Evi aldıktan sonra bosanırsanız esınız evin yarısına sahıp olur bosandıktan sonra alın bence evi yeni kanunlara gore evliyken alınan hersey yarıyarıya paylastırılıyor bosansanız bile
Hava alanindaki duty freelerde calisan arkadasim var.
Yanlis hatirlamiyosam pazartesi 12saat calisiyo,sali tatil
Carsamba 12 saat, persembe tatil
Böyle bir shifti vardi.
Mutlu gibiydi sanki gece işinden, herşeye vakit ayırabiliyor diye..
Bu arada çocuk için saatleri ayarlama düşünceniz iyi hoş da, kocayı ne ara göreceksiniz?
Birkaç seneye çalışmak zorundayım çünkü eşimden boşanmayı planliyorum yani bir ev alıp boşanmak istiyorum.çünkü yine şiddet gördüm ve göreceğim...
Zaten boşanmak için çalışacağım.Hava alanindaki duty freelerde calisan arkadasim var.
Yanlis hatirlamiyosam pazartesi 12saat calisiyo,sali tatil
Carsamba 12 saat, persembe tatil
Böyle bir shifti vardi.
Mutlu gibiydi sanki gece işinden, herşeye vakit ayırabiliyor diye..
Bu arada çocuk için saatleri ayarlama düşünceniz iyi hoş da, kocayı ne ara göreceksiniz?
katılıyorum hepsine ama gece vardiyasımda iki kat maaş almıyor ki evi çabuk alsın.Aynı maaş.Bir tanıdığınızdan rica etseniz, 300-400 TL'ye yarım gün çocuğunuzla ilgilense. Çünkü gece vardiyası çalışmak gerçekten sağlık için zararlı. Kalp hastalıklarına, diyabete, obeziteye, mide hastalıklarına ve ülsere, depresyona ve normalin üzerinde kaza ve yaralanmalara sebep olduğu bulunmuş.
Ayrıca şimdi gece işi buldunuz diyelim, sonra boşanınca yine başka iş bulmanız gerekecek. Şimdi gündüz işi bulursanız boşanınca da aynı işte devam edersiniz. Zaten çocuk için o zaman yine ilgilenecek birini bulmak zorunda kalacaksınız. Onu da şimdiden ayarlamış olursunuz.
Bu şekilde para biriktirmeniz biraz daha uzar ama sağlık herşeyden önemli.
Bu şehirde komşularımdan başka tanıdığım yok.çocuklar için okullar tam gün olursa sabah 8 ,akşam 3 olur.yani okuldan sonra akşama kadar bir komşuyla nasıl olur bilemiyorum.Bir tanıdığınızdan rica etseniz, 300-400 TL'ye yarım gün çocuğunuzla ilgilense. Çünkü gece vardiyası çalışmak gerçekten sağlık için zararlı. Kalp hastalıklarına, diyabete, obeziteye, mide hastalıklarına ve ülsere, depresyona ve normalin üzerinde kaza ve yaralanmalara sebep olduğu bulunmuş.
Ayrıca şimdi gece işi buldunuz diyelim, sonra boşanınca yine başka iş bulmanız gerekecek. Şimdi gündüz işi bulursanız boşanınca da aynı işte devam edersiniz. Zaten çocuk için o zaman yine ilgilenecek birini bulmak zorunda kalacaksınız. Onu da şimdiden ayarlamış olursunuz.
Bu şekilde para biriktirmeniz biraz daha uzar ama sağlık herşeyden önemli.
Evet aynı tabi maaş fakat gündüz bırakacağım kimse yok.katılıyorum hepsine ama gece vardiyasımda iki kat maaş almıyor ki evi çabuk alsın.Aynı maaş.
katılıyorum hepsine ama gece vardiyasımda iki kat maaş almıyor ki evi çabuk alsın.Aynı maaş.
Evet tabi zordur sağlık açısından ama bu adamla da sağlığımdan olacağım.o yüzden her şeyi düşünüyorum.Allahin izniyle yaparsiniz insallah hedeflerinizi hayirlisiysa.
Ben bekarken bir sene calistim 8 saat uc vardiya degisiyordu tekstil fabrikasinda makinaci olarak..eve gelince kahvaltimi hazirliyordu annem. ev isini yapmiyordum direk yatiyordum uykumu alana kadar uyuyordum..bi senenin sonunda yogun vardiyali calisma kan degerimi 5bucuga dusurmus rahatsizlandim.doktor rapor verdi 10 gun calisma dinlen dedi sonrada biraktim isi.diyecegim su birde surekli gece istiyorsun eve gidince evin isi yemek bulasik cocuklarin bakimi uyku hangi birini yapacaksin.bu sefer hasta olup Allah korusun cocuklari ihmal edersin.baska deyler dusun.
Ne mezunusun cocuklarin yasi kacEvet tabi zordur sağlık açısından ama bu adamla da sağlığımdan olacağım.o yüzden her şeyi düşünüyorum.
Çocukları okula gönderip işe gitsem,akşamda yanı 3 gibi komşulardan biri servisten alıp,yemeklerini verir.bende 3-4 saat sonra gelirim,çocukları alırım.bakıcıya 400 yeter mi?Gündüz çalışırsa bakıcıya ayda 300-400 TL verecek ya ondan dedim.
Bu şehirde komşularımdan başka tanıdığım yok.çocuklar için okullar tam gün olursa sabah 8 ,akşam 3 olur.yani okuldan sonra akşama kadar bir komşuyla nasıl olur bilemiyorum.
Öyle ev alamazsın.Hem de evi zor idare edersin.Kafa kazan gibş oluyor gece uykusu gibi olmuyor.Ev işlerini zor yetiştirirsin.Çünkü mesailer fazla olur zaten.Ailenin yanona gidip orda çalış.Çslışırkrn muhatab olmazsın hem kolaylık hem ev parası biriktirecem dersin eve vermezsin .Kendi ihtiyaclarınızı karşılarsın.Yine de ev parası birikmez söyleyim.Hayaller güzel bayagı da.Evet tabi zordur sağlık açısından ama bu adamla da sağlığımdan olacağım.o yüzden her şeyi düşünüyorum.
Düz lise mezunuyum.çocuklar 6 ve iki buçuk yaşlarında.yani küçük anaokuluna başladığında çalışmak istiyorum.Ne mezunusun cocuklarin yasi kac
Çocukları okula gönderip işe gitsem,akşamda yanı 3 gibi komşulardan biri servisten alıp,yemeklerini verir.bende 3-4 saat sonra gelirim,çocukları alırım.bakıcıya 400 yeter mi?
Zaten bskıcı ücreti vereceğim ama daha fazla isterler sanki.Sürekli iyilik olsun diye bakmalarını istemek olmaz. Ama güvenilir iyi birine ayda 300-400 TL verseniz bakar herhalde. Küçük bebek için daha çok isteyebilirler de bu kocaman çocuk. Bakacak kişiye de iş imkanı olur.
Hayallerim ve umudum olmazsa intihar edecek durumdayım artık.Allah'tan korkuyorum ve çocuklarım için yaşamak zorundayım.ve bu adamdan kurtulmaya mecburum çocuklarım için...ama aileme dönmem...Öyle ev alamazsın.Hem de evi zor idare edersin.Kafa kazan gibş oluyor gece uykusu gibi olmuyor.Ev işlerini zor yetiştirirsin.Çünkü mesailer fazla olur zaten.Ailenin yanona gidip orda çalış.Çslışırkrn muhatab olmazsın hem kolaylık hem ev parası biriktirecem dersin eve vermezsin .Kendi ihtiyaclarınızı karşılarsın.Yine de ev parası birikmez söyleyim.Hayaller güzel bayagı da.
Oxaman ev almak zor deyim.Çalışıp ucuz bir kira ve bakıcı. Ev arkadaşı alabilirsin o da çok rahat olmayabilir arksdaşın kişiliğine göre değişir..Ailen daha rahat olur gibi.Ailenle ne sıkıntın var?Hayallerim ve umudum olmazsa intihar edecek durumdayım artık.Allah'tan korkuyorum ve çocuklarım için yaşamak zorundayım.ve bu adamdan kurtulmaya mecburum çocuklarım için...ama aileme dönmem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?