- 8 Mart 2013
- 600
- 194
- 303
- Konu Sahibi JamesMoriarty
Yaklaşık 1 yıldır geceleri bu sorunu yaşıyorum
Uykuya dalarken kocaman bi boşluğa kayıyo gibi oluyorum. Hani yatarken düşüyo gibi hissedersiniz ya o değil ondan çok farklı. Bilinçaltım yada zihnim bilmiyorum boşluğa kayıyo gibi oluyo ve kendimi engelleyip kalkamazsam o boşluğun içinde gözlerim kapalı ama uyanık olduğumu biliyorum. Gözlerimi açamıyorum uyanmam gerektiğinin farkındayım ama açılmıyo birilerine seslenmeye çalışıyorum sesimin çıkmadığını fark ediyorum uyanık olduğum için dua ediyorum bu garip şeyin içinden kurtulana kadar sonra uyumuş oluyorum. geçenlerde yine aynısı oldu tam uykuya dalarken ve farkında olduğum için tamamen kapılmadan açtım gözlerimi uyandım. Bikaç hafta öncede başıma şöyle bişey geldi. Odamın kapısında bi sorun olduğu için kapanmıyo bende kilitleyip yatıyorum o gece yine kilitledim yattım gece uyurken birinin suratımda ellerini hissettim gözlerimi açtım hala bitmedi birisi sanki seviyo gibi :18: Bende annemdir diyip uykum kaçmasın diye tekrar kapadım gözlerimi ve uyudum sabah uyandığımda fark ettim kapım kilitliydi
Gerçekten bu gibi sorunlarım yüzünden geceleri uyumaya korkar oldum sabahları 6 da kalkmak mecburiyetindeyim ve en fazla 2 saat uykuyla bütün günümü geçiriyorum
3 haftadır hiç uyumadan kalkıp gittiğimde olmuştur bıktım artık bundan sebebi ne olabilir sizce psikolojik bi rahatsızlık mı yoksa korkutuyolar mı