumuz olsa anladım ki yalnız buyuteceğim .. Çok sıkıldım .. Yalnızlık ne kadar da kotu bi ben miyim geceleri yalnız olan .. Yada eğer yalnız değilsem sizde benim gibi korkuyor musunuz
tahmin etmiştim eşinizin polis olduğunu aslında korkunuz eşinizin can güvenliği.Allah yardımcısı olsun askerlerimizin polislerimizin. Yeni evliyseniz eşinizde yeni polisse korkularınız normal ama zamanla alışıyorsunuz.Alıştırmanız lazım kendinizi .Hem polis eşleri eşlerinden daha güçlü olmalılar .En büyük destekcisi siz oluyosunuz.Rabbime dualar edin.kitleyin kapınızı izleyin tvnizi filminiizi vs.Polis .. Hiç belli olmuyor valla canım .. Şehrin durumuna bağlı .. Bezen işten geliyo aniden çağrıyılar ... Bide yeni başladı ondan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?