- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.005
- 598
- Konu Sahibi Denizdekikum
Belki şurada mutlu bir karabasan vardır.
Şuradan aşağısı olduğu gibi ecinnidir belki.
Şuraya da bir öcü çizelim.
Şuraya da konuyu kapatacak bir

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki şurada mutlu bir karabasan vardır.
Şuradan aşağısı olduğu gibi ecinnidir belki.
Şuraya da bir öcü çizelim.
ben de bağlama ile ses kaydı yaparken, türkünün nakarat bölümünde çok güzel bir erkek sesinin bana eşlik ettiğini duymuştum. birçok kişiye de dinlettim. evin yaltımı iyidir, alttan üsten ses gelmez. diğer alemlerden hayranlarım olduğunu bilmek beni şaşırttı :))kızlar uzun bir aradan sonra çok garip bir konuyla geri döndümm :)
Yani o kadar araştırdım ama bir sonuca varamadım dedim belki etrafınızdan bir yerlerden duymuşsunuzdur diye sorayım dedim. Dayımlar anneannemlerde kalıyorlar ikizler 24 yaşındalar. Bilgisayar kapalı fişler çekik halde iken hoparlörden kuran sesi geliyormuş ses kaydı yapmışlar bir adam ayet okuyor bildiğiniz bende bu konulara hiç sıcak değilim çok ürperim. Anneannem dedem hacı fakat dayımlar modellik ve oyunculuk yapıyorlar yani acaba diyorum uyarı mı onlara her gece her gece aynı ayetin okunması ve fişler çekik halde hoparlörden kuran sesi gelmesi pekte mantıklı değil. Bir yan binalarında kuran kursu var ama bitişik değil binalar ve saat 2de neden ayet okunsun okunsa bile duvarlardan gelir ses hoparlörden gelmez ki ses? Konumuz bu oldu şimdi. Acaba nedir bu, bir fikri veya yaşanmışlığı olan arkadaşlar varsa aranızda paylaşabilir mi? Şimdiden iyi geceler ve teşekkürler
ben de bağlama ile ses kaydı yaparken, türkünün nakarat bölümünde çok güzel bir erkek sesinin bana eşlik ettiğini duymuştum. birçok kişiye de dinlettim. evin yaltımı iyidir, alttan üsten ses gelmez. diğer alemlerden hayranlarım olduğunu bilmek beni şaşırttı :))
Oov o neydi kızben de bağlama ile ses kaydı yaparken, türkünün nakarat bölümünde çok güzel bir erkek sesinin bana eşlik ettiğini duymuştum. birçok kişiye de dinlettim. evin yaltımı iyidir, alttan üsten ses gelmez. diğer alemlerden hayranlarım olduğunu bilmek beni şaşırttı :))
kızlar uzun bir aradan sonra çok garip bir konuyla geri döndümm :)
Yani o kadar araştırdım ama bir sonuca varamadım dedim belki etrafınızdan bir yerlerden duymuşsunuzdur diye sorayım dedim. Dayımlar anneannemlerde kalıyorlar ikizler 24 yaşındalar. Bilgisayar kapalı fişler çekik halde iken hoparlörden kuran sesi geliyormuş ses kaydı yapmışlar bir adam ayet okuyor bildiğiniz bende bu konulara hiç sıcak değilim çok ürperim. Anneannem dedem hacı fakat dayımlar modellik ve oyunculuk yapıyorlar yani acaba diyorum uyarı mı onlara her gece her gece aynı ayetin okunması ve fişler çekik halde hoparlörden kuran sesi gelmesi pekte mantıklı değil. Bir yan binalarında kuran kursu var ama bitişik değil binalar ve saat 2de neden ayet okunsun okunsa bile duvarlardan gelir ses hoparlörden gelmez ki ses? Konumuz bu oldu şimdi. Acaba nedir bu, bir fikri veya yaşanmışlığı olan arkadaşlar varsa aranızda paylaşabilir mi? Şimdiden iyi geceler ve teşekkürler
Ahaaaaahaaaaa aynen model dayı candırDuvardan geliyordur o duvardan.
Senin model dayıların mı var?![]()
valla atmıyorum bakAllahimmm cokk guldum yaaa :)))))))))
valla atmıyorum bakbir of çeksem karşıki dağlar yıkılır türküsünü söyleyip kayıt yapıyordum. o zamanlar rahmetli anneme de dinlettim kaydı; kadın şok olduydu. birkaç kişiye daha dinlettim. eşim, evde kim vardı ya falan dedi
kadife gibi bir erkek sesi vokal yapıyordu.