Gece yatarken sütyeninizi çıkarıyor musunuz?

evde sütyen çıkarırmısınız

• evet

OY: 606 53,9%
  • hayır

OY: 246 21,9%
  • bazen

OY: 273 24,3%

• Ankete Katılan
    1.125
hayatta çıkartmam çıkartınca rahatsız oluyorum hem de sanki öyle çıkartınca sarkacaklar gibime geliyor gece yatarken taktığım süteynlerim ayrıdır onları mutlaka yatarken takarım ağustosun sıcağında olsun tatilde olsun hayatta sütyensiz ne yatarım ne gezerim :))

eve girer girmez hemen çıkarırım...hiç rahat değil
hem üzerine yatınca bozuluyor sütyenler yaaa............şutarafagitti

bende çıkarıyorum bişey vucudımu sıkıyo gibi geliyor ..hele yaz geldimi hiç takmasam çok süper olucak vallaaa

gece bence yatarken çıkarmayın sarkarmış

Gece yatarken çıkarınca sarkması mantıksız geldi bana. Sonuçta göğüs yer çekiminden dolayı sarkıyor. Yatarken de yerçekimi etkisi yok. Aksine az südyen takmanın (gece veya evdeyken çıkarmanın) meme kanseri gibi hastalıkları engellediğini ve ergenlikte göğüslerin gelişmesini sağladığını okumuştum. Çok da rahat ayrıca a.s.

bende hiç takmamız gerekmeseydi ne güzel olurdu diyenlerdenim...ooooh bütün gün rahat rahat,löppüdü löppüdü...eve gelir gelmez sütyenim kapının arkasındaki askıda yerini alır...

önceleri çıkarmıyordum ama sonra birkez annem ve yengemin ısrarıyla çıkardım kızlar ohh be dünya varmış şimdi alıştım asla çıkarmadan yatamam!hem kalp sağlığı içinde çıkarılması gerekiyormuş kalp ritmini etkiliyormuş canlarım!!:teytey::teytey:

zaten gece sütyeninizi çıkartmazsanız...sütyenin arkasındaki metaller insanı rahatsız edıyormuss.... öle diye bılıyorum...

Ben dışarı çıkarken birazcık dolgulu sütyen takılıyorum. Fakat ev sütyenim farklıdır :) Evde düz kumaş ya da penye sütyen takıyorum. Yatarkende çıkartıyorum. Yani evlik sütyenim ayrı, sokak sütyenim ayrı :)))

ben sokağa çıkarken takıyorum eve girer girermez de ilk çıkardığım şey oluyo sutyen ikizlere özgürlük

ben de sadece dışarıda sütyen takanlardanım kızlar.evin içinde asla takmam.hatta kışın işe giderken takmayı unuttuğum bile oldu.elimden gelse dışarıda da takmıycam ama mecbur işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…