Gece oturup gündüz uyuyan sevgili

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Arkadaşlar,
Sevgilim gece oturup gündüz bütün gün uyuyor izin günlerinde yıllık izne de ciksa farketmiyor yemek duzeni herşeyi karışık bu nedenle anlaşamıyorum.Biraz duzenli ol diyorum sürekli kilo alıyor.Uyarmaktan çok yoruldum . Nasıl düzene sokabilirim?

Kendi kendini toplayamayan yetişkin bi insanı siz nasıl toplayacaksınız ki ya öyle kabulleneceksiniz yada karşınıza alıp konuşacaksınız düzenli olmanı istiyorum yaşam tarzın hoşuma gitmiyor diye

Toparlayamazsınız. Kaç yaşında? Bir insan kendi düzenini kendi kurabilir ancak. Bir işi, bir okulu, bir sorumluluğu yok mu bu adamın.

Toparlayamazsınız. Kaç yaşında? Bir insan kendi düzenini kendi kurabilir ancak. Bir işi, bir okulu, bir sorumluluğu yok mu bu adamın.
Küçük yaşta ailesini kaybetmiş bu nedenle mi acaba
Kendi kendini toplayamayan yetişkin bi insanı siz nasıl toplayacaksınız ki ya öyle kabulleneceksiniz yada karşınıza alıp konuşacaksınız düzenli olmanı istiyorum yaşam tarzın hoşuma gitmiyor diye
Konuşmayı düşünüyorum bu durum normal değil küçük yaşta ailesini kaybetmiş ondan olabilir mi

Küçük yaşta ailesini kaybetmiş bu nedenle mi acaba
Konuşmayı düşünüyorum bu durum normal değil küçük yaşta ailesini kaybetmiş ondan olabilir mi
Benim aklımada psikolojik de olabileceği gelmişti ama onunda çağresi var tedavi olsun depresyonda ise ki öyle durum anlattıklarınızdan

34 yaşındaki koca adamın işi gücü borcu harcı çalışma zorunluluğu hayat yükümlülüğü yokmu yav

Benim aklımada psikolojik de olabileceği gelmişti ama onunda çağresi var tedavi olsun depresyonda ise ki öyle durum anlattıklarınızdan
Aslında 15 sene geçmiş üstünden hala atlatamamis birde sadece kaybettiğini söyledi trafik kazası fazla ayrıntı vermedi bende üzmemek için soramiyoruz

Çocuk mu büyütüyorsunuz anlamadım rahat bırakın istediği gibi yaşasın ama eger değişsin diyorsanız ayrılın çünkü değişmez

Bence sizin konuşmanızlada çözülecek bişey değil ikna edin terapiye gitsin en azından canım
Öyle yapicam ama gitmez
Çocuk mu büyütüyorsunuz anlamadım rahat bırakın istediği gibi yaşasın ama eger değişsin diyorsanız ayrılın çünkü değişmez
Çocuk buyutuyormus gibi hissediyorum gerçekten sorumluluk sahibi olsun diyorum

Öyle yapicam ama gitmez
Çocuk buyutuyormus gibi hissediyorum gerçekten sorumluluk sahibi olsun diyorum
O sizin için bişeyleri değiştiremiyorsa siz niye uğraşacaksınız ki onun için ileriye dönük düşün canım evlilik çok güzel bişey ama aynı zamanda zorlukları olan da bişey aynı evin içinde yapabilecekmisin katlanabilecekmisin bunları düşün öyle karar ver sonuçta hayat senin hayatın biz sadece bazı tecrübelerimize dayanarak fikirlerimizi söylüyoruz ama şu durumda duygularınla değil mantığınla hareket et derim ben

Aslında benim yanımda herşeye hevesi var tek kalınca öyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…