Ben ileride gece çalışmak istiyorum.yani küçük çocuğum okula başlayınca.eşim gece onların yanında olur çünkü gündüz yarım gün çalışmak istemiyorum,sigorta ve tam maaş için.yani bir kadın gece rahatça çalışabilir mi senelerce?Hastanelerin gece çalışan elemanları oluyor. Acil ya da kan merkezi gibi bölümlerde.
Anneniz rahat mı iş konusunda? Ne fabrikası mesela ve sürekli gece çalışabilinir mi?Annem çalışıyor fabrikada. Ama sürekli gecede değil 1 hafta gece 1 hafta gündüz. .
Gündüz çocuklara bakacak kimse yok aileler uzakta,yarım günde çalışınca da az maaş ve sigorta yok.eşim gece çocuklara bakar.o yüzden gece 10 gibi sabah 6 gibi işlerde çalışabilirim tabi küçük okula başladığında.sizce olmaz mı?Gıda üzerine. Bilmiyorum memnun gibi. Sürekli gece calisilabilir belki bilmiyorum. Zaten çoğu fabrikada gece vardiyasi var söylersiniz geceye yazarlar. Ama neden gece?
Noldu ki.Ben çalışıyorum.Kızlar sürekli gece vardiyasında çalışılabilinir iş var mı bir kadın için?çalışan tanıdığınız hanımlar var mı?yani düzgün bir fabrikada ya da hastahanede?varsa paylaşın lütfen...
Çalışma saatleriniz nasıl?fabrikada mı? Çalışma nedenlerini anlattım diğer cevaplarda.Noldu ki.Ben çalışıyorum.
Ben ileride gece çalışmak istiyorum.yani küçük çocuğum okula başlayınca.eşim gece onların yanında olur çünkü gündüz yarım gün çalışmak istemiyorum,sigorta ve tam maaş için.yani bir kadın gece rahatça çalışabilir mi senelerce?
Birkaç seneye çalışmak zorundayım çünkü eşimden boşanmayı planliyorum yani bir ev alıp boşanmak istiyorum.çünkü yine şiddet gördüm ve göreceğim...Çok ihtiyacınız yoksa geceyi düşünmeyin derim. Başta iyi geliyor ama bir yerden sonra denge şaşıyor. Bende aşırı iştahsızlık, uykusuzluk, düşük kan değerleri gibi türlü türlü sonuçları var malesef.
Gündüz uykusu gece uykusunu tutmuyor, gündüz biri geliyor, uyku muyku yalan oluyor. Size gelmese üst komşuya geliyor, cangur cungur...
Yapılan işin niteliğine göre değişirFabrika ful çalışır.Ama hastane geceyi paylaşır bir kısım biraz dinlenir biraz uyuma fırsatı bulur Fabrika sizi çok yorar.Çünkü orda dinlenme yok.Gündüz gelip yatacaksanız sorun yok ama mesailer sıksa zor olur.Gece uykusu gibi yok yine de.Bende uyku sırunu oldugu için gece rahat çalşııyorum ama evde gündüz uyuyıyorum..Bekarım ailemleyim.Ama evli çocuklu arksdaşlar da var.Cilde de zararlı.Bence uygun fiyatlı bir bakıcı tut ama maaşın düşük mü olur.çocuklar kaç yaşında? Bizim arkadaş evde yanız bırakıyor çocıuklar İlk okula giden çocuklar.Gündüz çocuklara bakacak kimse yok aileler uzakta,yarım günde çalışınca da az maaş ve sigorta yok.eşim gece çocuklara bakar.o yüzden gece 10 gibi sabah 6 gibi işlerde çalışabilirim tabi küçük okula başladığında.sizce olmaz mı?
Birkaç senr çalışmayla nasıl ev alacaksın.Hem de düşük maaşla.Memurlar bile almakta zorlanıyor.Eşin eve harcamanı bekler bir de.Boşanıp ailenin yanına git orda çalış.Annen baksın.Niye böyle düşünmediğini sorabilir miyim?Birkaç seneye çalışmak zorundayım çünkü eşimden boşanmayı planliyorum yani bir ev alıp boşanmak istiyorum.çünkü yine şiddet gördüm ve göreceğim...
Birkaç seneye çalışmak zorundayım çünkü eşimden boşanmayı planliyorum yani bir ev alıp boşanmak istiyorum.çünkü yine şiddet gördüm ve göreceğim...
Ailemin yaninda bir dönem 6 ay kadar yaşadım ama olmuyor.o yüzden kendime küçük de olsa bir ev alıp boşanabilirim.Birkaç senr çalışmayla nasıl ev alacaksın.Hem de düşük maaşla.Memurlar bile almakta zorlanıyor.Eşin eve harcamanı bekler bir de.Boşanıp ailenin yanına git orda çalış.Annen baksın.Niye böyle düşünmediğini sorabilir miyim?
Biri 6 diğeri iki buçuk.zor biliyorum ama bu adamla yaşamak da zor.Ben otelde çalışıyorum bu arada, ortamı çok temiz ve güvenli. Tabii ara sokaktaki fuhuş yuvası otellerden bahsetmiyorum çoğunluğu turist olan, adı az çok duyulmuş yerler... Ben mutfak kısmındayım, illa gece çalışıcam derseniz otel de düşünebilirsiniz. Ben gece oda servisine sipariş gelirse ilgileniyorum ama 2 kadın çalışıyor sürekli gece, ertesi güne hazırlık. Sarma, köfte, patates soyma falan... El oyalayıcı şeyler geceden yapılıyor. Sabah yaklaşınca da hazır gelen hamurlar pişiyor poğaça börek falan, kahvaltı için hazırlık başlıyor. Bir yandan çay içiyolar bir yandan muhabbet bir yandan iş.
Şiddetten kurtulmak için tabii ki çalışın gece de olsa, ama yine de gece çalışmanın size vereceği zararı göz ardı etmeyin.
Çocuklar kaç yaşında?
Allah yardımcınız olsun.
Ailemin yaninda bir dönem 6 ay kadar yaşadım ama olmuyor.o yüzden kendime küçük de olsa bir ev alıp boşanabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?