Gece yaşadığım garip durum, fikri olan var mı?

Yorum yapanlara parlamışsınız ama yaşadığınız durum ciddi Bi durum. Pazar pazar acile gayet gitmeniz gereken Bi durum. Hatta gece kalkıp yüzünüzü o halde gördüğünüzde ambulans çağırmalıydınız. Başka ne yorum yapılabilir ki fal mı açalım?

Yorum yapanlara parlamadım, gerizekalı muamelesi yapanlara yanıt veriyorum.
Teşekkürler

Hanımefendi bilgilendirme ve yorumunuz için teşekkür ederim.Fakat sıkıntı bunu konuya ifade etme tarzınızda.

“mal mısın bunu böyle yapmıyorsun da bize soruyosun” tadında yazılan, aptalmışsın gibi davranılan yorumlamalar kabul edilemez.Burda bunu çok yapan da bir kitle var
Mal mısın mi dedim?:KK57: Asıl siz kabaca sana ne demeye getirdiniz hatta sana mı soracaktım diyerek mum diktiniz, şok oldum.......ama madem konusu açıldı evet bilmiyormuşsunuz işte, mal gibi başlık açmissiniz gerçekten, sağa sola atar yaparken aklınıza bile gelmemiş olasılıklar. Şu an çok pişmanım ben sizin için endiselenip size yardım etmeye çalıştığım icin

Son düzenleme:
Yorum yapanlara parlamadım, gerizekalı muamelesi yapanlara yanıt veriyorum.
Teşekkürler
Ben kimsenin gerizekalı muamelesi yapmak için yazdığını düşünmüyorum. Ama bu soğukkanlılık çok normal değil. Şuan çok sağlıklı düşünebildiğini zannetmiyorum. Bence millete kızmayı bırak varsa seni götürecek Bi yakının hastaneye götürsün yoksa ambulansı ara. Daha kötü bir şey olur belki müdahale edilmezse.

Kudro ciddi ciddi bir şey soracağım, sen neden böylesin?
İnsanlara ve konulara aşağılar tarzda yorum yazınca kendini mutlu mu ediyorsun?.İlk yazdığın cümle tamamen manipülatif, kendi kaynağından uydurduğun bir şey..Doktora gitmeyeceğim demedim ben, acaip bir durumdayım ve benzer şeyler yaşayan insanlardan fikir almak istiyorum.

Betüş peri falan da bilmem ben, senin kalemin demek ki onlar
Öfff....

İsterseniz ölün bana neyse. Hadi selametle...

Çok ciddi bir şey yaşamışsınız. Bence hemen acile gitmeliydiniz. Acil bölümü zaten bunlar için var. Bayılmanızın altında bir sebep olup olmadığı mutlaka araştırılmalı. Ya düştüğünüzde daha önemli bir hasar bıraktıysa? İnsanlara kızmak yerine hemen hastaneye gidip yaşadıklarınızı anlatın. Annem aynen böyle bir bayılma yaşamıştı. Şimdi epilepsi tedavisi görüyor. İhmal etmemek gerek

Vakit kaybetmeden acile gidin. Pıhtı atmıştır, bir şey olmuştur. Her ne tetkik yapılacaksa da acil olduğu için hemen sonuçlar o gün içinde çıkar da. Bir de olayın üstünden fazla geçmediği için ne olduysa kan değerlerinizden de anlaşılabilir. Bilincinizi kaybettiğiniz için hatırlamıyorsunuzdur. Paranormal bir olaymış gibi göründü bana ama sonuna doğru öyle olmadığı izlenimi verdi bana.

Cok geçmiş olsun ,başıma gelmedi ama insan bazen çok endiselendiginde ciddi anlamda bir durgunlaşıp öncesinde kendini telkin etmeye çalışabiliyor gece 112 yi aramama sebebiniz de bu sanıyorum.Tek yasıyormuşsunuz Allah korusun siz bir acile gidin derim.Ben Bekârken ev sahibimizin kızı yaşamış boyle birsey bir gece düşmüş sabah kendisini yerde bulmuş ama önemsememiş iş arkadaşına anlatmış o gün sonra ki gun işe gitmemiş 2.gun de ise gitmeyince iş arkadaşı polisi aramış evde bulmuşlar beyin kanaması geçirmiş uykusunda sizi korkutmak istemem asla ama ev sahibi teyze hep ağlardı ilk düştüğünde gitseydi keşke diye meğer ayıldığında sızıntı olmuş ve o gece uyumuş uyanmamış..

Bugün pazar acilde yapabilecekleri bir şey olduğunu da sanmıyorum. Pazartesi için nörolojiden randevu almanızı tavsiye ederim. Başıma gelmişliği yok ama aklıma ilk gelen fenalaşıp dilinizi ısırdığınız ve düştüğünüz oldu… inşallah önemli bir şey yoktur. geçmiş olsun.

cok gecmis olsun. su an nasil hissediyorsun? ben doktor degilim o yuzden hastalik ismi soylemeyeyim ama ciddi bir hastaligin belirtilerine benziyor. eger hala kafanin icinde basinc hissediyorsan cok acil sekilde hastaneye gitmeni tavsiye ederim. eger iyiysen yarini beklersin cunku zaten bugun de pek bir sey yapamazlar.

tekrar ayni sekilde hissedersen kesinlikle ambulansi ara bence, ilkinde bir sekilde gecmis ama umarim ikincisi olmaz. tekrar gecmis olsun.

Ben kimsenin gerizekalı muamelesi yapmak için yazdığını düşünmüyorum. Ama bu soğukkanlılık çok normal değil. Şuan çok sağlıklı düşünebildiğini zannetmiyorum. Bence millete kızmayı bırak varsa seni götürecek Bi yakının hastaneye götürsün yoksa ambulansı ara. Daha kötü bir şey olur belki müdahale edilmezse.

ya banada çok tuhaf geldi.
wc için kalktığında dili yaralanmış kan olmuş yüzü yerde kan görmüş sabah bakarım diye gitmiş yatmış insanın uykusu kaçar bu ne yahu diye.

bende tansiyonum bayilmayacak kadar düştügünde böyle olurum, sersem gibi ne yaptigimi bilmeden yarı uyanık pelte gibi yatarim ama tahminim siz bayılmış, sonra ayılmış bayildiginizi anlamadan gidip geri yatmışsiniz tansiyonunuz tam duzelmedigi icin o arada da bir kopukluk olmuş gibi

Hanımefendi bilgilendirme ve yorumunuz için teşekkür ederim.Fakat sıkıntı bunu konuya ifade etme tarzınızda.

“mal mısın bunu böyle yapmıyorsun da bize soruyosun” tadında yazılan, aptalmışsın gibi davranılan yorumlamalar kabul edilemez.Burda bunu çok yapan da bir kitle var
Çoğu kişi bu durumu yaşamadığı için tavsiye olarak doktora gitmeniz gerektiğini yazmış. Gayet normal. Çok agresifçe yorumlarınız. Tekrar bayılmayacağınızın ne garantisi var ? Burda tavsiye verenlere kızmak yerine bence de acile gitmelisiniz 🤷

Gecmis olsun. Benim asil merak ettigim, kendini aynada gordugunu hatırlıyorsun, yuzunde kurumuş kan varmis, o halde korkmayip nasil geri uyuyabildin? Ben olsam ödüm b.kuma karisirdi. Keske direk o an ambulans arasaydin ya da seni hastaneye goturebilecek birinden yardim isteseydin. Bence daha fazla vakit kaybetmeden bi mr falan cektir. Kafana darbe almissin belli ki.

ya banada çok tuhaf geldi.
wc için kalktığında dili yaralanmış kan olmuş yüzü yerde kan görmüş sabah bakarım diye gitmiş yatmış insanın uykusu kaçar bu ne yahu diye.
Bence de. Ya şokta ya da başına gelen neyse düşünmesini etkiliyor. Böyle Bi soğukkanlılık olamaz. İnsan hiç değilse birini arar bana noldu diye.

Bravo onu hiç düşünmemiştim bak..
Yahu öncesinde ne olmuş olabileceğine dair fikir edinmek istiyorum, belki başkası da yaşamıştır.Pazar pazar hemen acile koşacak bir durumda değilim şükür. Sadece yaşayan var mı bu durumu öğrenmek istedim
bnce koşun, anlattığınız şeyler ciddi

Merhaba, dün gece çok garip bir şey yaşadığımı farkettim.Anlam veremiyorum, belki konunun yeri burası değildir ama sonuçta en çok insanın bulunduğu başlık burası.Belki benzer bir şeyi yaşamış olanlar vardır, fikir verir diye konu açmak istedim.Detaylıca yazmaya çalışacagım.
Sabaha karşı uyanıp wc e gittim.İşimi hallederken bir anda sağ alt kasıkta acı/ağrı hissettim.Kalkıp elimi yıkarken hafiften ellerim uyuşmaya,tansiyonum düşmeye başladı,soğuk soğuk terlerken “eyvah galiba bayılacağım” diye düşünerek kendimi zorlukla götürüp yatağıma yattım.Yattıktan biraz sonra kendime gelmeye başlayınca, sağ yanağımda, dilimde ve boynumda acılar hissettim ama gittikçe yükseliyor noluyor diye agresifleşip (acaip uykum da var bir yandan) banyoya tekrar gittim.Aynaya baktığımda yüzümde kurumuş kanlar, sağ yanak boydan boya çizik, dilimde kesik olduğunu gördüm.Yüzümü yıkadım, tam banyodan çıkarken kapısının önündeki paspasta kurumuş büyükçe bir kan lekesi vardı.İyice şaşırdım, sabah bakarım diye korkup uyudum.
Sabah kalkıp hemen aynaya koştum tabi, başka bir yaralanmam var mı diye kontrol ederken alnımın sağ tarafının davul gibi şiştiğini ve yumuşadığını farkettim.Belli ki gece bir ara kalkıp banyonun önünde ciddi şekilde düşmüşüm.Fakat garip olan şu,daha sonra kalkıp yatağıma geri gitmiş üstüne uyumuşum.
Wc için kalkıp yatağıma geri geldiğimde yaralandığımı farkettim.Wc de yaşadığım bayılma belirtisini hatırlıyorum ama öbür olay öncesindeki bir zaman diliminde gerçekleşmiş,bu duruma dair hiçbir şey hatırlamıyorum.Acılarım olmasa farkına bile varmazdım.33 yaşındayım, tek yaşıyorum ve hayatımda böyle bir şey yaşamamıştım daha önce.Acaba uyurgezerlik vs.olabilir mi ama bunun için çok büyüğüm ve ailemde böyle bir durum da yok.Uzun oldu ise affola, biraz korktum.Belki benzer durumları yaşayıp fikir veren olabilir diye umuyorum, şimdiden teşekkür ederim.
Bi doktora gidin test vs yaptırın geçmiş olsun

Ha düşündünüz ve gerek duymadınız o zaman. Evet buraya sormak çok mantıklı o halde... hocaya git kurşun döktür tavsiyesi almak için mi başlık açtınız ?
Ay var öyleleri 25 sene kadar önce yengem felç gibi bir şey geçirdi, üstün zekalı amcam hocaya götürdü. Hoca hemen hastaneye yetiştirin demişti .

Kudro ciddi ciddi bir şey soracağım, sen neden böylesin?
İnsanlara ve konulara aşağılar tarzda yorum yazınca kendini mutlu mu ediyorsun?.İlk yazdığın cümle tamamen manipülatif, kendi kaynağından uydurduğun bir şey..Doktora gitmeyeceğim demedim ben, acaip bir durumdayım ve benzer şeyler yaşayan insanlardan fikir almak istiyorum.

Betüş peri falan da bilmem ben, senin kalemin demek ki onlar
İzahı olmayan şeylerin mizahi olur şu anda çok risklisiniz ne doktoru ya pazar pazar diyorsunuz. İnsanlar ne desin size ne önerelim ? Betus periyi hepimiz severiz benim de kaleim

Back
X