- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
- Konu Sahibi sessizgemi50
-
evet şart ama gece beslenmesi hem uykuda gelişmesine engel oluyor hem de diş çürüğüne sebep oluyor.artık uyumadan sütünü içip yatmalı.ya ama daha ufaklar sut sart
4,5 yaş ve biberon mu??? ben de oğluma zor bıraktırdım 2,5 yaşındaydı sanırım..dişleri için çok ama çok zararlı..zor da olsa en fazla 1 hafta gece zorlanırsınız ama ilersii için çok zararlı.kararlı olun ve evdeki bibreonlaır kendi göreceği şekilde kırıp atın..ümidi kesince alışır..okula gitmiyor mu? bazı anneler öğretmen sayesinde bıraktırıyor biberonu..okulda öğretmen konuşuyor işte bebek gibi biberon içen var mı diyerek...benim kızım 4,5 yaşında hala gece süt içmeden uyumuyor , yatarken mutlaka biberonu olacak,sabaha kadar 2 biberon süt içiyor nasıl bırakacak bu biberon alışkanlığını bilmiyorum...bi kaç denedik ama bize geceyi zehir etti resmen onu vermeden uykuya dalamıyo nasıl şeyse
2 yasında bir bebeğin gece beslenmesine ihtiyacı varmı ki? Uyanınca su verin artık bence.merhaba ark lar. benımkı dert degıl fakat sızden akıl almam gerek 2 yasında bı oğlum var bız beaber uyuyoruz yanı kendı bazası var bızım yatakla bırlestık bazen eşim ayrı odada yatıyor gece çocuğa esım süt yapıyo mutfakta saolsun ama o başka odada uyuyunca gece zorlanıyorum bazen aglıyo uyanıp uyuyakalıyor hemen gıdıp sutunu yapıyorum ama bazen ağlıyor acıkıyor benım arkam sıra gelıyo ben sutu hazırlayıp gıdıncede uykusu kacıyo bır saat hatta 2 saat ayağımda sallamak durumunda kalıyorum annem termosa koy demıstı fakat ev kalorıferlı ıkı saatte hemen eşkiyo yanı anlıcanız işin içinden çıkamadım bu arada gece 2 sefer falan sut içiyo bu ara muhallebı yapıyorum sız nasıl başedıyosunuz bu işle çok zormus
Uzmanlar kutu sutleri asla tavsiye etmiyor. Ben de hic saglikli bulmuyorum. Kendim hayvandan sagildigini gormeden icirmeyi düşünmem tabi evladim olursa...
Ayrica neden yemek vermiyorsunuz?[/QUOT öyle bır sansımız yok malesef herzaman sagılan inegi nerden bulcaz tabı sızın nerde yasadıgınızı bılemem ama sişe günlük sütler var en azından paket sutunden ıyıdr mecbur kalınca öyle bır alıyosunki.
4,5 yaşında biberon kullanması ileride dış yapısı için çok zararlı.benim kızım 4,5 yaşında hala gece süt içmeden uyumuyor , yatarken mutlaka biberonu olacak,sabaha kadar 2 biberon süt içiyor nasıl bırakacak bu biberon alışkanlığını bilmiyorum...bi kaç denedik ama bize geceyi zehir etti resmen onu vermeden uykuya dalamıyo nasıl şeyse
Ve bu çocuklar annelerin sandığı gibi kendi kendilerine olgunlaşmıyorlar. Bu tür anneler çocuğuna ısrarla bebek muamelesi yaptıkça o çocuk büyüse bile arada bir anne-bebek ilişkisi oluyor. Çocuk konuşarak ihtiyacını söylemiyor mesela, aynı bebekmiş gibi ağlıyor. Yemeğini yiyemiyor. Yaşıtlarından geride kalıyorlar. Ben yakından şahit oldum ve şok oldum. Annesi bir de zorluğundan şikayet ediyordu. 6 aylık bebeğe bakmakla 6 yaşındaki bebeğe bakmak tabii ki farklı. Bu çocuğa bir şey öğretmeyip her işini sen yaparsan zor olur tabii.Gece beslenmesi, ayakta sallayarak uyutma, aynı yatakta yatma.. bence gece süt ısıtma sorunundan daha büyük problemleriniz var acil çözülmesi gereken.
Çocuk kendini hala bebek zannediyor.
Termosta süt durmaz bozulur ve içinde bakte ürer. 2 yaşında bebek gece beslenmesini kesmeli çünkü deliksiz gece uykusu büyümesi için çok daha etkili. Birde iki yaşında ki çocuk sizinle yatıp babasının ayrı yatması bence pek doğru değil eğer oda Ayırma imkanınız varsa ayırın kendi başına uyumayı öğrenirse çok daha rahat edersinizmerhaba ark lar. benımkı dert degıl fakat sızden akıl almam gerek 2 yasında bı oğlum var bız beaber uyuyoruz yanı kendı bazası var bızım yatakla bırlestık bazen eşim ayrı odada yatıyor gece çocuğa esım süt yapıyo mutfakta saolsun ama o başka odada uyuyunca gece zorlanıyorum bazen aglıyo uyanıp uyuyakalıyor hemen gıdıp sutunu yapıyorum ama bazen ağlıyor acıkıyor benım arkam sıra gelıyo ben sutu hazırlayıp gıdıncede uykusu kacıyo bır saat hatta 2 saat ayağımda sallamak durumunda kalıyorum annem termosa koy demıstı fakat ev kalorıferlı ıkı saatte hemen eşkiyo yanı anlıcanız işin içinden çıkamadım bu arada gece 2 sefer falan sut içiyo bu ara muhallebı yapıyorum sız nasıl başedıyosunuz bu işle çok zormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?