Ya gündüz o kadar sıkıntı olmuyor .. Zaman bi şekilde geçiyor .. Ama gece farklı işte .. KorkuyorumGece yanlız olmasan gündüz olucaksın bence hiç farkı yok
Neyden korkuyorsun kapat kapılarını kilitle birşey olmazYa gündüz o kadar sıkıntı olmuyor .. Zaman bi şekilde geçiyor .. Ama gece farklı işte .. Korkuyorum
muhtemelen korktugu sey baska bende uyuyamam esim gececi olunca sabah kadar beklerimNeyden korkuyorsun kapat kapılarını kilitle birşey olmaz
Neyse ki hiç öyle korkularım yok eşim yatar 11 de ben sabaha kadar otururum karanlıkta gezerim falanmuhtemelen korktugu sey baska bende uyuyamam esim gececi olunca sabah kadar beklerim
allah bsına getirmesin tabi bende oyle diyodum basına gelince korkuyosun o zamandan sonra evd eyanlız kalamama korkusu oldu esim evdeyse bende sabaha kadar otursamda korkmam ama yanlız duramamNeyse ki hiç öyle korkularım yok eşim yatar 11 de ben sabaha kadar otururum karanlıkta gezerim falaneşimin olmadığı zamanlar da oldu 2 ayaklılardan korkun gerisi sorun değil
Can'ım bende sendenim.Bu gece yalnızım.Eşimin telefonu kapalı ve uzun bir seyir bizi bekliyor,40 gün yok.Telefon kapalı olacak aynı Zaman'da.Ve bende de çocuk yok.İyi akşamlar herkese ... Eşim her zaman ki gibi yine görev e gitti .. Artık çok sıkıldımbu kadar zor olduğunu bilmiyordum butun hayatım böyle mi geçecek kendi kendime konuşuyorum artık yalnızlıktan.. Bırak bi arkadaşı rehberimde arayıp dertleşecek bi Allahın kulu yok bi gün çocuğumuz olsa anladım ki yalnız buyuteceğim .. Çok sıkıldım .. Yalnızlık ne kadar da kotu bi ben miyim geceleri yalnız olan .. Yada eğer yalnız değilsem sizde benim gibi korkuyor musunuz
Gece 3 te işe gdiyor canim alişoyorsun bir zman sonra bebegin olunca cok umursamazsin unutursun yalnizliginiİyi akşamlar herkese ... Eşim her zaman ki gibi yine görev e gitti .. Artık çok sıkıldımbu kadar zor olduğunu bilmiyordum butun hayatım böyle mi geçecek kendi kendime konuşuyorum artık yalnızlıktan.. Bırak bi arkadaşı rehberimde arayıp dertleşecek bi Allahın kulu yok bi gün çocuğumuz olsa anladım ki yalnız buyuteceğim .. Çok sıkıldım .. Yalnızlık ne kadar da kotu bi ben miyim geceleri yalnız olan .. Yada eğer yalnız değilsem sizde benim gibi korkuyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?