- 30 Kasım 2019
- 12.409
- 39.814
- 598
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
Yok bacı benim kardeşte öyle. Öğleye ya da ikindine kadar uyur. Sonra gece uyumaz baykuş gibi dönerdi. Uğraşma.İnsan kalkar kendine bir kahvaltı hazırlar o bile yok anca uyusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bacı benim kardeşte öyle. Öğleye ya da ikindine kadar uyur. Sonra gece uyumaz baykuş gibi dönerdi. Uğraşma.İnsan kalkar kendine bir kahvaltı hazırlar o bile yok anca uyusun
Kendi haline bıraktım çok sıkıldım insan der benim bir sevgilim var ona göre kendimi ayarliyimYok bacı benim kardeşte öyle. Öğleye ya da ikindine kadar uyur. Sonra gece uyumaz baykuş gibi dönerdi. Uğraşma.
Ayrılın canım. Koskoca adamı siz duzeltemezsiniz. Hayat mi gecer boyle.Arkadaşlar,
Sevgilim gece oturup gündüz bütün gün uyuyor izin günlerinde yıllık izne de ciksa farketmiyor yemek duzeni herşeyi karışık bu nedenle anlaşamıyorum.Biraz duzenli ol diyorum sürekli kilo alıyor.Uyarmaktan çok yoruldum . Nasıl düzene sokabilirim?
Demez , demezler. Alışmışlar 34 yaşında imiş zaten.Kendi haline bıraktım çok sıkıldım insan der benim bir sevgilim var ona göre kendimi ayarliyim
Artık yoruldum herşeyi erteliyor
Bakımlı birisiİyi yine sevgili yapmış uyanıkken ...Biz hüç uyumasak ta olmuo
Çalışıyor izin günlerinde böyle boşluk bulunca uyuyor işte aksama kadar sonra kalkıyor trk öğün yemekle günü bitiyor çok sağlıksız bir yaşam tarzı sinir oluyorum
Ben gidince uyanıyor kahve falan yapıyor aslinda kıyamıyorum bu nedenle karışmak istemiyorum fazlaCalisirken ben de izin gunumde hep yayilip yatardim gece de sabaha kadar dizi izlerdim. Bunda bi sorun yok.
Haftanin 5 6 gunu calisiyorsa izin gununde keyfi ne istiyorsa yapsin.
Siz gorusebiliyor musunuz bu duzende? Önemli olan bu bence.
Ben gidince uyanıyor kahve falan yapıyor aslinda kıyamıyorum bu nedenle karışmak istemiyorum fazla
Tabi daha çok vakit geçirmek istiyorum maalesef haftada bir gün gorusebiliyoruz onda da ben gidiyorum uyandırıyorum ya da o uyanmış oluyorBence de karismayin zaten.
Siz gelince kalkmiyorsa, bir yere gitmek icin plan yapinca uyuyup gelmiyorsa, tatile gidelim diyince yok ben evde yaticam sen tek git diyorsa, girdigi iste tutunamiyor, basladigi isin devamini getiremiyorsa baska bir boyut...
Ama 6 gün calisan insanin 7. Gün keyfi ne istiyorsa yapma hakki olduguna inaniyorum. Siz de daha ilgi göreceginiz bir iliski istiyor olabilirsiniz. Size de hak veririm.
Tabi daha çok vakit geçirmek istiyorum maalesef haftada bir gün gorusebiliyoruz onda da ben gidiyorum uyandırıyorum ya da o uyanmış oluyor
Beklentilerimi karşılıyor sadece tatil zamanları cok uyuyor oda olabilir.Zaten bu saatten sonra ondan başka kimseye bakmam.İnsan ona uyan beklentilerini karşılayan kişiyle sevgili olur siz olmayanı oldurmaya çalışıyorsunuz. Olmayanı oldurmak çok zordur. Üstüne bir de adamın üzerine, onun yaşam şekline bir saldırıdır salın gitsin. Adamı da sıkmayın siz de sıkılmayın.
Herşey bir arada olmaz yanlış düşünüyorsunuz beklentilerini karşılarsa çıkar iliskisine döner bir insanı seviyorsan olduğu gibi kabul edersinİnsan ona uyan beklentilerini karşılayan kişiyle sevgili olur siz olmayanı oldurmaya çalışıyorsunuz. Olmayanı oldurmak çok zordur. Üstüne bir de adamın üzerine, onun yaşam şekline bir saldırıdır salın gitsin. Adamı da sıkmayın siz de sıkılmayın.
Haklısınız ama bir nebzeye kadar. Siz seviyorsanız böyle kabul edebiliyorsanız bize söylenecek söz kalmaz zaten. Önemli olan bu özelliği sizin için büyük bir sorun mu değilse ki değil yazmışsınız o zaman devam edin. Ama kesin değişecek diye bel bağlamayın değişememe ihtimalini de göz önüne alarak karar verin.Herşey bir arada olmaz yanlış düşünüyorsunuz beklentilerini karşılarsa çıkar iliskisine döner bir insanı seviyorsan olduğu gibi kabul edersin
Yani daha çok vakit ayıran biri olursa ya sevemezsem ya da baska sorunları ciksa oda kötü napalim seviyosak devamHaklısınız ama bir nebzeye kadar. Siz seviyorsanız böyle kabul edebiliyorsanız bize söylenecek söz kalmaz zaten. Önemli olan bu özelliği sizin için büyük bir sorun mu değilse ki değil yazmışsınız o zaman devam edin. Ama kesin değişecek diye bel bağlamayın değişememe ihtimalini de göz önüne alarak karar verin.
Böyle görüyorsanız bizim bir şey dememize gerek yok gibi siz olabilir diyerek hareketini normal görüyormuşsunuz yani sizi çok rahatsız etmiyor. Seviyorsanız bu ufak kusuruyla sevmeye devam edin. Psikolojik bir şey olduğunu düşünüyorsanız destek almasını sağlayın yardımcı olun.Beklentilerimi karşılıyor sadece tatil zamanları cok uyuyor oda olabilir.Zaten bu saatten sonra ondan başka kimseye bakmam.
Beklentilerimi karşılıyor sadece tatil zamanları cok uyuyor oda olabilir.Zaten bu saatten sonra ondan başka kimseye bakmam.