• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece yarısı arayan arkadaş

Insan tanimadigi bile olsa 2 dk konusur neyin var der.Tamam zamansiz aramis falanda durumu belli ki zaten normal değil.

Evet konuşabilirdim belki. O an çok sinirlendim konuşmadım. Belki psikolojik bir rahatsızlığı olmuştur sonradan diye düşündüm annesine mesaj yazdım intihar etmeyi düşünüyor dedim

Selamlar
Geçen gecelerde yakın olmadığım bir arkadaşımın (3 senedir sadece arada naber nasılsın tarzı mesajlarla görüşüyorduk) gecenin ikisinde aramasıyla sıçrayarak uyandık.Ben o an refleksle aramayı meşgule atmış bulundum. Daha sonra ardı ardına mesajlar gelmeye başladı. "Ben çok kötüyüm sevgilimle ayrıldım, sen de açmıyorsun telefonunu,kendimi öldüreceğim" tarzı şeyler yazmıştı.
Çok sinirlendim çünkü ailesi ile yaşayan bir kadın annesini uyandırabilirdi. Evleri de kalabalık, ailesinden biri ile konuşabilirdi. Eşimde ben de çok gerildik. Konuşmayı kestim. Hicbir şekilde cevap yazmadım. Ertesi gün bir sürü mesaj yazmış.Ben çok kötüydüm kimsenin umrunda olmadı diye. Bu kadının yaptığı bencillik değil mi? Çok rahatsız oluyorum nereye şikayet edebilirim? malum koronadan dolayı çıkamıyoruz da...

Ben engeller bı daha muhattap olmam arkadaş da olsa bı sınır vardır ki dediğinize göre sizin de huzurunuzu bozacak bir tip kimse huzurdan önemli değildir benim görüşüm bu

ne şikayeti yahu..
kadın kötüymüş idare edemediniz mi yani..
bir arkadaşına ihtiyaç duymuş konuşmak için.

Çok sosyal biri olduğu için bana kadar arayacak bir ton arkadaşı vardır eminim. O istiyor ki derdimi dinleyecek biri olsun. Tek derdimi dinlesin. Istedigimde derdimi anlatabileyim istiyor

Yok artık ya
Bilemiyorum ben biraz fazla hassasım sanirim aksam 10dan sonra kimseyi acil durumlar harici aramam. Hele ki böyle absürd sebeplerle

açmadan acil durum olduğunu nasıl anlayacaksın?
evet gece yarısı aranmaz kimse katılıyorum. ama insan bişey mi oldu acaba diye açar telefonu.

o an kimseye ulaşamamış aklına gelmişsinizdir. eğer size rutin olarak bu şekilde davranan biri değilse, ki anladığım kadarıyla değil, yüklenmek yerine arayabilirdiniz.
ruh hali bir anlık birşey. gerçekten o an çok zorlanmış olabilir.
bir de şikayet falan abartı değil mi ? sizi tehdit etmemiş ki, ne demeye şikayet edeceksiniz ?

Bence abartıyorsunuz.belli ki karşınızdaki gibi zor bir süreçten geçiyo3e ve sağlıklı düşünemiyor.sizi de arayacak kadar samimi görmüş demek ki...güzel bir üslupla konuşup anlamaya çalışın rahatsızlığınızı da güzel bir üslupla anlatabilirdiniz.şikayet etmek falan çok abartı tepki olur.

Psikolojik sorunlari var galiba. Cok uç tepkiler vermis. Ama sikayet etmek de biraz fazla. Guzel bir dille mesaj atin sakin olsun ve daha sonra tedavi olmasini, destek almasini önerin. Sonra da iletisimi kesin ben olsam boyle yapardim.

Kusura bakmayın ama pek iyi kalpli gelmediniz bana. Canına kıymayı düşünen biri sizi arıyor, siz şikayet etmekten bahsediyorsunuz. İntihar etseydi bu vicdan azabını nasıl kaldırabilecektiniz? Annesiyle niye konuşmuyor demişsiniz bir de. Çok ilginçsiniz.

Kusura bakmayın ama pek iyi kalpli gelmediniz bana. Canına kıymayı düşünen biri sizi arıyor, siz şikayet etmekten bahsediyorsunuz. İntihar etseydi bu vicdan azabını nasıl kaldırabilecektiniz? Annesiyle niye konuşmuyor demişsiniz bir de. Çok ilginçsiniz.

Kötü kadın oldum. :D gecenin geç saatlerinde insanların sizi aramasını huzurunuzu bozmasını normal karşılıyor olmalısınız.

Kötü kadın oldum. :KK70: gecenin geç saatlerinde insanların sizi aramasını huzurunuzu bozmasını normal karşılıyor olmalısınız.
Bu normal bir arama değil farkında mısınız? Düşmanım bile gece yarısı beni arayıp canıma kıyacağım dese rahatsız olmak aklımın ucundan geçmez. Neyse siz böyle devam edin.

Ne diyerek şikayet edeceksiniz merak ettim? Nasil arkadaşsınız ben anlamadim bumu sizin arkadaşlıktan anladığıniz? Yolda birini görsem ağlarken, destek olmaya çalışırım tanımadigim insana bile. Soyleyecek cok sey var ama sizin yüzünüzden banlanmak istemiyorum.​

Annesine kızınız intihar etmeyi düşünüyor diye yazdım sadece
Annesinin numarası bile var ve siz hala bu kiza uzaktan arkadaşmi diyorsunuz. Bana soyledikleriniz inandirici gelmedi, üstünüze gelinmesin diye uzak arkadaş yazdınız bence.

Sizi sürekli arıyor veya mesaj atıyorsa ‘kişilerin huzur ve sükunu bozma’ suçuna girer.

Tabi şikayet etmek ne kadar mantıklı onu siz bilirsiniz

Rahatsızlığınızı anlıyorum haklısınızda ama bence en azından bir arayıp nasılsın deseydiniz sonrasında lütfen ailenden biri ile konuş bu konuyu deyip kapasaydınız. Abartili bir tavir takinmissiniz gibi geldi bana

Back
X