Gece yarısı arayan arkadaş

Bohemianrapsodi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2020
218
-237
18
Selamlar
Geçen gecelerde yakın olmadığım bir arkadaşımın (3 senedir sadece arada naber nasılsın tarzı mesajlarla görüşüyorduk) gecenin ikisinde aramasıyla sıçrayarak uyandık.Ben o an refleksle aramayı meşgule atmış bulundum. Daha sonra ardı ardına mesajlar gelmeye başladı. "Ben çok kötüyüm sevgilimle ayrıldım, sen de açmıyorsun telefonunu,kendimi öldüreceğim" tarzı şeyler yazmıştı.
Çok sinirlendim çünkü ailesi ile yaşayan bir kadın annesini uyandırabilirdi. Evleri de kalabalık, ailesinden biri ile konuşabilirdi. Eşimde ben de çok gerildik. Konuşmayı kestim. Hicbir şekilde cevap yazmadım. Ertesi gün bir sürü mesaj yazmış.Ben çok kötüydüm kimsenin umrunda olmadı diye. Bu kadının yaptığı bencillik değil mi? Çok rahatsız oluyorum nereye şikayet edebilirim? malum koronadan dolayı çıkamıyoruz da...

Kendisini öldürse pişman olmaz mıydınız?
Sevmediğim biri olsa bile bana kendimi öldüreceğim dese, ulan acaba der vicdanım rahat etmezdi
Aşk acısı sebebiyle kendini öldürmezdi herhalde ki öldürmemiş de.. bence cok saçma böyle şeyler. Gecenin 2sinde rahatsiz edilmez ki kimse böyle mevzular için.

Gecenin ikisinde araması yanlış evet ama siz de nereye şikayet edebilirim derken biraz abartmıyor musunuz? Yani ben bu muameleyi kırk yılda bir görüştüğüm insana bile yapmazdım. Psikolojisi iyi değil belli ki. Rahatsız oluyorsanız en fazla engellersiniz olur biter.. Tabii ki bu benim görüşüm.

Kendisini öldürse pişman olmaz mıydınız?
Sevmediğim biri olsa bile bana kendimi öldüreceğim dese, ulan acaba der vicdanım rahat etmezdi

Annesine mesaj yazdım aramak istemedim. Ve ayrica öyle bir şey yapacağını sanmıyorum . Çünkü okul döneminden tanıyorum. Hep bu tarz şeylerle sevgililerini geri döndürmeye çalışırdı.

Bi insanın çok üzgün olduğu bi zamanda size yazması yada araması normal illaki çok samimi mi olmak gerekiyor. Gece yarısı olması hoş değil evet ama onun ruh halini bilemeyiz.
Ve gerçekten şikayet etmeyi düşünüyor olmanız enteresan. En fazla annesine şikayet edebilirsiniz 🤷🏼‍♀️

Gecenin ikisinde araması yanlış evet ama siz de nereye şikayet edebilirim derken biraz abartmıyor musunuz? Yani ben bu muameleyi kırk yılda bir görüştüğüm insana bile yapmazdım. Psikolojisi iyi değil belli ki. Rahatsız oluyorsanız en fazla engellersiniz olur biter.. Tabii ki bu benim görüşüm.

Engelledim annesinden arıyor. Neden açmadın diye mesaj yazıyor

Aşk acısı sebebiyle kendini öldürmezdi herhalde ki öldürmemiş de.. bence cok saçma böyle şeyler. Gecenin 2sinde rahatsiz edilmez ki kimse böyle mevzular için.

Size göre saçma
Psikoloji böyle bir şey değil ama
Aynı arkadaştan bende de vardı
İntihar bir anlık deliliktir.

An geliyor öğrencim arıyor beni hocam aklıma kendimi öldürmek geliyor diye
Hiçbirine arkamı dönmedim.

Çok zorda olmasa kendini kötü hissetmese 2 yıl görüşmediği birine yazmazdı bence

Bi insanın çok üzgün olduğu bi zamanda size yazması yada araması normal illaki çok samimi mi olmak gerekiyor. Gece yarısı olması hoş değil evet ama onun ruh halini bilemeyiz.
Ve gerçekten şikayet etmeyi düşünüyor olmanız enteresan. En fazla annesine şikayet edebilirsiniz 🤷🏼‍♀️

Sürekli arıyor kendi numarası olmasa annesinden arıyor çok rahatsız oluyorum

Size göre saçma

Çok zorda olmasa kendini kötü hissetmese 2 yıl görüşmediği birine yazmazdı bence

Olabilir belki de o sırada zorda kaldı. Ama ben de çok rahatsız oldum bu durumdan. Onu anlayamıyorum. Ve sürekli araması da rahatsız ediyor

Ek olarak ne diye şikayet edeceksiniz?
Arkadaşım gecenin 2sinde aradı diye mi?
Polise bir şikayet edip aldığınız cevabı buraya da yazar mısınız?

Sürekli arıyor kendi numarası olmasa annesinden arıyor. Annemi bile arıyor takmış kafayı illaki konuşacak

Size göre saçma

Bilemiyorum o an belki ben de acar konuşurdum ama aşk yüzünden intihar saçma geliyor yine de. Psikolojik bir sorun neticede. Gidip tedavi alması gerekli arkadaşı arayarak çözüm bulamaz kişiler böyle durumlarda

Olabilir belki de o sırada zorda kaldı. Ama ben de çok rahatsız oldum bu durumdan. Onu anlayamıyorum. Ve sürekli araması da rahatsız ediyor

Bende sizi anlamıyorum mesela :D
Eşimde bende asla rahatsız olmazdık, olmadık da. Uykum insan hayatından önemli değil. Kaldı ki kendini öldürmese bile karşı tarafta zorda olan bir insan var.

Ama işi taciz boyutuna ulaştırıyorsa siz haklısınız.
Engelleyin gitsin
Kimseye zorla yardım ettiremeyiz

Bence yaptığı bencillik. Ölüm kalım meselesi değil bu aşk acısı. 3 senedir samimi olmadığı birini gece 2 de arayacak kadar ne olmuş olabilir ? Ama sizinde tepkiniz aşırı sert olmuş. Rahatsız oluyorum bir daha beni arama deseydiniz yeterdi sikayet etme gerekceniz ne olacak merak ettim. Annesine falan niye mesaj yazıyorsunuz ya hayret bir sey gerçekten.

Bilemiyorum o an belki ben de acar konuşurdum ama aşk yüzünden intihar saçma geliyor yine de. Psikolojik bir sorun neticede. Gidip tedavi alması gerekli arkadaşı arayarak çözüm bulamaz kişiler böyle durumlarda

Evet de intiharı düşünen herkes `aklıma intihar geliyor, en iyisi doktora gideyim` dese belki intihar oranı çok çok düşerdi

Ama şu konuda size katılıyorum, aşk yüzünden kimse kendine zarar vermemeli.

Back
X