Kızlar ben bu adama tedavi ol diyorum, kabul etmiyor.doktora gidip ilaç alıp, sakinleştirici versem kahvesine katıp.en azından ben ve çocuklar rahat ederiz.ben şiddet göreceğime o ilaçla sakinleşsin.
Sakinleştirici doktor kontrolünde kullanılan bir ilaçtır yan etkileri var ilk kullanımda fakat yemeğin içine ezip katmak yada çay,kahve vs katmak sonu gerçekten kötü olur.Ben de kullandım,annemde kullandı,kardeşim de kullandı o yüzden doktora gitmesi gerek eşinizin.
Sakinleştirici doktor kontrolünde kullanılan bir ilaçtır yan etkileri var ilk kullanımda fakat yemeğin içine ezip katmak yada çay,kahve vs katmak sonu gerçekten kötü olur.Ben de kullandım,annemde kullandı,kardeşim de kullandı o yüzden doktora gitmesi gerek eşinizin.
evet meslek edinilme kursları günlük yol parası diye parada veriliyordu yanlış hatırlamıyorsam 15 tl di.Sertifika alıyorsun kurs sonucunda.Çocuk gelişimine gitsen misal elinde sertifikan olursa kreşlerde daha rahat iş bulursun hem çocugun varsa minik oda seninle gelir kreşe.