Gece yatarken sütyeninizi çıkarıyor musunuz?

evde sütyen çıkarırmısınız

• evet

OY: 606 53,9%
  • hayır

OY: 246 21,9%
  • bazen

OY: 273 24,3%

• Ankete Katılan
    1.125
ben asla uyuyamam boğulur gibi olurum eve geldiğim gibi çıkarırım valla:) ama misafirlikte felan hiç birşekilde çıkarmam:)

gece gunduz sutyenimi cikarmiyorum aslinda gece cikarmak lazimmis ama ben kendimi rahat hissedemiyorum cikarinca langur lungur sarkacak diye korkuyorum

hiç sevmiyorum sütyen takmaya evde ne gece ne gündüz hiççç takmam tbiki misafir gelince veya evden dışarı çıkacaksam mecburen takarımsüprizzzzz ama misafir gidince ve ben dışardan eve gelince fırlatır atarım:teytey:niye üzüyimki onları yazık değilmi salıyorum rahatlıyorum:roflol::roflol:

Bayanlar yatarken nasıl göğüs sarkar ? Yatarken yer çekmi denen olay mı oluyor yoksa tam tersi vücut üstünde mi kalıyorlar... Yatarken göğüs sarkmaz. Ayakta olunca bedende ayaklanıo bundan dolayı minciklerimizde yer çekimine uğruyor :1closedeyes: Bak öyle sarkar işte:jeyyar: Ama yatınca çıkarmaya çalışın.. Alışmayada çalışın.. :lepi:

evet özellikle yazın çıkartırım kışında çok stresli olduğum zamanlar ama zaten garipler o kadar sarkıcak kadar yoklar ki

ben bazen çıkartıyorum.aslını isterseniz sütyen beni normal hayatta çok rahatsız ediyor.bu yüzden genelde evde penyeden sutyen kullanıyorum

evet çıkarırım, özellikle yatarken. ilk gençlik yıllarımda çok düşkündüm sütyene, o zamanlar böyle bir şeyi hiç yapmazdım ama artık rahatıma düşkün oldum galiba :))) böylesi çok rahat geliyor bana. zaten gece ben çıkarmasam eşim çıkarır, o da rahatsız mı oluyor nedir :)))

ben disarda takarim eve gelince cikartirim eger ki esimle yalnizsak ama misafir falan varsa takarim... hem duyduklarima gore sudyen memeyi siktigi icin kist yapma olasiligi fazla..

Ben çıkartıyom gün boyu zati sıkış pıkış duruyolar yazık gece sere serpe yatmak onlarında hakkı şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…