gece süt yapma sorunum.)

2 yaşındaki çocuğun gece uyanıp süt içmemesi lazım (9 aylıktan sonra bırakılması gerekiyormuş) 2,5 yaşında oğlum var yatarken içer sütünü sabaha kadar deliksiz uyur

bu alışkanlığından vazgeçirmeye çalışsanız daha iyi olur

45 günlükten beri de kendi odasında uyur, 2 yaşında niye hala yanınızda uyutuyorsunuz

ya ama daha ufaklar sut sart
evet şart ama gece beslenmesi hem uykuda gelişmesine engel oluyor hem de diş çürüğüne sebep oluyor.artık uyumadan sütünü içip yatmalı.

4,5 yaş ve biberon mu??? ben de oğluma zor bıraktırdım 2,5 yaşındaydı sanırım..dişleri için çok ama çok zararlı..zor da olsa en fazla 1 hafta gece zorlanırsınız ama ilersii için çok zararlı.kararlı olun ve evdeki bibreonlaır kendi göreceği şekilde kırıp atın..ümidi kesince alışır..okula gitmiyor mu? bazı anneler öğretmen sayesinde bıraktırıyor biberonu..okulda öğretmen konuşuyor işte bebek gibi biberon içen var mı diyerek...

bu arada yanınızda neden yatıyor? yani gece beslnemesi için sanırım..kabul edin ki o artık bebek değil,bir çocuk oldu..
büyüdü..ve gece beslnemesine de yanınızda yatmasına da gerek yok..
o oda eşinizle ikinizin mahremi..
oğlunuzu odasında yatırın ve siz eşinizle yatın lütfen...ilerde çok daha büyük sorunlara yol açar..siz ve eşinizle de ilgili:)

Ya 2 yaşında ki bebeğe gece uyandırılıp süt verilmez.
Süt şart diyorsunuz da o içirdiğiniz pastörize sütler çok mu sağlıklı sanki?
Uyumadan önce içereceksiniz ve kademe kademe azaltacaksınız.
uyku sırasında vücud faaliyetleri dinlenme evresinde
ve siz gece süt içirerek maalesef ona faydalı bir şey yapmıyorsunuz.
Ayrıca diş yapısı içinde zararlı.
zaten çocuk 2 yaşına gelmiş yeterli ek besin alırsa gece acıkmaz.
yararlı diye daya sütü
çok fazla süt içen bebeklerde demir eksikliği anemeside oluyor.

ayrıca çocuğunuzun artık tek başına uyuması lazım

Bu yaştaki çocuğa sütten çok deliksiz uyku şart. Oğlum 15 aylık asla gece biberon vermiyorum gece içip yatıyor. Tek çözüm bıraktıracaksınız. Yoksa blackangel gibi 5 yaşında biberonla gezersiniz

benim çocuklar 3 aylıkken gece beslenmesini kestiler. 2 yasındaki çocuk gece acıktığı için kalkmaz, alışkanlık edinmiş. bir de aç midede süt zararlı, ben sütlerini gündüz veriyorum

2 yasında bir bebeğin gece beslenmesine ihtiyacı varmı ki? Uyanınca su verin artık bence.
Uyku gecr beslenmesinden daha faydalı şu an çocugunux için. Uzmanlar onermiyor diye biliyorum 1 yastan sonra.

Ben 5 yaşına kadar bu eziyeti yapmışım aileme sabah 4müş süt saatim tabi o zaman inek sütü içiyomuş doğal doğal..diş yapım çok iyi kemiklerim saglam anne sütünü 3ay almışım..ama bence eziyet ve sadece alışkanlık bence

1.5 yasindan beri gece ve sabah sutunu kestim ben
bir iki agladi sustu
hep ayni saatte aciktigindan uyandi su verdim zorla uyuttum

Deliksiz uyumasi gerekiyor artik

Odanın ışığını hiç yakma karanlık olsun. Benim metodunu anlatayım. Doğduğundan beri hep karanlık odada yatırdım aksamları hiç ışık açmadım beşiğinde yatıyor. Küçük cezve sütü koyup dolaba koyuyorum biberonla hazır şekilde tezgahta duruyor. Gece uyanınca koyup sütü ılık hale getiriyorum ocakta oluşuma veriyorum ama mutlaka gidinceye oğlumla konuşuyorum sürekli

gece beslenmesi 1 yaşından sonra tavsiye edilmiyor maalesef, gece uyutmadan tok tutacak muhallebi ,meyve,yoğurt v.s yedirip uyutsanız belki gece acıkıp uyanmaz ama alışkanlıksa işiniz gerçekten zor,
diş çürüklerinede zemin hazırlıyor bebek ve çocukardaki gece beslenmeleri

Çocuklarını yaşlarına uygun değil de bebek gibi büyüten insanları anlamıyorum. 6 yaşında ama kendini bebek sanan bir tanıdığım vardı. Gece yarısı uyanmalar, sabah ağlayarak uyanmalar, annesinin yemeği ağzına vermesi, kıyafetlerini giydirmesi,... Be daha bir sürü bebek muamelesi. Bir ağzında emziği, altında bezi eksikti. Ne kadar kötü bir durum.

Çocuklarınızı koca bebekler gibi büyütmeyin, birey olmalarını sağlayın yahu. Kocayı gönderip çocukla yatmak nedir? 4-5 yaşında çocuğa biberonla süt vermek nedir?
Israrla gelişim geriliğine sebep oluyorsunuz bu çocuklarda.

4,5 yaşında biberon kullanması ileride dış yapısı için çok zararlı.

Gece beslenmesi, ayakta sallayarak uyutma, aynı yatakta yatma.. bence gece süt ısıtma sorunundan daha büyük problemleriniz var acil çözülmesi gereken.
Çocuk kendini hala bebek zannediyor.
Ve bu çocuklar annelerin sandığı gibi kendi kendilerine olgunlaşmıyorlar. Bu tür anneler çocuğuna ısrarla bebek muamelesi yaptıkça o çocuk büyüse bile arada bir anne-bebek ilişkisi oluyor. Çocuk konuşarak ihtiyacını söylemiyor mesela, aynı bebekmiş gibi ağlıyor. Yemeğini yiyemiyor. Yaşıtlarından geride kalıyorlar. Ben yakından şahit oldum ve şok oldum. Annesi bir de zorluğundan şikayet ediyordu. 6 aylık bebeğe bakmakla 6 yaşındaki bebeğe bakmak tabii ki farklı. Bu çocuğa bir şey öğretmeyip her işini sen yaparsan zor olur tabii.
Bu konu sahibi de bu yolda ilerliyor sanırım.

Termosta süt durmaz bozulur ve içinde bakte ürer. 2 yaşında bebek gece beslenmesini kesmeli çünkü deliksiz gece uykusu büyümesi için çok daha etkili. Birde iki yaşında ki çocuk sizinle yatıp babasının ayrı yatması bence pek doğru değil eğer oda Ayırma imkanınız varsa ayırın kendi başına uyumayı öğrenirse çok daha rahat edersiniz

Çocuğunuzun alışkanlık ile kalkıp biberon istediği açık anne sütü alanlar da gece kalkıyor sütten kendince bölünmen uykular bitiyor

Çocukların alışması 3 gün sonra her şey çok güzel olacak

Bir de çoğunluk sütü biberon ile veriyor galiba
Imek sütünü benim oğlum hiç biberon
Ile içmedi zaten 1 yaşından sonra başlıyorlar bardak ile içebilirler
O zaman da bıraktırmak zor olmaz

Bir de bu normal süt ise neyini hazırlıyorsunuz ben yıllardır koydum bardağa içti

Yatmadan çıkarın tezgaha o kalkıncaya kadar oda ısısına ancak gelir onu içince de ikinciyi çıkarın

Hazırlamak deyince benim bilemediğim bir şey var herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…