Gece vardiyasında çalışmak

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
Kızlar sürekli gece vardiyasında çalışılabilinir iş var mı bir kadın için?çalışan tanıdığınız hanımlar var mı?yani düzgün bir fabrikada ya da hastahanede?varsa paylaşın lütfen...

Annem çalışıyor fabrikada. Ama sürekli gecede değil 1 hafta gece 1 hafta gündüz. .

Hastanelerin gece çalışan elemanları oluyor. Acil ya da kan merkezi gibi bölümlerde.
Ben ileride gece çalışmak istiyorum.yani küçük çocuğum okula başlayınca.eşim gece onların yanında olur çünkü gündüz yarım gün çalışmak istemiyorum,sigorta ve tam maaş için.yani bir kadın gece rahatça çalışabilir mi senelerce?

Gıda üzerine. Bilmiyorum memnun gibi. Sürekli gece calisilabilir belki bilmiyorum. Zaten çoğu fabrikada gece vardiyasi var söylersiniz geceye yazarlar. Ama neden gece?

Gıda üzerine. Bilmiyorum memnun gibi. Sürekli gece calisilabilir belki bilmiyorum. Zaten çoğu fabrikada gece vardiyasi var söylersiniz geceye yazarlar. Ama neden gece?
Gündüz çocuklara bakacak kimse yok aileler uzakta,yarım günde çalışınca da az maaş ve sigorta yok.eşim gece çocuklara bakar.o yüzden gece 10 gibi sabah 6 gibi işlerde çalışabilirim tabi küçük okula başladığında.sizce olmaz mı?

Noldu ki.Ben çalışıyorum.

Çok ihtiyacınız yoksa geceyi düşünmeyin derim. Başta iyi geliyor ama bir yerden sonra denge şaşıyor. Bende aşırı iştahsızlık, uykusuzluk, düşük kan değerleri gibi türlü türlü sonuçları var malesef.
Gündüz uykusu gece uykusunu tutmuyor, gündüz biri geliyor, uyku muyku yalan oluyor. Size gelmese üst komşuya geliyor, cangur cungur...

Gece çalışmak çok zararlı aslında. Gece uykusu sağlık için çok önemli. Sürekli yapıp sağlığınızı bozmayın.

Birkaç seneye çalışmak zorundayım çünkü eşimden boşanmayı planliyorum yani bir ev alıp boşanmak istiyorum.çünkü yine şiddet gördüm ve göreceğim...

Yapılan işin niteliğine göre değişirFabrika ful çalışır.Ama hastane geceyi paylaşır bir kısım biraz dinlenir biraz uyuma fırsatı bulur Fabrika sizi çok yorar.Çünkü orda dinlenme yok.Gündüz gelip yatacaksanız sorun yok ama mesailer sıksa zor olur.Gece uykusu gibi yok yine de.Bende uyku sırunu oldugu için gece rahat çalşııyorum ama evde gündüz uyuyıyorum..Bekarım ailemleyim.Ama evli çocuklu arksdaşlar da var.Cilde de zararlı.Bence uygun fiyatlı bir bakıcı tut ama maaşın düşük mü olur.çocuklar kaç yaşında? Bizim arkadaş evde yanız bırakıyor çocıuklar İlk okula giden çocuklar.

Birkaç seneye çalışmak zorundayım çünkü eşimden boşanmayı planliyorum yani bir ev alıp boşanmak istiyorum.çünkü yine şiddet gördüm ve göreceğim...
Birkaç senr çalışmayla nasıl ev alacaksın.Hem de düşük maaşla.Memurlar bile almakta zorlanıyor.Eşin eve harcamanı bekler bir de.Boşanıp ailenin yanına git orda çalış.Annen baksın.Niye böyle düşünmediğini sorabilir miyim?

Ben otelde çalışıyorum bu arada, ortamı çok temiz ve güvenli. Tabii ara sokaktaki fuhuş yuvası otellerden bahsetmiyorum çoğunluğu turist olan, adı az çok duyulmuş yerler... Ben mutfak kısmındayım, illa gece çalışıcam derseniz otel de düşünebilirsiniz. Ben gece oda servisine sipariş gelirse ilgileniyorum ama 2 kadın çalışıyor sürekli gece, ertesi güne hazırlık. Sarma, köfte, patates soyma falan... El oyalayıcı şeyler geceden yapılıyor. Sabah yaklaşınca da hazır gelen hamurlar pişiyor poğaça börek falan, kahvaltı için hazırlık başlıyor. Bir yandan çay içiyolar bir yandan muhabbet bir yandan iş.
Şiddetten kurtulmak için tabii ki çalışın gece de olsa, ama yine de gece çalışmanın size vereceği zararı göz ardı etmeyin.
Çocuklar kaç yaşında?
Allah yardımcınız olsun.

Ailemin yaninda bir dönem 6 ay kadar yaşadım ama olmuyor.o yüzden kendime küçük de olsa bir ev alıp boşanabilirim.

Biri 6 diğeri iki buçuk.zor biliyorum ama bu adamla yaşamak da zor.

Hava alanindaki duty freelerde calisan arkadasim var.
Yanlis hatirlamiyosam pazartesi 12saat calisiyo,sali tatil
Carsamba 12 saat, persembe tatil
Böyle bir shifti vardi.
Mutlu gibiydi sanki gece işinden, herşeye vakit ayırabiliyor diye..
Bu arada çocuk için saatleri ayarlama düşünceniz iyi hoş da, kocayı ne ara göreceksiniz?

Ailemin yaninda bir dönem 6 ay kadar yaşadım ama olmuyor.o yüzden kendime küçük de olsa bir ev alıp boşanabilirim.

Tabii sen kendi düzenine alışıksın, annenin evi de olsa rahat edemiyorsun ama çalışırsan inan akşam bir yemek yer biraz çocuklarla ilgilenir uyuyakalırsın, annenle pek fazla muhattap olamazsın istesen bile. Çalışırsan ayakların yere sağlam basar, annen de kararlı olduğunu görüp bu sefer daha farklı davranmaz mı?

Ama tulipa arkadaşımız çok haklı, ev almak için kaç sene çalışacaksın? İstanbulda kuruşuna dokunmadan en az 20 sene... Başka şehirde nedir durumlar bilmem tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…