Gece kuran sesi

Bu kadar kendinizi ürpertmeye gerek yok...
Herşeyin mantıklı bir açıklaması vardır ve kesin bununda vardır.
Birisi frekans karışması demiş, o da gayet olası birşey...

Benim de hoparlör kapalıyken şarkı çalıyordu çok inceden. Olabiliyor böyle şeyler illa ruhani bir durum aramayın.

Bende kulaklikla şarkı falan dinlerken sesler yavaşlıyor garip varliklardan cikiyomus gibi. Birkaç kere başıma geldi ama frekans diye düşündüm geçtim
Kuran sesi gelmesi ilginç bence hani bluetooth hoparlör olsa şarkı falan gelir bilgisayarinda daha once actigi yada kayitli olan.Ayetin hangisi olduguna baktinizmi?

Diger tarafta elektronik aletlerin yaninda okunup frekans karisiyor olabilir .. yada onlarin teheccut vakti ayni ayeti duzenli okuyorlar veya bilgisayardan dinliyorlar o aradaki akımdan sizde ses duyuyorsunuz sanırım.

Çok esrarengiz olaylar yaşamışlığım var :)) uyarıdır.. ayetin mealine bi baksınlar hiç mi merak etmemişler??

Aynen.
Bende 17 yaşımda başıma bir iki şey geldikten sonra
İslam başta olmak üzere tüm dinleri tek tek araştırmıştım.
Uyarıcı durumlara inanıyorum.

Ama bu konu da olağan üstü bir şey yok gibi.
Hemen yandaki kuran kursun da gece kalkıp
ibadet ediyorlar büyük ihtimalle.

Yeni binalarda yalıtım yok ki hapşırsan tıksırsan üst kattan çok yaşa diyecekler nerdeysee kuran kursundan geliyordur.Hergün aynı saatte ise ya kuran kursu yada işgüzar anne babaları yapıyordur.Modellik yapmalırını da söylemeniz saçma olmuş onla o ne alaka devlet memuru olsaydılar duymuyacaklarmıydı.

Ne gibi şeyler mesela

Bi uyarı olacak olsa bu kendi dilinizde olurdu emin olun. İnsanlar gizemi sever ama muhakkak mantıklı bir açılmaması vardır.

Ses kuran kursundan geliyordur .

Aylarca düşüneceklerine hoparlörü odadan çıkarsalardı , ses kesilirdi . Eee ilahi mesaj hoparlör yoksa gelmem mi diyecekti ???

Model dayılarda o kadar tırstılarsa bi açıp bakaydılar , her gece her gece bu ayet ne diyor , meali ne diye ?

Yine model dayılara değineceğim Ajans castlarına bi bakın güzel arkadaşlar ,oyunculuk modellik yapan kimler var diye ? Hayallerinizi yıkmak gibi olmasında her model , öyleee model olmuyor

Aynen benim de basima geldi benzer seyler. Teknik konular bunlar beni asiyor ama bir sekilde boyle karisikliklar olabiliyor. Hoparlorden ilahi mesaj mi gelir ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…