Merhaba, dün gece çok garip bir şey yaşadığımı farkettim.Anlam veremiyorum, belki konunun yeri burası değildir ama sonuçta en çok insanın bulunduğu başlık burası.Belki benzer bir şeyi yaşamış olanlar vardır, fikir verir diye konu açmak istedim.Detaylıca yazmaya çalışacagım.
Sabaha karşı uyanıp wc e gittim.İşimi hallederken bir anda sağ alt kasıkta acı/ağrı hissettim.Kalkıp elimi yıkarken hafiften ellerim uyuşmaya,tansiyonum düşmeye başladı,soğuk soğuk terlerken “eyvah galiba bayılacağım” diye düşünerek kendimi zorlukla götürüp yatağıma yattım.Yattıktan biraz sonra kendime gelmeye başlayınca, sağ yanağımda, dilimde ve boynumda acılar hissettim ama gittikçe yükseliyor noluyor diye agresifleşip (acaip uykum da var bir yandan) banyoya tekrar gittim.Aynaya baktığımda yüzümde kurumuş kanlar, sağ yanak boydan boya çizik, dilimde kesik olduğunu gördüm.Yüzümü yıkadım, tam banyodan çıkarken kapısının önündeki paspasta kurumuş büyükçe bir kan lekesi vardı.İyice şaşırdım, sabah bakarım diye korkup uyudum.
Sabah kalkıp hemen aynaya koştum tabi, başka bir yaralanmam var mı diye kontrol ederken alnımın sağ tarafının davul gibi şiştiğini ve yumuşadığını farkettim.Belli ki gece bir ara kalkıp banyonun önünde ciddi şekilde düşmüşüm.Fakat garip olan şu,daha sonra kalkıp yatağıma geri gitmiş üstüne uyumuşum.
Wc için kalkıp yatağıma geri geldiğimde yaralandığımı farkettim.Wc de yaşadığım bayılma belirtisini hatırlıyorum ama öbür olay öncesindeki bir zaman diliminde gerçekleşmiş,bu duruma dair hiçbir şey hatırlamıyorum.Acılarım olmasa farkına bile varmazdım.33 yaşındayım, tek yaşıyorum ve hayatımda böyle bir şey yaşamamıştım daha önce.Acaba uyurgezerlik vs.olabilir mi ama bunun için çok büyüğüm ve ailemde böyle bir durum da yok.Uzun oldu ise affola, biraz korktum.Belki benzer durumları yaşayıp fikir veren olabilir diye umuyorum, şimdiden teşekkür ederim.