Gece yatarken sütyeninizi çıkarıyor musunuz?

evde sütyen çıkarırmısınız

• evet

OY: 606 53,9%
  • hayır

OY: 246 21,9%
  • bazen

OY: 273 24,3%

• Ankete Katılan
    1.125
hayatta sutyensiz gezemem ben heralde, birazda dolgun tabii sanki takmayinca sarkiyor hissi veriyor
sonucta sutyen takmayinca uçlari ister istemez kiyafet altinda belirgin oluyor
ilerde evlendigimde esimin hosuna gitsin yada gitmesin, takicam sonucta benim rahat edip etmeyecegim onemli...

evli değilim. Yalnız yatıyorum ama her gece çıkarırım. Geceliğimi giyerim. Hem daha rahat kendimi daha iyi hissediyorum. Laf aramızda deprem korkum olmasa komple soyunup yatcam :)

ben sutyenle yatildigini duymamistim,bu yatarken ayyakabi cikarmamaya ,benzer hele bu sicaklarda
sutyenle yatmak vallahi yorum yapacak birsey ,bulamiyorum.bakalim ne yorumlar gelecek.

ben çıkarırım hem sıkıntı basar hem eşim hiç sevmez otururken bile çıkarmamı ister.hemde sütyenle yatmak gerçekten sağlıksız

Bırakın yatmayı sütyen takmaya daha yeni yeni alıştım :S Zaten orta derecede büyükler takdın mı daha büyükk :S Almaya çalışıyorum kendime göre onuda bulamıyorum.. Neyse buldum birtane ama onuda yatmadan önce çıkartırım..

Ben de çıkarıyorum... Zaten hep takmak iyi değil diye biliyorum ama bütün gün kapalı duruyolar zaten yazık yahu, bari gece rahat olsunlar. :)

Sağlık açısından çıkarmak gerekiyormuş.
Tv de bir dr anlatmıştı günde 12 saatten fazla takmamak o bölgedeki
kasları dinlendirmek gerekiyormuş bende bu öğütlere uyarım.

çıkarırım...hatta yatmayı beklemeden çıkarırım,evde yabancı yoksa veya dışarı çıkmıyorsam
takmııyorum zaten,özellikle yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…