Gece vardiyasında çalışmak

Kızlar ben bu adama tedavi ol diyorum, kabul etmiyor.doktora gidip ilaç alıp, sakinleştirici versem kahvesine katıp.en azından ben ve çocuklar rahat ederiz.ben şiddet göreceğime o ilaçla sakinleşsin.
Böyle birşey yapmayın sakın sonu ölüme kadar gider.

Yaaa çok korktum şimdi.
Sakinleştirici doktor kontrolünde kullanılan bir ilaçtır yan etkileri var ilk kullanımda fakat yemeğin içine ezip katmak yada çay,kahve vs katmak sonu gerçekten kötü olur.Ben de kullandım,annemde kullandı,kardeşim de kullandı o yüzden doktora gitmesi gerek eşinizin.

Halk eğitim kurslarınızı düşündünüz mü?

Eşimi psikoloğa götürmek için nasıl ikna edebilirim? Gitmek istemiyor.bu kurslardan gerçekten meslek edinilebilir mi?yeterli mi?

Eşimi psikoloğa götürmek için nasıl ikna edebilirim? Gitmek istemiyor.bu kurslardan gerçekten meslek edinilebilir mi?yeterli mi?
evet meslek edinilme kursları günlük yol parası diye parada veriliyordu yanlış hatırlamıyorsam 15 tl di.Sertifika alıyorsun kurs sonucunda.Çocuk gelişimine gitsen misal elinde sertifikan olursa kreşlerde daha rahat iş bulursun hem çocugun varsa minik oda seninle gelir kreşe.

Eşin istemiyorsa zorla götürülmez istemesi gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…