Gece yatarken sütyeninizi çıkarıyor musunuz?

evde sütyen çıkarırmısınız

• evet

OY: 606 53,9%
  • hayır

OY: 246 21,9%
  • bazen

OY: 273 24,3%

• Ankete Katılan
    1.125
Evet çıkarırım. Sağlıklı değil zaten bütün gün sıkıştırıyoruz göğüslerimizi, bari gece rahat etsinler. Yatağa girmeden göğüsler foraaa kaydirigubbakcemile3

geceleri mutlaka çıkartırım, daralmaktan yada kalıp bozulmasından çok, eğer sütyenle yatılırsa meme kanserı 140 kata kadar artıor maalesef, bu arastırmalarla kanıtlanmışa.s hatta mısafır kaldıgım yerlerde bıle bı yolunu bulup cıkartıorum cantama felan koyuyorum ustume sıyah bol bısey gıyıorum dırek yataga gırıorumkaydirigubbakcemile2 gecelerı ıse hanı orta okul kızlarının taktıgı hafıf atletımsı kısa camasırlardan takıorum sutyen kadar sarmıyor, ama tamamıyle de serbest olmuyor

Eskiden çıkartmazdım ama şimdilerde ara ara çıkartıyorum..
Oda meme kanseri riskini artırdığı için..
Bak aklıma getirdiniz bu gecede çıkartayım...

bende cıkartmıorum ama cıkartmaya dıkkat edıcem artık kanser rıskını azaltmak ıcın

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ayh sütyenleee yatılırmıymışşş kıssss..ıyyy siniirr oluomm.keşke hiç kullanmasaakkkaydirigubbakcemile2

bende çıkartıyorum
hatta eve gider gitmez. hem rahatsız olduğum için hemde sağlıklı olmadığını biliyorum. meme kanseri riskini arttırıyormuş.

gece yatarken çıkartıyorum ama yaz aylarında genelde sıcaktan dolayı rahatsız oluyorumgündüzde çıkartıcam ama birisi gelir diye çıkartmıyorum hiç hoş olmuyor çünü

valla bende ara ara çıkartıyotdum taki doğuma kadar artık takıyoum yoksa hertaraf süt oluyor:)))))

bazen çıkartıyorum ama son sıralar neredeyse 2-3 yıldır çok fazla rahatsızlık vermiyo o yüzden çıkartmaya gerek duymuyorum sağlıklı olan çıkartmakmış diye duymuştum eskiden diil yatarken ewe girdiğim andan itibaren çıkartırdırdım ama sağlıklı olduğunu duydumya sanki inat yapar gibi çıkartmak bile aklıma gelmiyor
kızkardeşim var 20 yaşında yatarken iç çamaşırlarının tamamını çıkartır sütyen ve kilot sadece pijama giyer bazen espiri konusu yapıyo bunu ben bu dünyaya kazık dikicem asla kanser olmam diye

bende yatarken çıkarırım,zaten tüm gün hapis gibi sütyenin içindeler garipler...bari gece hava alsın rahat etsin ikizlerr hihoyyythihoyyyt

bende kışın çıkarmmada ayzın çok sıkıyo diye çıkartıyorum yazık altımı bile çıkartıgım olur sadece picamayla hem eşiminde hoşuna gider ole :)

Adetime yakın eve girer girmez çıkarırım çünkü şişer ve çok hassaslaşır...Ama normalde pek çkıkarmam hatta bütünleşmiş gibi üzerimde olduğunu hissetmem bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…