Gece yatarken sütyeninizi çıkarıyor musunuz?

evde sütyen çıkarırmısınız

• evet

OY: 606 53,9%
  • hayır

OY: 246 21,9%
  • bazen

OY: 273 24,3%

• Ankete Katılan
    1.125
Genellikle çıkarırım.Hem rahatsız edici oluyo hemde görünürlülüğü artığı için gece eşim uyandığında zaman zaman sürprizlerle uyandırıyo:)

cıkarttıgımda rahat hissedemıom kendımı alısmısım senelerdir sütyen le yatmaya sırnaşık şey özel durumlar harıcı genelde uzerımde durur gögüslerım sarkmasın die :roflol:

Ben ilk üye olduğumda bu konuda sağlık bilgileri vardı bu forumda. Uyurken çıkarmak gerekirmiş.
Ama ben sütyensiz duramam ya.
Hiç çıkaramam..

neden uyurken çıkarmak gerekiyor? sağlığa zararlı mıymış? ben asla çıkarmam, göğüslerim büyük olduğundan ağrı yapıyor ve sarkar diye korkuyorum. çıkarmak mı lazımmış? hımm.

Özgürlük gibisi var mı? Eve gelir gelmez çıkartırım. Ama gündüz evdeysem takarım. ani süprizlere hazırlıklı olmak lazım.

ben çıkarırım kesinlikle çok rahatsız olurum
zaten göğüs filan da yok bende eşiminkiler benimkinden büyük
70 beden bile büyük geliyo ya erkekten beterim

Çıkarıp fırlatıyorum cnm ohhh sere serpe birini sağ yanıma yatırıorum birini sol yanıma akşama kadar ztn mübarekler sıcaktan pişiyor azcık nefes alsınlar...

Alışma meselesi sanırım
genelde minicik oldugu için
büyük kalıplı nasıl deniyor
kulplumu kaplımı
ne onlardan kullanıyorum sert kalıplılardan geçeleri yatamam...
Ctesi pasarda bez hafif olanlardan takıyorum,
degil yatarken eve gelir gelmez çıkartıyorum

yıllardır benımparcam gıbı oldu pek rahatsızlık hıssetmedıgım ıcın cıkartmıyordum
ama saglıga zararlıysa cıkarırım artık :)

bazen çıkarrım mesela dün çıkardım bugün işe acilen geldiğim için unutmuşum sütyen takmayı boştalar gıdıklanıyom yaf atlet var üstümde

bede çıkarmıyorum.sağlık açısından çıkarılmalıymış fakat bi yerde okumuştum çıkarmayanların göslerinin sarkma oranı daha azmış.bilmem ne kadar doğru.

benim eşim cıkarınca seviyor ama ben cıkarmadan daha rahat ediyorum.uzun zamandır takıyorum ve rahatsızlık duymuyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…