Gece yatarken sütyeninizi çıkarıyor musunuz?

evde sütyen çıkarırmısınız

• evet

OY: 606 53,9%
  • hayır

OY: 246 21,9%
  • bazen

OY: 273 24,3%

• Ankete Katılan
    1.125
asla çıkartmam gece bile onunla uyurum hani nerdeyse sabahları duşa onunla gireceğim

bende bitek geceleri yatarken çıkarırım sere serpe yatıorum çok rahat oluyo...

Ben hiç durmam sütyenle ya, bi tek dışarı çıkarken takarım mecburen. Onla nası yatabiliyosunuz hiç anlamıyorum. Batar bana eve gelir gelmez çıkarırım. Kanser tehlikesini hiç duymamıştım öğrendiğim iyi oldu ama ne ben ne kız kardeşim evde bile takmayız küçük boy zaten bizimkiler...hiç sorun olmuyo

inanmıyorum yaaa...ne kadar cahilim.hiç rahat edemiyorum ama sağlık açısından çıkarmamak gerekiyor diye duymuştum da sırf bu yüzden çıkarmadan yatıyordum.yıllardır eziyet etmişim kendime.burayı okumasam devam edecektim hala sutyenli gecelere:1shok: çok üzüldüm ama yaaa sağlığıma da zarar vermişim bilmedensenağlama kim kandırdı ulennnnn beniiiiiklava:

kesinlikle cikaririm
hem saglik,hem rahatlik acisindan yani
gün boyu sizi bi kafese kapatip üstelik SIKISTIRSALAR ne yapardiniz aaaaa:))

ben de eve gelir gelmez çıkaranlardanım...hiç rahat edemiyorum sütyenle, daralıyorum. hayatta da uyuyamam!

bende bi yerde okumustum yatarken çıkarmak sağlık açısından daha iyi 24 saat sutyenli duranlarla 12 saat sütyenli duranlar arasında yüzde 15 gibi bi sağlık sorunu olusuyomus yani uyurken takmak daha faydalı

:sm_cool:sadece sütyen mi iç çamaşır adına ne varsa çıkartırıp sadece pijamalarımı giyerim gelemem öle sıkışmaya.

ılk gıydım zmnlar cok yabancı gelmıştı ama sımdık kardes gıbıyız hıc ayrılmıyoruz gece bılem cıkaramam

sadece gece değil eve gelir gelmez hemen fırlatırım çok rahatsız eder beni yaasositososito

eskiden hiç iç çamaşırı ile duramazdım ama şimdi mecburen yeni doğum yaptığım için süt akıyo giymezem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…